KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

buda hem dövüyo hem seviyo sağı solu belli olmuyo:44:
napayım sonradan kıyamıyorum

ulen dilek ortalığı karıştırdın he
uyy neyse gel öpim acımıştır[/QUOTE]

hayır sen niye üstüne alındınki deminde datlu cadım kankama ne hediye alim dedi bende ne istersen alabilirsin farketmez dedim di şaka olarak
sonra sana dedim datlu cadım hiç bişey demedi sen niye bu kadar korkyun anlamadım

dileeeeeeekkk bu daire çok güzel nannnn kız cidden alcan mı sen bu daireyi o kadar paran varsa bana da alsana bi tane

tamam konuşmucam artık sustum
nezaman isterseniz ozaman hediyemi gönderirim ne alcamı düşündüm bilenek önümüzdeki hafta gönderebilirim

üstüme alınmadım kuşum
karıştı o ara ortalık
neyse kapatalım
tamam konuşmucam artık sustum
nezaman isterseniz ozaman hediyemi gönderirim ne alcamı düşündüm bilenek önümüzdeki hafta gönderebilirim
1 hafta içinde ayarlayabilirm bende
bilge ve ceyda siz ne diyorsunuz

he valla bütün paris kariyerim çökerrr gülerse

ya bi yiğit çıkıp denesin şunu ya adam akıllı.. sonra biz de gaza gelelim böylece

sen iste canım hepinize alim ahh nerde kızım ya bende bayıldım da nerde alcaz bunlar aşar bizi keşke alabilsek:97::97:

oyyy canım benim ne de cömerttir

kız valla süper bi evmiş.. yalnız bu evi alan kişi hayrını görür mü ki acep kaç kişinin gözü kaldı şaka bi yana kim alacaksa hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…