KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla onu tuttumu bilmicem ama ben habire hapşırıyom la
üşüttüm galiba pöff:2::2::2:

bende çok hastayım ya valla bi öksürüyom ortalık inliyo akşam öksürmekten uyuyamadım 3 ten sonra azıcık uyumuşum akşam korktum kalkamıcam diye ama gene kaltım sabah
diikat et valla hasta olma nihanım

bittimi kiz reglin

ivettt iki gundur hec bisi gelmioo bugun hazirlik yapcam ama su nihanin taktigini nasil uygulucam yaa utaniommm :26:

bide esim calisio bugun ya yorgun olurda kazik gibi ortada kalirsam diee korkuomm adam yorgun olunca ucaga bindirmioo benii :86:

Son düzenleme:

hallahalla yaa kiz siz yoksa ucakta dusami girdiniz haa ondanmi usuttunuz cok suyun altinda kalirsaniz olacagi buuu

ivettt iki gundur hec bisi gelmioo bugun hazirlik yapcam ama su nihanin taktigini nasil uygulucam yaa utaniommm :26:

bide esim calisio bugun ya yorgun olurda kazik gibi ordada kalirsam diee korkuomm adam yorgun olunca ucaga bindirmioo benii :86:

anam herüf seni görünce yorgunluk falan kalmaz kızz zati adamda bugünü dört gözle beklidir merak etmesen

bende çok hastayım ya valla bi öksürüyom ortalık inliyo akşam öksürmekten uyuyamadım 3 ten sonra azıcık uyumuşum akşam korktum kalkamıcam diye ama gene kaltım sabah
diikat et valla hasta olma nihanım
olmam inşallah canım sende dikkat et öksürüyomuşun sıcak su süt filan iç
ayva yaprağı kaynat öksürüğe birebir aklında bulunsun
hamişken hep içtim ben
offf bu havadada hakkaten gzor yaa ama ben hep icerdeyim evden parise paristen eve usutmem herhalde

banada yazmadi kimsee :44:
yok üşütmezsin aman sende dikkat et üşütme he bebişin sana ihtiyacı var

bide esim calisio bugun ya yorgun olurda kazik gibi ordada kalirsam diee korkuomm adam yorgun olunca ucaga bindirmioo benii :86:
niye utanıyon kız utanma eve geldiğinde bakarsın yorgunmu değilmi hava kararınca da uygularsın eline feneri tutşturunca bişey diyemez

iyi iyi spiralde tam oturmus demekki.
gel senin bi yorgunlugunu alayim de ise koyul
ucaga bindirmiyor ha
ay cok güldüm yaaa

anam herüf seni görünce yorgunluk falan kalmaz kızz zati adamda bugünü dört gözle beklidir merak etmesen

insaallah ole olur cnm

anaaa kiz bizde elfeneri yokki esimin arabasinda var nasil isticem ben simdi na yapcaksin die sorarsa :26:

he kız eccük var. acı seviyurum aciiii

anaaa adam korkudan ucagi yonetmiodur bacim elini kolunu baglionmu sen adamin :86:

bide esim calisio bugun ya yorgun olurda kazik gibi ortada kalirsam diee korkuomm adam yorgun olunca ucaga bindirmioo benii :86:

uçağa bindirmiyor 60:
bu nasıl tabir kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…