KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

1000. sayfaya gelmişik bacularrrrrr
valla ha 1000 sayfa he çok yazmayalımda bitmesin gıı

Bugün bizim tanışma yıldönümümüz tam 4 yıl oldu. Akşama bişe yapsam mı diyom sonrada vazcayıyom

neden vazgeçtin canım dışarı çıkın eşinle birlikte telefon aç eşine bu akşam dışarı çıkmak istiyorum de başbaşa bi yemek yiyin biraz dolaşırsınız

hatta şuann 1001. sayfadayız

tüh keşke gece olsaydı:97: 1001gece masalları anlatırdık birbirimize

yadaaaaaaaa 1001 gece süren paris masalları

doktor paristen ne anlarrr

olmasın canım daha ya Allahım aratmasın tabi hayırlısıda ben kendimi daha hiç hazır hissetmiyorum ya

canım sen kaç yıllık evlisin ? :44:
Bugün bizim tanışma yıldönümümüz tam 4 yıl oldu. Akşama bişe yapsam mı diyom sonrada vazcayıyom

kız vazgeçme sakın hee yap değişiklik olur.. ben de kocişe c.tesi günü sürprüz yaptım valla garibim sevindi.. o kadar sevindi ki hemencik parise uçtuk :78:

niye doktor gitmezmi parise

ohoo ne paris kalmıştır ne venedik ne londra heryere gitmiştir bence

ne süpriz yaptın de helee

Öyle sehnazınkiler kadar ekşınlı bişey değil öncelikle onu söyleyeyim

C.tesi günü temizlik yaptım, sonra da duşa girdim bi güzel mis oldum.. sonra herbiyerimi kremledim parfümledim falan.. Kociş öğlen anasına gittiydi, akşam geldi.. Kaynanamın evinde bi kapının menteşesine bişey olmuş onu tamir etmiş benimki.. Neyse ben duşş alıcam dedi duşa girdi, ben de hemen yatak odasına önceden hazırladığım küçük küçük mumlar yaktım. Seksü geceliğimi de giydim.. evde bütün ışıkları da söndürdüm.. Benimki çıkınca şok tabii günlerdir hastayım, üstüne de regl olunca epey olmuştu parise gitmeyeli. reglimin bittiğinden de haberi yoktu.. öle işte

o kadar günden sonra iyi süprüs olmuş bacımm nihanın dediği gibi baya yerlere uçmuşsunuzdur gezmediniz yer kalmamıştır

Güzel olmuş canımda ben regliyim mafeles mutlu olacağı bişeler düşünsemde yapsam

o kadar günden sonra iyi süprüs olmuş bacımm nihanın dediği gibi baya yerlere uçmuşsunuzdur gezmediniz yer kalmamıştır

he bacım öyle oldu valla...

Güzel olmuş canımda ben regliyim mafeles mutlu olacağı bişeler düşünsemde yapsam

hmm o zaman kim sölemişti hatırlayamadım ama en güzeli başbaşa yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…