KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

doğru valla türkler çok seviyo altını aman canım dikkat et valla ALllah korusun

naparsınız siz buraşda ama da gonuşmazsınız bana ?
küsdümm herkes buldu bullisiniii beni sallamazsınız.. Geldiğim gibi gidiyorummmmmmmmm
noliyii ya:44::44:
hoşbulduk nasılsınız? sakıncası yoksa ben de katıliym mi size?
hoşgeldin canım
ya kizlar bu arada bisi sorucam sizde hic tirnak batmasi yasiyormusunuz ayaklarinizda,ellerinizde
evet ben yaşıyorum ayak parmağımda ama şı sıralar yok şükür

ya kızlar çok sevindirik oldum valla önemli bişey yok dedi üşütmüşün ve gaz sıkışması dedi:78::78:
bağırsağın sağ tarafında toplanınca apandist ağrısı gibi ağrı yaparmış dün akşam okadar sancı gazdanmış ya amma tırstıydım he
eşim işe gidince annemlerde kaldıydım gece
anneme diyodum ben sabaha kadar uyumıcam ya ölürsem diye

ayy :26:
benimkiler hala kaynanamda
evinde kasası var dursun onda
alıp evde başıma dert etmemin alemi yok bende anlamıyorum ama bazı kaynanalar vermiyo altınları geri... benim bakıcak yüzüm olmaz valla
alip birdaha vermezmis kadin
kaynanan iyi bi kaynanaysa evinde kasa varsaaaaa ver dursun bencede dert etme.
ayak tırnağımda zaman zaman oluyo ama kendiliğinden geçiyo

ya benimde oluyor ama coook agiriyor bide tirnagimi morartip kaliyor öylece simdide ellerimde basladi cok aciyor ya napcam bilmiyomm:26:

canım tırnaklarını oval kesme
düz şekilde kes özellikle ayak tırnaklarını o şekilde engelleniyomuş tırnak batması

nihan gazmışmı ayy Allah seni iyi hadi canım sevindim bişey çıkmamışya üşüttün heralde kendini

canım tırnaklarını oval kesme
düz şekilde kes özellikle ayak tırnaklarını o şekilde engelleniyomuş tırnak batması
evet ben oval kestiğim ve derinden kestiğim zamanlarda oldu hemde iltihaplandı ama şimdi düz kesiyorum olmuyo artık:97:

sıkılma canım bizde evlerimize hasretiz valla evde olmanın tadını çıkar nekadarlık evlisin erken evlenmişsin

nihan gazmışmı ayy Allah seni iyi hadi canım sevindim bişey çıkmamışya üşüttün heralde kendini
evet canım ya bide kuru gıda besleniyoruz genelde
oda psikolojik olabilir canım apandist geldiya aklına ilk onun belirtileri gibi hissetmiş olabülünnn:44:

nee ayağın nası çekme yaptı anlamadım
sol ayağım çekme yaptı ay nasıl tarif edeyim kramp gibi yolda düşüyordum az daha o çekme yaptıktan bi kaç saat sonra bu ağrılar başlamıştı dün akşam krampa benzer bi ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…