- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #9.961
Hoşbuldum kuşum.. nasılsın bugün?
slm kızlar hamileymişim
diyomuşum
kan tahlili yaptı doktor öğleden sonra alıcam hap yapmıştır haptandır dedi bi kan tahlili yaptıralım dedi
bide ben kaza oldu dedim doktor bakıyo trafik kazasımı diyoyok dedim ben hee ilişki kazasımı dedi
iyiyim bidenem sen nasılsınnn
slm kızlar hamileymişim
diyomuşum
kan tahlili yaptı doktor öğleden sonra alıcam hap yapmıştır haptandır dedi bi kan tahlili yaptıralım dedi
bide ben kaza oldu dedim doktor bakıyo trafik kazasımı diyoyok dedim ben hee ilişki kazasımı dedi
ceyda hoşgeldin canım noldu bilgisayar yaptımı eşin
kız allah seniiinandım başını okuyunca delüüüüüüüüüüü
doktorda pek espirikliymiş anamtrafik kazasımı
he trafik kazası onun için burdayım deseydin
parise giderken kaza yaptık deseydin
bide doktora parisin açıklamasını yapardın artık
ya okadar çabuk belli olurmu ki ya kaza olalı 1 hafta oldu:44::44::44::44::44:
anamm kız belki vardır öğleden sonra belli olcak :18::18: çok korkuyommmm
espiri deil kız oda anlamadı çünkü ilkten
Böcüğüm bebek olsun işte fena mı olar minicik minicik amanda teyzesi yemiş
öle hemen belli oluyomu tatlım mesela 1 haftalıksa falan testle çıkıyomuküüü:44:
yapprakkk
nasılsın canikom iyimisin nasıldı haftasonun
he deseydinheç aklıma paris gelmedi gelseydi derdim kocikle parise gidiyoduk anlarsınya
ne bileyim ben işte doktorda beni başından atmak için bi kantesti yaptı gönderdi napsın adam başka
bildiğim kadarıyla olmuyo daha bi hafta oldu kız ne aceleci hatun bu dilek yaöle hemen belli oluyomu tatlım mesela 1 haftalıksa falan testle çıkıyomuküüü:44:
kız sende kocaman kadın oldunolmasın canım daha ya Allahım aratmasın tabi hayırlısıda ben kendimi daha hiç hazır hissetmiyorum ya
olmasın canım daha ya Allahım aratmasın tabi hayırlısıda ben kendimi daha hiç hazır hissetmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?