- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.001
valla ha 1000 sayfa he çok yazmayalımda bitmesin gıı1000. sayfaya gelmişik bacularrrrrr
Bugün bizim tanışma yıldönümümüz tam 4 yıl oldu. Akşama bişe yapsam mı diyom sonrada vazcayıyom
kız olmasın bide bişey
hatta şuann 1001. sayfadayız
tühkeşke gece olsaydı:97: 1001gece masalları anlatırdık birbirimize
yadaaaaaaaa1001 gece süren paris masalları
he trafik kazası onun için burdayım deseydin
parise giderken kaza yaptık deseydin
bide doktora parisin açıklamasını yapardın artık
ya okadar çabuk belli olurmu ki ya kaza olalı 1 hafta oldu:44::44::44::44::44:
olmasın canım daha ya Allahım aratmasın tabi hayırlısıda ben kendimi daha hiç hazır hissetmiyorum ya
Bugün bizim tanışma yıldönümümüz tam 4 yıl oldu. Akşama bişe yapsam mı diyom sonrada vazcayıyom
yaprak
parisi duyan kaçtı bu sefer
dilek kaza yapınca herkez tırsıyo gitmeye
doktor paristen ne anlarrr
canım sen kaç yıllık evlisin ? :44:
kız vazgeçme sakın hee yap değişiklik olur.. ben de kocişe c.tesi günü sürprüz yaptım valla garibim sevindi.. o kadar sevindi ki hemencik parise uçtuk:78:
doktor paristen ne anlarrr
canım sen kaç yıllık evlisin ? :44:
kız vazgeçme sakın hee yap değişiklik olur.. ben de kocişe c.tesi günü sürprüz yaptım valla garibim sevindi.. o kadar sevindi ki hemencik parise uçtuk:78:
ne süpriz yaptın de helee
Öyle sehnazınkiler kadar ekşınlı bişey değil öncelikle onu söyleyeyim
C.tesi günü temizlik yaptım, sonra da duşa girdim bi güzel mis oldum.. sonra herbiyerimi kremledim parfümledim falan.. Kociş öğlen anasına gittiydi, akşam geldi.. Kaynanamın evinde bi kapının menteşesine bişey olmuş onu tamir etmiş benimki.. Neyse ben duşş alıcam dedi duşa girdi, ben de hemen yatak odasına önceden hazırladığım küçük küçük mumlar yaktım. Seksü geceliğimi de giydim.. evde bütün ışıkları da söndürdüm.. Benimki çıkınca şok tabiigünlerdir hastayım, üstüne de regl olunca epey olmuştu parise gitmeyeli. reglimin bittiğinden de haberi yoktu.. öle işte
Öyle sehnazınkiler kadar ekşınlı bişey değil öncelikle onu söyleyeyim
C.tesi günü temizlik yaptım, sonra da duşa girdim bi güzel mis oldum.. sonra herbiyerimi kremledim parfümledim falan.. Kociş öğlen anasına gittiydi, akşam geldi.. Kaynanamın evinde bi kapının menteşesine bişey olmuş onu tamir etmiş benimki.. Neyse ben duşş alıcam dedi duşa girdi, ben de hemen yatak odasına önceden hazırladığım küçük küçük mumlar yaktım. Seksü geceliğimi de giydim.. evde bütün ışıkları da söndürdüm.. Benimki çıkınca şok tabiigünlerdir hastayım, üstüne de regl olunca epey olmuştu parise gitmeyeli. reglimin bittiğinden de haberi yoktu.. öle işte
o kadar günden sonra iyi süprüs olmuş bacımm nihanın dediği gibi baya yerlere uçmuşsunuzdur gezmediniz yer kalmamıştır
Güzel olmuş canımda ben regliyim mafeles mutlu olacağı bişeler düşünsemde yapsam
kızlarrrrr
regl oldum ya:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?