- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #11.621
güle güle . acele etme yavaş.kızlar iki ayağım bi papuça girdi derler ya şuan aynen öyleyim yaa 11,30 12 gibi müdürler gelecek eşim bi yandan arıyo bankaya gelmen lazım diyee bugün son
dün salladım bugün sallayamıyorum gitmem lazımmış imza atmam gerekiyomuş yapılandırma için
kefili benim eşimin offf dua edin bana yetişiyimçıkıyorum kızlar ben gelince görüşürüz
ikiside aynı olmuş. ama giriş katmış caım tavsiye etmem..hem odanın birinin duvarının dibinde küf gibi bişey var.
evet tatlım onu ben de gördüm.. ay en korktuğum şey işte rutubet :84:
birinci kat olmasın, dış cephe duvarları sıvalı olsun, ısı yalıtımı olsun,güney cephe olsun. acele etmeyin. biz aceleyle birinci katı aldık. yerden yüksek zemin değil ama ısınması diğer katlar gibi değil.
o KADAR PARA VERCENİZ
tamamyaprakçım suan yoksun ama geldiğinde bu yazıyı okuduğun gibi çekilişi yap yoksa bayılazaaammmmm
:düşüpbayılannihansmili:
bide arkadaşlar herkez yaprağa adres neyim göndersin
yaprak 4 kişiyiz canım
biliyorsun bilge dilek ceyda ben
not:
(çekilişe sürekli topiğe uğrayanlar katılabiliyor)
yalan olmasın kız gerçeğe çevirelim oniiidilek çekiliş yalan oldu
yaprak gelsin yapsın çeklişi belli bi sür verelim o sürede herkez alır ayarlar hediyelerini ay nı haftada da göndeririz hediyesi eline gelen burda resim olarak paylaşçak he bu kuralda var ona göreyalan olmasın kız gerçeğe çevirelim oniii
bize kimin çıktığını yaprakmı söleyecekyaprak gelsin yapsın çeklişi belli bi sür verelim o sürede herkez alır ayarlar hediyelerini ay nı haftada da göndeririz hediyesi eline gelen burda resim olarak paylaşçak he bu kuralda var ona göre
fotoları çekip eklicez
yok kız şakka len şakka
evet katılıyorumceyda o ev güzel deil canım hemde ters dubleksmiş yerin altında bi katı havasız ve rutubetli olur 1.ve son katlardan uzak durun en iyisi arakat birinci katın derdi hiç bitmez valla lağım taşar bişey olur hem iyi ısınmaz bizde ev araştırıyoruz ama benim ilk baktığım şey arakat olması çünkü ben çok üşüyorumya evim arada olsun sıcacık olsun istiyorum
evet bize kimin çıktığını yaprak sölicek mesela sana şu kişi çıktı adreside bu dicek o kadarbize kimin çıktığını yaprakmı söleyecek
söylermisinben söylerim
senin profilinde ne yazıyo kıı ne yazdın oraya
tamam . peki hediye bütçesi nasıl olcak. yani herkez ona göre alsın.yok kız şakka len şakka
evet katılıyorum
evet bize kimin çıktığını yaprak sölicek mesela sana şu kişi çıktı adreside bu dicek o kadar
kimse kendine kimin çıktığını sölemesin fururum
kendimi çok gaddar gördüm canımm
o konu hakkında bilemem ki canım ya ne diyim ki şimditamam . peki hediye bütçesi nasıl olcak. yani herkez ona göre alsın.
temam canım.o konu hakkında bilemem ki canım ya ne diyim ki şimdi
gönülden ne koparsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?