- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.581
ben hiç sevmiyom ya o bardak çorbalarını.
valla aşkım komşuya uğramıştım iki dakka, sağolsun bi tabak biber ve yaprak dolma ve tatlı vrdi .dün günü vardı uğrayamamıştım.
onları yedim
evet benide en çok o kısım üzüyo zaten.3 aylıkmışAllah rahmet eylesin ne istediler o melekten ya hırsızlık falan olayımı acaba
planlı bi haraket değildi canım. tamamen kısmet olayıcadumm o ne yaprak sarması biber dolması tatlı ohh afiyet olsun löp löp et olsun bacum
yermisin dolmaları bizsiz
evet.baktım şimdii netten eşi şehir dışındaymış
dün burda bi cinayet işlenmişkızlra ya. hiç aklımdan çıkmıyo . anne ve bebeğini bğraka öldürmüşler
aminnnnnnnnnnnhadi yaa çok üzüldüm ya böyle haberleri duyunca çok üzülüyorum ya suçsuz insanları öldürüyolarya Allahım böyle insanlara fırsat vermesin böyle insanlardan bizleri korusun inşalla
bacılar sizin hediye işiniz ne oldu aldınızmı
bende sorscam sorcam cesaret edemiyodumbacılar sizin hediye işiniz ne oldu aldınızmı
niye cesaret edemiyonuz kız anlamadımbende sorscam sorcam cesaret edemiyodum
ay ne biliyim yanlış bi şey yapmayım diye heralde
niye cesaret edemiyonuz kız anlamadım
ne zaman gönderelim
böcüüümde söledi gitti he ne zaman göndertelimay ne biliyim yanlış bi şey yapmayım diye heralde
böcüüümde söledi gitti he ne zaman göndertelim
bu 1 haftayı hediye ayarlama işi için ayıralım demiştim yanlış hatırlamıyorsam pazartesinden sonra gönderelim yani pazartesi haberleşelim yineaslında ben bugün halletmeyi düşünüyodum
ne oldu canım ya başka bi sıkıntımı varnapıyosunuzzz kızlar ay kaç gündür keyfim yok ya, bugün de öyle moralsizim...
napıyosunuzzz kızlar ay kaç gündür keyfim yok ya, bugün de öyle moralsizim...
bu 1 haftayı hediye ayarlama işi için ayıralım demiştim yanlış hatırlamıyorsam pazartesinden sonra gönderelim yani pazartesi haberleşelim yine
ne oldu canım ya başka bi sıkıntımı var
bu 1 haftayı hediye ayarlama işi için ayıralım demiştim yanlış hatırlamıyorsam pazartesinden sonra gönderelim yani pazartesi haberleşelim yine
pazartesimi göndercez:44:
Başka sıkıntı yok canım Alalh' a şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?