- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.081
Bu sitedeki doktorlara sorsana canım
ben değerlerden anlamam +veya- ondan anlarım
hayırlısı canım haklısın daha ilk maçlardı bunlar önümüzdeki maçlara bakarız artık:97::97:amann nolursa olsun ya yoktur heralde varsada yapçak bişey yok artık olan oldu
nihanım regl olmuşsun canım daha ilk denemeniz hiç üzülme olurmu takma kafana inşallah bundan sonra olur Allahım gönlünüze göre versin inşallah hiç sıkma canını elbet olucak
geldim loo yeterki siz rahat vermeyin canlarım benim
evet sonuç negatifmiş:81:
bana bakan doktor ameliyata gitmiş tanıdık bi doktor vardı ona gösterdim hamilelik yok dedi
ama kafama takıldı gebe olmayanın değeri 0-5.3
benimki 1.00
kız yoksam erkendiyemi 1 çıktı bide yükselmesin
hayırlısı canım haklısın daha ilk maçlardı bunlar önümüzdeki maçlara bakarız artık:97::97:
hadi gözün aydın canımmm... ama şimdide niye 1 diye streslenecen anacımm
geldim loo yeterki siz rahat vermeyin canlarım benim
evet sonuç negatifmiş:81:
bana bakan doktor ameliyata gitmiş tanıdık bi doktor vardı ona gösterdim hamilelik yok dedi
ama kafama takıldı gebe olmayanın değeri 0-5.3
benimki 1.00
kız yoksam erkendiyemi 1 çıktı bide yükselmesin
hazal nasısın bebeğem iyimin yawrun napiyo iyimi
bundan sonra daha sıkı bi performans bekliyoruz senden günde 2 günde 3 4 çıkarmalısın one gıı öle günde 2 keremi yaptınız maşallah he ne yiyonuz kızz siz bide gece kalkıp yapanlar varmış maşallah yani bi uyudummu hayatta uykumdan uyanıpta bide o işi yapamam çişim geliyo gecede erteleye erteleyee son anda zor gidiyom he
aaaaaa
kiz gece arada kalk kocani durt kalksin
ben evliligimin ilk aylarinda gunde 2 3 kere parise ucardik
esim sabah 4 te ise giderdi gitmeden ucus gerceklestirirdik
oyy yerim o pamuğu..iyi cnm ayagimda salliom mizirdanio kalkacak sankii teyzesii
bundan sonra daha sıkı bi performans bekliyoruz senden günde 2 günde 3 4 çıkarmalısın one gıı öle günde 2 keremi yaptınız maşallah he ne yiyonuz kızz siz bide gece kalkıp yapanlar varmış maşallah yani bi uyudummu hayatta uykumdan uyanıpta bide o işi yapamam çişim geliyo gecede erteleye erteleyee son anda zor gidiyom he
anaa kiz sen test yapmayami gittin istiyorsan insa. degerler yukselir cnm benimmm
yok kız istemiyorum canım korktum ben varmı diye ama yokmuş çokk şükür
ne kadan SIKICI bi gun yaa kimse gelmiiii nerdesiniz kizlarrr
hadi iyi akşamlar ben kaçtım
Bilgeciğim uğramadı bugün hiç :44: yarın gelir inş..
Canım sen nerde oturuyosun
gurbetteyim cnm ben norvecteyim
hadi iyi akşamlar ben kaçtım
Güle güle bocugum.. yarın görüşürüz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?