KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

domestos tualet kireci için yazıyo üstünde siyah şişenin rengi pembe yada yeşil yazılı üstü al canım ben çok memnunum valla

böcüğüm ben kaçıyorum , yolcu yolunda gerek. topic sana emanet.
dikkat et yeni gelenler galoş takmadan girmesin.ha gözünü seveyim. öpiyim yanaktan. bay bayyyy:80:

böcüğüm ben kaçıyorum , yolcu yolunda gerek. topic sana emanet.
dikkat et yeni gelenler galoş takmadan girmesin.ha gözünü seveyim. öpiyim yanaktan. bay bayyyy:80:

tamam canım hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel bi hafta sonu geçirirsin iyi eğlenceler
Allaha emanet olun tikkatli gidin he

insaallah cnm senin ikinci bebekete kizl olursa hazal koyarsin ismini adas olurlar benim kizla insaallah tabi benim ikinci kiz olursa.

ay kursta turk arkadaslarin olmasi pek ii deil maalesef hep turkce konusuyon gerci bizim hoca izin vermezdi konusmamiza ama biz yinede fisir fisir kinusurduk.
ay ben marokkolulari severim ya ayni bize benziolar ama hic marokkolu hoca gormedim burda benim hocalarim genelde norvecli biri koreliydi ama norvecte dogmus buyumustu cok iilerdi yaa insaallah yine gidebilirim.

ay ben oglumu disari cikarmiyom anca ev gezmelerine gidioz pek hava almiyor oglum ama cok soguk yaa haftaya -17 derece soguk olacak hava aldiriyim derken hasta ederim oglumu ALLAH korusun yazi beklioz biz dort gozle

He ya birde kokarsa iğrenç kokuyor iyi fikir aslında canım sağol ya
evet az önce benimde aklıma geldi halı yımaya versen daha iyi olmazmı canım

:26:Olmazsa öyle yapıcam canım başka çarem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…