KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende hastayım dünakşam yemek yok napçaz dedim ben yaparım dedi ama sadece dedi yani gerisi gelmedi valla
darısın başına o zaman
güzneydın browni, günaydın ceyda

bropwni sen evinden memnun değilmiydin nerden çıktı taşınma. ben kaçırmışım galiba:44:

selam canım hoş geldin neler yapıyorsun ev işi ne oldu

slm canım hoşgeldin nasılsın naptınız evi nezaman taşıncaksınız

hoşgeldin brovnim napıyon bacım ev işini naptınız ne zaman taşınıyonuz

Hoşbuldum kızlar;pazartesi günü tabuyu üzerimize aldık arkadaşlar
şuanda evde tadilat yapılıyor boya,elektirik,su bilmem ne işleri
mahvoldum sabah erkenden çıkıyorum akşama kadar o soguk evde işçilerin başında duruyorum
eşim çalısıyor ben koşturuyorum sağolsun annem yanımda...
Dünde eve geldikten sonra ateşlendim rahatsızlandım annem şuan o evde işçilerin başında
sen gelme dedide içim rahat değil,yemeği yapıp giderim artık mecbur...

Ne stresli iş bu ya,işçiler laf anlamıyor zamanında işleri bitirmiyorlar
habire masraf çıkıyor elde avucta 5 kuruş kalmadı bütün birikimler gitti
Her gelen işçi yok şu yapılacak yok bu eksık yok bilmem ne agızını 1000TL'DEN AÇIYOR

Şu işler bir biteydi,gerçi bitsede bitmesede mecbur bu hafta tasınmak zorundayım
sanırım bu haftasonu tasınırım ve evle boğuşuyor olurum.

emlakçı bize kazık attı dünya paramızı aldı,evi daha ucuza satmıs ama cebe indirmiş
bizden aldıgı yetmezmiş gibi eski ev sahiplerindende dünya para almıs..
ev sahiplerine demişki,bu çocuklar yeni evli kendi başlarına birşeyler yapmaya çalısıyorlar
fiyatta inin kiminin parası kiminin duası demiş bizim üzerimizden acıtasyon yapmıs
yazık onlarda yaşlılar tamam demişler çocukların hatrına fiyatta inelim ........................ adam
toplamda resmen 10.000 TL kazandı.

Bütün işlem bittikten sonra bunları öğrenmek
bize koydu
neyse biz yemedik allahta ona yedırmesın

dost kelimesi çok anlamlı benim için ama gerçekten dost olacak birini bulmak çok zor...
buluncada bırakmamak gerekir..

darısın başına o zaman
güzneydın browni, günaydın ceyda

bropwni sen evinden memnun değilmiydin nerden çıktı taşınma. ben kaçırmışım galiba:44:

evimden memnundum ama kiracıydık canım
kredi çektik ev aldık oyuzden tasınıyorum bu kışın ortasında

eviniz hayırlı olsun tekrardan tapuyu almışsınız canım ama emlakçı çok şer... miş valla zaten baya bi komisyon alıyolar bide fiyattan düşürmüş salak herif ya Allahından bulsun canım boşver nedicen Allah hiç bişeyi cezasız bırakmaz olan olmuş napçan

Hoşbuldum Bilge' ciğimm

Brownim öncelikle geçmiş olsun canım benim.. Emlakçının yaptığı gerçekten ayıp, o aldığı parayı nasıl içine sindirip de cebine atabiliyor anlamıyorum, Allah bilir çoluk çocuğuna da yediriyordur o haram parayı. Allah bildiği gibi yapsın.

Taşınmak zordur gerçekten balım hem de kış ortasında. Allah yardımcın olsun

emlakçıların zaten çoğu öyle ev sahibi al şukadardan sat diyo emlakçı üzerine3-5 yine ekliyo sattıktan sona kalan parayı cebe atıyo
neyse canım sizin zor zamanınızda sizi sömürdü Allah çıkarır merak etme

evimden memnundum ama kiracıydık canım
kredi çektik ev aldık oyuzden tasınıyorum bu kışın ortasında
anladım canım. gerçeklten zor bu işler. allah kolaylık versin. az daha sık dişini. içine taşınınca dinlenirsin bol bol. zamnala yerleştirirsin.
emlakçıyada o paralar ne olsun bilmem yani. nasıl insanlar var dünyada yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…