KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

gule gul ecnm bu gunden hec bisi anlamadim kimse yokk muhabbet yok cok durgunlastiniz cookk parise gidip gelionuz ya hasta oluyonuz ya enerjiniz bitio azgin karilar sizii yarin enerji depolayin gelin muhabbet bol olsun bu gece paris yasak sizee

Abooww kız sen çok uzaktaymışsınn.. :83: evlendikten sonra mı gittin

evet cnm cooooooooook uzakimmmmm
evlendikten sonra geldim 2,5 senedirde burdayimmm

Oyy bacım benim.. gurbetlik zordur ya. Benim eşimin çalıştığı şirketin bi şubesi de Rusya' da. Eşime de diyorlar Rusya' ya gönderelim seni diye ama bizimki karar veremiyor. Şmdilik muhabbeti yok ama tekrar teklif ederlerse gideriz diyoruz. Uzaklık zor ama maddi açıdan da epey rahat olacak.

evet cnm cok zor bu gurbetlik ama ALLAH sabrinida verio bazen ole bi daralma gelioki omurden omur gidio ama dayaniosun. dayndiim icin hala burdayim maddi acidan bi sorunumuz yok sukur ama aile ozlemi cok dayanioz bakalim sizin icinde hayirlisi ne ise o olsun

Amin canım benim sağolasın.. Allah gurbette olan herkese sabır versin.

selam kızlar nasılsınız...
görüşemiyoruz ne zmandır..anca gelebildim
biz kızımla çok iyiyiz büyüyo oynuyo karnımdamaşallah ona...
geçen nst ye girdim ve kalp atışlarını dinledim..kuzucuğum benim...

Kafam güzel dünya güzel hersey güzel siz güzelsiniz:111::111::111:
GÜNAYDINNNNN HATUNLAR NASILSINIZ BAKALIM?:126:

gule gul ecnm bu gunden hec bisi anlamadim kimse yokk muhabbet yok cok durgunlastiniz cookk parise gidip gelionuz ya hasta oluyonuz ya enerjiniz bitio azgin karilar sizii yarin enerji depolayin gelin muhabbet bol olsun bu gece paris yasak sizee
zaten yasak bana nen 1 hafta uçak arızalı benden kaynaklanan sorun var kalkış yapamıcaz
zaten yılbaşına ne güzel planlarım vardı
kiimse yok bari sarki soliim topic senlensin
oyy yirim senin kendi kendine şarkı söyleyen hallerini:86::86:
ay evet benim eşiminde çalıştığı yerin şubeleri var yurt dışında ay ama ben yapamam kız hele rusyada hiç yapamam:18::18:
Kafam güzel dünya güzel hersey güzel siz güzelsiniz:111::111::111:
GÜNAYDINNNNN HATUNLAR NASILSINIZ BAKALIM?:126:

noliyi nennn içtin başın dumanlımı :26::26:

günaydın millett

Dün kocamla evliliğim boyunca gecirdiğim en güzel gündü
Bara gidecez demiştim ya gittik,ben biriçtim bir içtim
durumu abartmışım ki sabahtan beri hala başım dönüyor:111:
oynadık zıpladık dans ettik çok romantık geçti
eve geldik birde parise gittik günü tamamladık

uyumadınmı kız hala dönüyo başın
ama çok sevindim güzel geçmesine
iyi moral olmuş ahh ahh gençlik:97::97:

sanki çok yaşlıyım

ohhh çok güzel vakit geçirmişsiniz canım senin adına sevindim tatlımmmm

valla ne olsun şeker bol bol yorulduk. ablamların evide çok soğuktu çocuklarla birlikte yattım sabaha kadar bi uyudum bi uyandım, korktum hasta olcaz diye . pazarda diğer ablma geçtik . mantı yapıp yedik. sonrada evimize geldik işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…