- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #10.841
hoşgeldin canım haklısın kayınvalidenin yanında giremezsinkadında noluyo napıyon sen internette demesin bide dimi
tamam alirim
kiz isim oldugundan degilde kayinvalidemle sohbet ediyoruz herzaman pcyi kucagima alamamki onada vakit ayirmam lazim gönlünü hos tutayim kadinin
naber kizlar bugun minigimin asisi vardi sabah 2 tane birden yaptilar
cok üzüldüm icim gitti.
yilbasinda naptiniz gecmisi okuyamiyom valla zamanim kisitliiii
ay melek arkadaşım benim kayınvalidesinin gönlünü hoş tutmaya çalışıyor yirim seni
ama özletme kendini bizde özlüyoz seni:97:
yılbaşında yemekti sofraydı paristi öyle geçti işte siz neler yaptınız canım
asıl haberler dilekte onun ki çok güzel geçmiş hele gecenin finali süper
dimi kız dilek
napıyon len hayriyehoşbulduk nen
yaa muhteşem bi finali vardı:95:
günaydın :97::97:günaydın tosuncuklarımmmm
kizlar kocalariniz yilbasi hediesi aldimi sizleree
geldim yafrummm bilgisayara tuzak kurdumkonusun nen konuşmayanlar tükkanın önünü kapamayın
bilgede gelmiş :97:
evet anlatırım bu benim daha öncede başıma gelmişti bekarken bi bayramdı bizim araba gene battı teyzem annem ben iktiriyoz arabayı siya bi duman gibi bişey geliyo bizde egzozdan geliyo zannediyoz araba gitti ben teyzeme teyzem bana bakıp bi kahkaha attık yüzümüz üstümüz heryerimiz çamur olmuştu çok komiktinapıyon len hayriye
iyiyim becenak sen nörüyon napem geldik işte tükkana yine
olsun oda bi anı ilerde çocuklarınıza anlatırsınız
geldim yafrummm bilgisayara tuzak kurdum
izindeyken kim yediyse o haltı, bilgisayarımı çökertmişler ekranım bomboş sadece hata raporu çıkıyo bende hata raporundan web sayfasına giti tıkladım açılır açılmazda hadi nen sennen ne işim olcek ben kankilere gidiyom deyip kaçtım.
he he nasıl ama :86:
burdaki oraya sevk etti canım.angaraya nie gidionuz yozgatta iyi dis dotoru yokmu :26:
ayy bilge yaa omursun valla basimiz saolsun tekrarr
bende ağlayamadım evde izlerken boğazım düğüm düğüm oldu herif dalga geçti ağlıyom diye dökemedim içimi burada izledim şimdii
he necla hamileymiş ya bende şaşırdımmm
ben evde yalnızdım o akşam bi ağladım ki sormayım bide eşimi aradım alirıza bey öldü dedim bide ona ağladım oda güldü karşımda:90:
geldim yafrummm bilgisayara tuzak kurdum
izindeyken kim yediyse o haltı, bilgisayarımı çökertmişler ekranım bomboş sadece hata raporu çıkıyo bende hata raporundan web sayfasına giti tıkladım açılır açılmazda hadi nen sennen ne işim olcek ben kankilere gidiyom deyip kaçtım.
he he nasıl ama :86:
Herkese Günaydın sevgili hatunlar..
Bilge' ciğim senin doğum gününü tekrar kutluyorum arkadaşım..
Ee güzel topiğin güzel ve seksi hatunları nettiniz anlatın
hadi yaevet anlatırım bu benim daha öncede başıma gelmişti bekarken bi bayramdı bizim araba gene battı teyzem annem ben iktiriyoz arabayı siya bi duman gibi bişey geliyo bizde egzozdan geliyo zannediyoz araba gitti ben teyzeme teyzem bana bakıp bi kahkaha attık yüzümüz üstümüz heryerimiz çamur olmuştu çok komikti
eferin sana akıllı kankim benim yaffrum buğün senin doğum günün mü bakim nice yıllara çok mutlu olursun inşallah herşey gönlünce olsun
doğum günün kutlu olsun kutlu olsun menekşe sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?