- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.821
o son ali riza amcanin öldügü kisma dayanamadim artik gözlerim dolu dolu yatak odama kostum
neclaya sok oldum hamileymisssss
arkideşler ben çıkıyorum
herkezlere iyi akşamlar
:79:
bende ağlayamadım evde izlerken boğazım düğüm düğüm oldu herif dalga geçti ağlıyom diye dökemedim içimi burada izledim şimdii
he necla hamileymiş ya bende şaşırdımmm
slm kızlar yazamadım kusura bakmayın eşim tükkanda pc başında şimdi lavobaya gitti ben oturdum hemen
ben evde yalnızdım o akşam bi ağladım ki sormayım bide eşimi aradım alirıza bey öldü dedim bide ona ağladım oda güldü karşımda:90:
bende ağlayamadım evde izlerken boğazım düğüm düğüm oldu herif dalga geçti ağlıyom diye dökemedim içimi burada izledim şimdii
he necla hamileymiş ya bende şaşırdımmm
ben evde yalnızdım o akşam bi ağladım ki sormayım bide eşimi aradım alirıza bey öldü dedim bide ona ağladım oda güldü karşımda:90:
bide aradın ağladınmı kısss benide annem aradı hemen onlar ağlaştık 2ben evde yalnızdım o akşam bi ağladım ki sormayım bide eşimi aradım alirıza bey öldü dedim bide ona ağladım oda güldü karşımda:90:
benim kocamda cok duygusaldir pesimden geldi hemen bende cok üzüldüm dedi sarildi bu diziler psikolojimi bozdu yav aski memnudada cok aglamistim bögüre bögre
bide aradın ağladınmı kısss benide annem aradı hemen onlar ağlaştık 2
ay ne güzel bizimki benle dalga geçti resmen ali rızaaaaaaa böle olmamalıydıı böle bitmemeliydi bu dizi ali rızaaaa diye ağlıyomuş gibi sesini titreterek dalga geçti delü kocam
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar:80:
e negüzel iste biriniz aglarken biriniz gülüyonuz
evet kimsecikler yok ıssız kalmış topik in cin top oynuyonaber nihan kimse gelmemiş bugünn
evet kimsecikler yok ıssız kalmış topik in cin top oynuyo
aha biri gol attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?