- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.101
gule gul ecnm bu gunden hec bisi anlamadim kimse yokk muhabbet yok cok durgunlastiniz cookk parise gidip gelionuz ya hasta oluyonuz ya enerjiniz bitio azgin karilar siziiyarin enerji depolayin gelin muhabbet bol olsun bu gece paris yasak sizee
Abooww kız sen çok uzaktaymışsınn.. :83: evlendikten sonra mı gittin
evet cnm cooooooooook uzakimmmmm
evlendikten sonra geldim 2,5 senedirde burdayimmm
Oyy bacım benim.. gurbetlik zordur ya. Benim eşimin çalıştığı şirketin bi şubesi de Rusya' da. Eşime de diyorlar Rusya' ya gönderelim seni diye ama bizimki karar veremiyor. Şmdilik muhabbeti yok ama tekrar teklif ederlerse gideriz diyoruz. Uzaklık zor ama maddi açıdan da epey rahat olacak.
evet cnm cok zor bu gurbetlik ama ALLAH sabrinida verio bazen ole bi daralma gelioki omurden omur gidio ama dayaniosun. dayndiim icin hala burdayim maddi acidan bi sorunumuz yok sukur ama aile ozlemi cok dayanioz bakalim sizin icinde hayirlisi ne ise o olsun
polyanan hoşgeldin canım nasılsın
zaten yasak bana nen 1 hafta uçak arızalı benden kaynaklanan sorun var kalkış yapamıcazgule gul ecnm bu gunden hec bisi anlamadim kimse yokk muhabbet yok cok durgunlastiniz cookk parise gidip gelionuz ya hasta oluyonuz ya enerjiniz bitio azgin karilar siziiyarin enerji depolayin gelin muhabbet bol olsun bu gece paris yasak sizee
oyy yirim senin kendi kendine şarkı söyleyen hallerini:86::86:kiimse yok bari sarki soliim topic senlensin
ay evet benim eşiminde çalıştığı yerin şubeleri var yurt dışında ay ama ben yapamam kız hele rusyada hiç yapamam:18::18:Oyy bacım benim.. gurbetlik zordur ya. Benim eşimin çalıştığı şirketin bi şubesi de Rusya' da. Eşime de diyorlar Rusya' ya gönderelim seni diye ama bizimki karar veremiyor. Şmdilik muhabbeti yok ama tekrar teklif ederlerse gideriz diyoruz. Uzaklık zor ama maddi açıdan da epey rahat olacak.
Kafam güzel dünya güzel hersey güzel siz güzelsiniz:111::111::111:
GÜNAYDINNNNN HATUNLAR NASILSINIZ BAKALIM?:126:
Dün kocamla evliliğim boyunca gecirdiğim en güzel gündü
Bara gidecez demiştim ya gittik,ben biriçtim bir içtim
durumu abartmışım ki sabahtan beri hala başım dönüyor:111:
oynadık zıpladık dans ettik çok romantık geçti
eve geldik birde parise gittik günü tamamladık
Dün kocamla evliliğim boyunca gecirdiğim en güzel gündü
Bara gidecez demiştim ya gittik,ben biriçtim bir içtim
durumu abartmışım ki sabahtan beri hala başım dönüyor:111:
oynadık zıpladık dans ettik çok romantık geçti
eve geldik birde parise gittik günü tamamladık
günaydın millet . ne habersiniz bakalım
cumartesi pazar maluım , dünde netimiz yoktu örtmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?