- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.021
kalabalıkta ayrı kızım öle diil yanlız başbaşakalabalıkta karşılıklı angara havası neyim oynuyokemme evde ona özel karşısında oryantel yapamamm
aynen yaaaaaaaaaa:78::78:
polyana sen oynuyonmu gızzzzz
bende simdi size söylemeye utanirim yaaa
evet oynuyorum iyimdir bu konuda
bende simdi size söylemeye utanirim yaaa
evet oynuyorum iyimdir bu konuda
yok giii beraber oryantalmi yapilir ha onu kaldirir etrafinda döner oynarsan o ayriii baaak :78:he bende eşinizle berbaer yaparmısınız anladım
be oynarım valla hatta oynuyorumda izler oda
sonrasını söylemiyim
kız accık bize tüyolar verin anam nihanda sende nasıl giriyonuz olaya o tv nin karşısındayken birden çıkıyonuzmu karşısınına pijamalrınızlamı dans ediyonuz nasıl anam 2 tecrübelerden faydalandırınbelki lazım olur hatta bu akşam
bir kadinin yapamayacagi hic birsey yok canim istersen yaparsin kiz ne varki.
dim tisss sim tisss tazinda iyisin yani
yirim ben sizi ne utangacsiniz siz giiii
he bende eşinizle berbaer yaparmısınız anladım
be oynarım valla hatta oynuyorumda izler oda
sonrasını söylemiyim
Kalabalıkta bende tepinir dururum ozaman utanmıyorum ama yalnızken nebilimkalabalıkta karşılıklı angara havası neyim oynuyokemme evde ona özel karşısında oryantel yapamamm
yok giii beraber oryantalmi yapilir ha onu kaldirir etrafinda döner oynarsan o ayriii baaak :78:
aynen aynenbende oynuyorum özel olarak
kiz nihanim bunlar yeniler ya ondan utaniyorlar
kız accık bize tüyolar verin anam nihanda sende nasıl giriyonuz olaya o tv nin karşısındayken birden çıkıyonuzmu karşısınına pijamalrınızlamı dans ediyonuz nasıl anam 2 tecrübelerden faydalandırınbelki lazım olur hatta bu akşam
evet olabilir canım ama ben yeniykende yapıyordumyok giii beraber oryantalmi yapilir ha onu kaldirir etrafinda döner oynarsan o ayriii baaak :78:
aynen aynenbende oynuyorum özel olarak
kiz nihanim bunlar yeniler ya ondan utaniyorlar
bilmem hiç beceremem ablam falan güzel oynar
kocasınada oynar hatta nasıl utanmıyor anlamıyorum
ehehe alemsin valla sonrasıda iyidir iyi
Kalabalıkta bende tepinir dururum ozaman utanmıyorum ama yalnızken nebilim
belki eskiyince utanma mutanma kalmaz anlatın tecrübe edinelim yaa özendim ha
ay gülmekten öldüm ya pijanmayla olurmu bu is kiz sexi ic camisirlara ne olmus.
o tv karsisinda siyaset programlarina adapte olmus dünyadan haberi yokken güzelce giyin veee e daha gerisinide anlatmiyim yani tvyi kapa bi oryantal müzik ac basla oynamaya gerisi kendiliginden geliyor zati
benden bu kadar bi güzellik yapin bu gece
ne utanıyon balım:89: ne var bunda utancak kız delüüü
pijemayla dansmı olur kı
delüü
bazen hareketli müzik çalınca tvde oynuyorum ben o da izler zaten helebi izlemesin
ama genelde o ortam sağlanınca oynuyorumşimcik üztümdekiler sölemim banlanabilirim
ay gülmekten öldüm ya pijanmayla olurmu bu is kiz sexi ic camisirlara ne olmus.
o tv karsisinda siyaset programlarina adapte olmus dünyadan haberi yokken güzelce giyin veee e daha gerisinide anlatmiyim yani tvyi kapa bi oryantal müzik ac basla oynamaya gerisi kendiliginden geliyor zati
benden bu kadar bi güzellik yapin bu gece
naber güzel hatunlar.
dün bi konu vardi ya esinize oryantal yaparmisiniz diye sizin cevaplarinizi cok merak ediyorum suan
yok caniiiiim biz eskidikmi yani bunumu demek istiyon bakem:95:
evet olabilir canım ama ben yeniykende yapıyordum
enaaam bendemi sorun var kine
Gerçekten böylemi yapıosunuz
anlatın len çekinmeyin bizede fikir verin
cilveli biri değilim,nasıl cilve yapılır
maşallah siz pek cilvelisiniz
ya adam kumandayı kafama gecirirse
abbooo o cesareti kimbilir kaç yıl sona kendimde bulurumda oynarım karşısında yazık zaten her zaman müzik açar aşkım nolur oyna diye yalvarır garibanım üzüldüm bak şindi
iççamaşırıyla çıkarımda karşısına odun gibi dururum ama oynayamamm
abbooo o cesareti kimbilir kaç yıl sona kendimde bulurumda oynarım karşısında yazık zaten her zaman müzik açar aşkım nolur oyna diye yalvarır garibanım üzüldüm bak şindi
iççamaşırıyla çıkarımda karşısına odun gibi dururum ama oynayamamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?