KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

güle güle . acele etme yavaş.

ceyda cepheside önemli. güney her zaman iyidir

evet tatlım onu ben de gördüm.. ay en korktuğum şey işte rutubet :84:

birinci kat olmasın, dış cephe duvarları sıvalı olsun, ısı yalıtımı olsun,güney cephe olsun. acele etmeyin. biz aceleyle birinci katı aldık. yerden yüksek zemin değil ama ısınması diğer katlar gibi değil.
o KADAR PARA VERCENİZ

haklısın canımm

kızlar çekiliş ne oldu yaww

Bu arada ben çıkıorummmm temizlik neyinn yapacaım... öptüm

yaprakçım suan yoksun ama geldiğinde bu yazıyı okuduğun gibi çekilişi yap yoksa bayılazaaammmmm
:düşüpbayılannihansmili:
bide arkadaşlar herkez yaprağa adres neyim göndersin
yaprak 4 kişiyiz canım
biliyorsun bilge dilek ceyda ben
not:
(çekilişe sürekli topiğe uğrayanlar katılabiliyor)

tamam

yalan olmasın kız gerçeğe çevirelim oniii
yaprak gelsin yapsın çeklişi belli bi sür verelim o sürede herkez alır ayarlar hediyelerini ay nı haftada da göndeririz hediyesi eline gelen burda resim olarak paylaşçak he bu kuralda var ona göre
fotoları çekip eklicez

ceyda o ev güzel deil canım hemde ters dubleksmiş yerin altında bi katı havasız ve rutubetli olur 1.ve son katlardan uzak durun en iyisi arakat birinci katın derdi hiç bitmez valla lağım taşar bişey olur hem iyi ısınmaz bizde ev araştırıyoruz ama benim ilk baktığım şey arakat olması çünkü ben çok üşüyorumya evim arada olsun sıcacık olsun istiyorum

bize kimin çıktığını yaprakmı söleyecek

yok kız şakka len şakka
evet katılıyorum
bize kimin çıktığını yaprakmı söleyecek
evet bize kimin çıktığını yaprak sölicek mesela sana şu kişi çıktı adreside bu dicek o kadar
kimse kendine kimin çıktığını sölemesin fururum
kendimi çok gaddar gördüm canımm

tamam . peki hediye bütçesi nasıl olcak. yani herkez ona göre alsın.

ben yavaş yavaş öğle yemeğine gidiyorum karnımda çok acıktı ya öle böle değil
benim süpürgem var güzelmi güzel
bastımı gaza gidermi gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…