- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #8.561
kız sendede var denişik fanteziler anlat bir iki tanesini sende
hazal buldum galiba ne diceğini yatağın altınabişey yuvarlandı de gözükmüyo de feneri getirde fenerle bakalım dersin
Günaydınn.. valla hem de ne sendrom hastayım, çoooookk..
günaydın canlarım bidenelerim napıyorsunuzu
parise gidenler el kaldırsın:124::119:
delü önce daha önce öğrendilkerini dene. onlar seni bi ay idare eder. sonre anlaturum bennn
kaynaklarımız israf etmeyeleim demüüüü
sen yardımcı pilot olcan nen düşmezsin hem otomotik pilotta oluyouçaklarda
geçmiş olsun bacumm. iyi bak kendine. ballı süt neyim iç.
bi kerec havalanırsa bi daha düşmez merak etme
yok canim niye düsesinizki inisli cikisli varirsiniz parise
hazal buldum galiba ne diceğini yatağın altınabişey yuvarlandı de gözükmüyo de feneri getirde fenerle bakalım dersin
Şu Paris olayını merak etmiştim, geçmişi okuyunca çözdüm. Hâla gülüyorum
haftaya nasıl başlarsan öyle devam edior şeker..
Enerjik başlayalım enerjik bitsin dimi
çalışan bayanlar size iş yerinde
ev hanımları sizede evinizde kolaylıklar diliorum
kizlar aslindaadam yorgunken ucaga binmem bile suphede bi binsem havada kontrol edris yaa bir o bi ben kullansak giderizde onemli olan ucaga binmek
(mesele ucagi kullanmak deil yegen mesele ucaga binmektee)
bize her yol paris diyosun yanekizlar aslindaadam yorgunken ucaga binmem bile suphede bi binsem havada kontrol edris yaa bir o bi ben kullansak giderizde onemli olan ucaga binmek
amaninn
iyi fikir aslinda benim cep telindede el fenri ozelligi var olmazsa onu devreye sokarim artikk
bizde careler tukenmez nede olsa isin ucunda paris varrr
günaydın datlucadu geçmişe doğru yolculluğa çıkarsan anlarsın niye keyifli olduğumuzu balım
delü önce daha önce öğrendilkerini dene. onlar seni bi ay idare eder. sonre anlaturum bennn
kaynaklarımız israf etmeyeleim demüüüü
Günaydınnn
Şu Paris olayını merak etmiştim, geçmişi okuyunca çözdüm. Hâla gülüyorum
size doyum olmuyo kızlar ben öğle yemeğeine çııyorum öok yazmayın okuması zor oluyo yavaş yavaş yazışın
neyse hadi by:80:
kizlar aslindaadam yorgunken ucaga binmem bile suphede bi binsem havada kontrol edris yaa bir o bi ben kullansak giderizde onemli olan ucaga binmek
iyi fikir aslinda benim cep telindede el fenri ozelligi var olmazsa onu devreye sokarim artikk
bizde careler tukenmez nede olsa isin ucunda paris varrr
size doyum olmuyo kızlar ben öğle yemeğeine çııyorum öok yazmayın okuması zor oluyo yavaş yavaş yazışın
neyse hadi by:80:
binmek değilde ben inmekten nefret ediyom.ay allahim ya cok güldüm valla dogru mesele ucagi kullanmakta deil binmekte bindikten sonra bi caresine bakarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?