KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Bu sitedeki doktorlara sorsana canım
ben değerlerden anlamam +veya- ondan anlarım

amann nolursa olsun ya yoktur heralde varsada yapçak bişey yok artık olan oldu
nihanım regl olmuşsun canım daha ilk denemeniz hiç üzülme olurmu takma kafana inşallah bundan sonra olur Allahım gönlünüze göre versin inşallah hiç sıkma canını elbet olucak

hayırlısı canım haklısın daha ilk maçlardı bunlar önümüzdeki maçlara bakarız artık:97::97:

hadi gözün aydın canımmm... ama şimdide niye 1 diye streslenecen anacımm

hayırlısı canım haklısın daha ilk maçlardı bunlar önümüzdeki maçlara bakarız artık:97::97:

bundan sonra daha sıkı bi performans bekliyoruz senden günde 2 günde 3 4 çıkarmalısın one gıı öle günde 2 keremi yaptınız maşallah he ne yiyonuz kızz siz bide gece kalkıp yapanlar varmış maşallah yani bi uyudummu hayatta uykumdan uyanıpta bide o işi yapamam çişim geliyo gecede erteleye erteleyee son anda zor gidiyom he

anaa kiz sen test yapmayami gittin istiyorsan insa. degerler yukselir cnm benimmm

altına kaçırmada
biz çalışıyoz zor tabi çalışmasam uyanırım bende dürterim valla
benim totoşumada zor geliyo şimdi

aaaaaa
kiz gece arada kalk kocani durt kalksin

ben evliligimin ilk aylarinda gunde 2 3 kere parise ucardik
esim sabah 4 te ise giderdi gitmeden ucus gerceklestirirdik

ilk aylarda normal şekerim... :89:
iyi cnm ayagimda salliom mizirdanio kalkacak sankii teyzesii
oyy yerim o pamuğu..

bazen ben de yatağa yatınca çişim geliyo ama üşengeçlikten kalkıp yapmıyoum, sabah da koştur koştur wc' ye

bazen ben de yatağa yatınca çişim geliyo ama üşengeçlikten kalkıp yapmıyoum, sabah da koştur koştur wc' ye [/QUOTE]

sendee bendensin:13:

Bilgeciğim uğramadı bugün hiç :44: yarın gelir inş..

Canım sen nerde oturuyosun

gurbetteyim cnm ben norvecteyim

hadi iyi akşamlar ben kaçtım

gule gul ecnm bu gunden hec bisi anlamadim kimse yokk muhabbet yok cok durgunlastiniz cookk parise gidip gelionuz ya hasta oluyonuz ya enerjiniz bitio azgin karilar sizii yarin enerji depolayin gelin muhabbet bol olsun bu gece paris yasak sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…