KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla bu durum kocaya göre değişir yaprakcığım.. genel olarak doğru bir davranış değil elbette insan eşinden neden saklamak istesin ki ama belki bilmediimiz bir sebebi vardır kadının kendince geleceğinden endişe ediyorsa yapabilir diye düşünüyorum ben.

ben yalan söyleyemiyorum ne kadar alıyorsam bilir bazen benim gidip çekemeyeceğim durumlar oluyor o gidip çeker oda aynı şekil her ay bana maaş bodrosunu gösteririr o gidemicekse kartını verir ben gider çekerim. eğer onun böyle bişey yaptığını duyarsam benden para sakladığını kıyameti koparırım bu yüzden böyle bişey bana göre yanlış.

biz paraları toplar borçlara veririz kalanıda haşlık yaparız ikimize o haşlıklardan birirktiririm o ayrı ona karışamaz

Ben mesela hergün eşimden 1 tl alıyorum.. bildiğiniz haraç kesiyorum yani ayda 30 tl yapar şimdi onunla tencere takımı alacağım kendime. yani tencere takımı 30 tl değil tabi taksiti sadece..

aynen canım bizim durumumuzda sizinki gibi kesinlikle bende yalan söyleyemiyorum söylense bile bi yerde mutlaka patlak verir bu seferde güven denen bişi kalmaz buda evliliği sarsar bence hep bi şüpheyle yaklaşılır ister istemez...

hoşgeldin cnm günaydın diyetin nasıl gidiyo? inş. senin verdiğin kiloları ben alırım

Günaydın canım... sen de hoşgeldin. diyet iyi gidiyor da haftasonu annemdeydim ve dolayısı ile beni yedirdi de yedirdi. Hafta başına 400 gr. ile fazla başladım, onları verebildim anca bu hafta. Yine 70.3 ' üm yani ama haftaya hedefim 69

senin dediğinde doğru aslında ama ne bilim yalan söyleyerek yapmasalar bari

bence hoş bişey değil. ortaya çıkınca ne olacak. eşinden gizli biriktirdiğinden eşinden gizli harcıyo demekki. yada kocası elindeki tüm parayı alıyoda kadın böyle bişeyi yapıyo. yani eşler arasında hoş olmayan şeyler vardır.
ben yapmam öyle bişey. eşimden gixli işte yapamam. eninde sonunda söylerim. dayanamam

Herkese en kocamanından bi günaydınnnnn

Bu sabah çok dinç uyandım, sporumu yaptım hemencik yanınıza geldim.
hoş geldin canım. maşllah

resimelrinede baktım çok kilolu değilsin ama sen gerçi dr vermeni istediyse sağlıkla ilgili bi problemse bilemem tabiki kolay gelsin sana ceydacığım:13:

ne güzel . eferim size

Ben mesela hergün eşimden 1 tl alıyorum.. bildiğiniz haraç kesiyorum yani ayda 30 tl yapar şimdi onunla tencere takımı alacağım kendime. yani tencere takımı 30 tl değil tabi taksiti sadece..

sanada aferim kız.

yaorak sizede aferrinnnn

hoşbuldum kuşumm
resimelrinede baktım çok kilolu değilsin ama sen gerçi dr vermeni istediyse sağlıkla ilgili bi problemse bilemem tabiki kolay gelsin sana ceydacığım:13:

yok canım vermem lazım.. :97:
ne güzel . eferim size

sanada aferim kız.

yaorak sizede aferrinnnn

oh kaptık aferini hadi iyiyiz bugn

kızlar iki ayağım bi papuça girdi derler ya şuan aynen öyleyim yaa 11,30 12 gibi müdürler gelecek eşim bi yandan arıyo bankaya gelmen lazım diyee bugün son
dün salladım bugün sallayamıyorum gitmem lazımmış imza atmam gerekiyomuş yapılandırma için
kefili benim eşimin offf dua edin bana yetişiyim çıkıyorum kızlar ben gelince görüşürüz

Hm.. fena değil sanki ters dubleksmiş burası kızlar, giriş kat ve bodrum yani :97:

ikiside aynı olmuş. ama giriş katmış caım tavsiye etmem..hem odanın birinin duvarının dibinde küf gibi bişey var.

Güle güle canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…