KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ayyybende heycan yaptim simdi kim kime cikti acaba kesin herkes kirmizi donlar alir birbirlerine

ha bide fener tabiki :82:

napym kuzum yaa hergunku syler işde klak ev topla yemek yee kkya gel yaptğmz baska bişimi var
sen nabıosn bakalm kuzum

iyiyim canım ben de aynı işte.. geç yattık ama erken kalktım sabah. kocam işe giderken bişey sormak için uyandırdı ben de yatmadım daha. Sonra evi topladım sporumu yaptım. Yemeğim var zaten dünden. Buraya geldim işte..

ya ceydaaaaaaaaaaaaa msn varsa versene 10 dk dolmadan msj atamassınız diyo sinirlendirdi beniiiii bi sen kaldın söleyim sanadaaaaa kim çıktınıı

naptınız kız dün gece

biz dün gece kurdelamın topiğindeydik gece 12' den 3 buçuğa kadar muhabbet sohbet falan... paris mevzuları açıldı tabii bu emoşun da ödü patladı kocası uyanıcak diye.. biz de dedik ki emoş gecelikleri giy uyanırsa direkt bağla olayı sana kızmasın [/QUOTE]

3.5 kadarmı oturdunuz delisiniz siz hee ohh sabahta uyumuşunuzdur öğlene kadar neler konuştunuz kız acık bizide bilgilendirin

biz aksam ananemlere gtcez yemek yok bu aksam ohhhhh

ayyybende heycan yaptim simdi kim kime cikti acaba kesin herkes kirmizi donlar alir birbirlerine

ha bide fener tabiki

ben zaten esas hediyenin yanında promosyon olarak don alıcam ona göre yani kimse kocasının yanında açmasın hediyesini

off heç bişiyi beceremiyom hee sahibinden com bende link eklim didim
beceremedim
bakın bende bu evi alcam nası

bakayım canım hemen..

3.5 kadarmı oturdunuz delisiniz siz hee ohh sabahta uyumuşunuzdur öğlene kadar neler konuştunuz kız acık bizide bilgilendirin[/QUOTE]

valla gece konsuulnca cnm benm olay geceliklere falan geldi(bnm sayemde)bi anımı anlattm olay oldu topikde sifreyi yayına gectik anlıcaan

hosbuldumda yazmayinca hic iyi olmuyo canlarim
valla ne bulursam alcam onceliklerim parsi malezemleri olcak
malum pcyi bozduk esimin gonlunu yapmam lazimmm
yap tabi göynü olsun adamın

bu elk feneri mevzusunu deneyen olmadımı başka
bi dilek olduydu başka yok dimi

ya ceydaaaaaaaaaaaaa msn varsa versene 10 dk dolmadan msj atamassınız diyo sinirlendirdi beniiiii bi sen kaldın söleyim sanadaaaaa kim çıktınıı

tamam canım atıyorum şimdi..

3.5 kadarmı oturdunuz delisiniz siz hee ohh sabahta uyumuşunuzdur öğlene kadar neler konuştunuz kız acık bizide bilgilendirin[/QUOTE]
yok nen öğlene kadar uyumadım ben valla valla her telden konuştuk ama bi zamandan sonra kırmızı noktalıya bağladık

biz aksam ananemlere gtcez yemek yok bu aksam ohhhhh

3.5 kadarmı oturdunuz delisiniz siz hee ohh sabahta uyumuşunuzdur öğlene kadar neler konuştunuz kız acık bizide bilgilendirin

valla gece konsuulnca cnm benm olay geceliklere falan geldi(bnm sayemde)bi anımı anlattm olay oldu topikde sifreyi yayına gectik anlıcaan[/QUOTE]

ayy evet emoş senin o macera çok komikti... tam bi ekşın yani

emoş bi mahsuru olmaza burda da anlatır mısın

kızlar siz bi zaman belirleyinde o zamana kadar hediyeleri alın
aynı tarihtede gönderin bence hepinizin eline aynı zamanlarda ulaşsın şahsen fikrimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…