KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

o son ali riza amcanin öldügü kisma dayanamadim artik gözlerim dolu dolu yatak odama kostum
neclaya sok oldum hamileymisssss

bende ağlayamadım evde izlerken boğazım düğüm düğüm oldu herif dalga geçti ağlıyom diye dökemedim içimi burada izledim şimdii
he necla hamileymiş ya bende şaşırdımmm

bende ağlayamadım evde izlerken boğazım düğüm düğüm oldu herif dalga geçti ağlıyom diye dökemedim içimi burada izledim şimdii

ben evde yalnızdım o akşam bi ağladım ki sormayım bide eşimi aradım alirıza bey öldü dedim bide ona ağladım oda güldü karşımda:90:

benim kocamda cok duygusaldir pesimden geldi hemen bende cok üzüldüm dedi sarildi bu diziler psikolojimi bozdu yav aski memnudada cok aglamistim bögüre bögre

ben evde yalnızdım o akşam bi ağladım ki sormayım bide eşimi aradım alirıza bey öldü dedim bide ona ağladım oda güldü karşımda:90:
bide aradın ağladınmı kısss benide annem aradı hemen onlar ağlaştık 2

benim kocamda cok duygusaldir pesimden geldi hemen bende cok üzüldüm dedi sarildi bu diziler psikolojimi bozdu yav aski memnudada cok aglamistim bögüre bögre

ay ne güzel bizimki benle dalga geçti resmen ali rızaaaaaaa böle olmamalıydıı böle bitmemeliydi bu dizi ali rızaaaa diye ağlıyomuş gibi sesini titreterek dalga geçti delü kocam

e negüzel iste biriniz aglarken biriniz gülüyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…