KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşgeldin canım haklısın kayınvalidenin yanında giremezsinkadında noluyo napıyon sen internette demesin bide dimi
ama fırsat bulunca gel olurmu özlüyoruz seni almiramızı merak ediyoruz

yaa muhteşem bi finali vardı :95:

kizlar kocalariniz yilbasi hediesi aldimi sizleree

almış benim kocacım sağolsun bitane boğazlı kazak almış pimbe renkli bide üşümeyeyim diye bere almış kocacım
seninki ne almış kız hazal
polyanan seninki ne aldıki merak ettim hee yine ekşinli bişey mi aldı kız yoksam

konusun nen konuşmayanlar tükkanın önünü kapamayın
bilgede gelmiş :97:
geldim yafrummm bilgisayara tuzak kurdum
izindeyken kim yediyse o haltı, bilgisayarımı çökertmişler ekranım bomboş sadece hata raporu çıkıyo bende hata raporundan web sayfasına giti tıkladım açılır açılmazda hadi nen sennen ne işim olcek ben kankilere gidiyom deyip kaçtım.
he he nasıl ama :86:

Herkese Günaydın sevgili hatunlar..

Bilge' ciğim senin doğum gününü tekrar kutluyorum arkadaşım..

Ee güzel topiğin güzel ve seksi hatunları nettiniz anlatın

napıyon len hayriye
iyiyim becenak sen nörüyon napem geldik işte tükkana yine
olsun oda bi anı ilerde çocuklarınıza anlatırsınız
evet anlatırım bu benim daha öncede başıma gelmişti bekarken bi bayramdı bizim araba gene battı teyzem annem ben iktiriyoz arabayı siya bi duman gibi bişey geliyo bizde egzozdan geliyo zannediyoz araba gitti ben teyzeme teyzem bana bakıp bi kahkaha attık yüzümüz üstümüz heryerimiz çamur olmuştu çok komikti

iyi yapmışın bacım

böcüğüm ya niye konuşmoyun:97:

angaraya nie gidionuz yozgatta iyi dis dotoru yokmu :26:

ayy bilge yaa omursun valla basimiz saolsun tekrarr
burdaki oraya sevk etti canım.

bak benden alem olanlar var oturup ağlamışlar bidee

bende ağlayamadım evde izlerken boğazım düğüm düğüm oldu herif dalga geçti ağlıyom diye dökemedim içimi burada izledim şimdii
he necla hamileymiş ya bende şaşırdımmm

ben evde yalnızdım o akşam bi ağladım ki sormayım bide eşimi aradım alirıza bey öldü dedim bide ona ağladım oda güldü karşımda:90:

eferin sana akıllı kankim benim yaffrum buğün senin doğum günün mü bakim nice yıllara çok mutlu olursun inşallah herşey gönlünce olsun
doğum günün kutlu olsun kutlu olsun menekşe sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene

Herkese Günaydın sevgili hatunlar..

Bilge' ciğim senin doğum gününü tekrar kutluyorum arkadaşım..

Ee güzel topiğin güzel ve seksi hatunları nettiniz anlatın

teşekkür ederim canım sayende yüzümde güller açıyo.

hadi ya

teşekkürler teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…