- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.601
biz eşimin teyzegile gittik aynı sitede oturuyoruz yemeğe çağırmışlardı benim içinde çok iyi oldu yemek yapmamıştım zaten koştur koştur yemek yapacaktım bide hazıra kondum yani dün
kızlar size bişey sorucam şimdi dün konuşurken laf arasında şey öğrendim bi bayan var işte oda bizim mahallede oturuyor çalışıyor bu kadın eşine maaşını eksik söyleyip o şekilde para biriktiriyomuş açıkcası çok şaşırdım maaşını nasıl eksik söyleyebiliyorki bu bayanlar
daha önce böyle bi kaç kere daha rastlamıştım eşlerine şu kadar alıyorum diyip kalanı bankaya atanları
aynı evin içinde nasıl saklanabiliyorki böyle bişey sizce doğrumu peki ??
biz eşimin teyzegile gittik aynı sitede oturuyoruz yemeğe çağırmışlardı benim içinde çok iyi oldu yemek yapmamıştım zaten koştur koştur yemek yapacaktım bide hazıra kondum yani dün
kızlar size bişey sorucam şimdi dün konuşurken laf arasında şey öğrendim bi bayan var işte oda bizim mahallede oturuyor çalışıyor bu kadın eşine maaşını eksik söyleyip o şekilde para biriktiriyomuş açıkcası çok şaşırdım maaşını nasıl eksik söyleyebiliyorki bu bayanlar
daha önce böyle bi kaç kere daha rastlamıştım eşlerine şu kadar alıyorum diyip kalanı bankaya atanları
Herkese en kocamanından bi günaydınnnnn
Bu sabah çok dinç uyandım, sporumu yaptım hemencik yanınıza geldim.
ben yalan söyleyemiyorum ne kadar alıyorsam bilir bazen benim gidip çekemeyeceğim durumlar oluyor o gidip çeker oda aynı şekil her ay bana maaş bodrosunu gösteririr o gidemicekse kartını verir ben gider çekerim. eğer onun böyle bişey yaptığını duyarsam benden para sakladığını kıyameti koparırım bu yüzden böyle bişey bana göre yanlış.
biz paraları toplar borçlara veririz kalanıda haşlık yaparız ikimize o haşlıklardan birirktiririm o ayrı ona karışamaz
hoşgeldin cnm günaydındiyetin nasıl gidiyo? inş. senin verdiğin kiloları ben alırım
valla bu durum kocaya göre değişir yaprakcığım.. genel olarak doğru bir davranış değil elbette insan eşinden neden saklamak istesin ki ama belki bilmediimiz bir sebebi vardır kadının kendince geleceğinden endişe ediyorsa yapabilir diye düşünüyorum ben.
bence hoş bişey değil. ortaya çıkınca ne olacak. eşinden gizli biriktirdiğinden eşinden gizli harcıyo demekki. yada kocası elindeki tüm parayı alıyoda kadın böyle bişeyi yapıyo. yani eşler arasında hoş olmayan şeyler vardır.biz eşimin teyzegile gittik aynı sitede oturuyoruz yemeğe çağırmışlardı benim içinde çok iyi oldu yemek yapmamıştım zaten koştur koştur yemek yapacaktım bide hazıra kondum yani dün
hoş geldin canım. maşllahHerkese en kocamanından bi günaydınnnnn
Bu sabah çok dinç uyandım, sporumu yaptım hemencik yanınıza geldim.
Günaydın canım... sen de hoşgeldin. diyet iyi gidiyor da haftasonu annemdeydim ve dolayısı ile beni yedirdi de yedirdi. Hafta başına 400 gr. ile fazla başladım, onları verebildim anca bu hafta. Yine 70.3 ' üm yaniama haftaya hedefim 69
ne güzel . eferim sizeben yalan söyleyemiyorum ne kadar alıyorsam bilir bazen benim gidip çekemeyeceğim durumlar oluyor o gidip çeker oda aynı şekil her ay bana maaş bodrosunu gösteririr o gidemicekse kartını verir ben gider çekerim. eğer onun böyle bişey yaptığını duyarsam benden para sakladığını kıyameti koparırım bu yüzden böyle bişey bana göre yanlış.
biz paraları toplar borçlara veririz kalanıda haşlık yaparız ikimize o haşlıklardan birirktiririm o ayrı ona karışamaz
Ben mesela hergün eşimden 1 tl alıyorum.. bildiğiniz haraç kesiyorum yaniayda 30 tl yapar şimdi onunla tencere takımı alacağım kendime. yani tencere takımı 30 tl değil tabi taksiti sadece..
bence hoş bişey değil. ortaya çıkınca ne olacak. eşinden gizli biriktirdiğinden eşinden gizli harcıyo demekki. yada kocası elindeki tüm parayı alıyoda kadın böyle bişeyi yapıyo. yani eşler arasında hoş olmayan şeyler vardır.
ben yapmam öyle bişey. eşimden gixli işte yapamam. eninde sonunda söylerim. dayanamam
hoş geldin canım. maşllah
resimelrinede baktım çok kilolu değilsin ama sengerçi dr vermeni istediyse sağlıkla ilgili bi problemse bilemem tabiki kolay gelsin sana ceydacığım:13:
ne güzel . eferim size
sanada aferim kız.
yaorak sizede aferrinnnn
kızlar şu dairelere bakabilir misiniz bana fikir vermeniz açısından yane...
Hürriyet Emlak : Satılık Konut İlan Detayı - Satılık | Apartman Dairesi | İstanbul | Sultangazi | Zübeydehanım | 80.000 TL | 130 m2 | 3 oda | 1 salon | AKTAŞ GAYRİMENKULDEN SATILIK LÜKS DAİRE | 5572-287 | 28.12.2010
Hürriyet Emlak : Satılık Konut İlan Detayı - Satılık | Apartman Dairesi | İstanbul | Sultangazi | Zübeydehanım | 80.000 TL | 130 m2 | 3 oda | 1 salon | AKTAŞ GAYRİMENKULDEN SATILIK LÜKS DAİRE | 5572-287 | 28.12.2010
kızlar şu dairelere bakabilir misiniz bana fikir vermeniz açısından yane...
lüx ev istanbulda ve 80000 burdaki fiyatlar(benşm yaşadığım yerdeki) uçmuş ya iyi yani fiyatı ama ev kuzey cephedeymiş canım kuzey cephe iyi olmuyo bencekızlar şu dairelere bakabilir misiniz bana fikir vermeniz açısından yane...
evin içi güzel balım da baktığı konum da önemli onu da dikkate alın canımHm.. fena değil sanki ters dubleksmiş burası kızlar, giriş kat ve bodrum yani :97:
kızlar iki ayağım bi papuça girdi derler ya şuan aynen öyleyim yaa 11,30 12 gibi müdürler gelecek eşim bi yandan arıyo bankaya gelmen lazım diyee bugün son
dün salladım bugün sallayamıyorum gitmem lazımmış imza atmam gerekiyomuş yapılandırma için
kefili benim eşimin offf dua edin bana yetişiyimçıkıyorum kızlar ben gelince görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?