- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.821
amanınnn atmamışsındır inşallah
bankada kasamı kiraladınız canım yıllıkmı kira ödüyosunuz ona ne kadar ödüyosunuz bide
hastayım ya bi trip atayım dedim
tribini yerim senin
yok kız atmamışındır :18::18:
kasa kiraladık canım valla bu sene kiraladık yıllık 125 bide ilk sefer 125 depozito oluyomuş toplam 250 ilk seferde
yıllık 125 bişi değilmiş en iyisini yapmışsınız valla evde ne olur ne olmaz Allah korusun bütün gün evde yoksunuz bide
evet valla bende çok korkuyorumda en sonunda eşimi ikna edebildim kiraladık eşim annesinin saklamasını istiyodu bende o göz varmısonunda ikna olduda kiraladık korkuyla çıkıyodum evden Allah korusun valla
ben gidiyorum kızlar
ben gidiyorum kızlar
valla hiç göremiyom bacım o gözü sende
ne gereği var kayınvalideye bırakmaya sanki o çıkmayacakmı evden işi olunca.. en güveniliri banka .. bu erkekler karılarının dediğini eninde sonunda yapıyo işteboşa itiraz ediyolar o kadar
yaa biz bişey biliyozki söyliyoz ama bide anlasalar hayır saklıcak tamam bi kavga etsek kaynanayla üstüne yatar dı valla hepsinin hep öylekorkuyodum bide zaten eşime gelen küçük altınlarıda onlar saklıyodu ilk evlenince eşime söyleye söyle ye aldırdım annemler ellemez onları falan diyodu bi geldi altınlar 30 tanesi yok düğünlere götürmüş hanım zaten biz ödedik mobilyayı halıyı ne lazımsa eşim aldı ellerini ceplerine atmadılar hiç bide onları sahiplenmiş akıllım
benda aranıza katılabilirmiyim gızlar ?
silebildimi sildimyuhhhh gelde cinlenme iştee yaane sinir bozucu bi durum ya 30tane altın azmı yazık yanii vermeyin kız bidaha bişiyinizi
verirmiyim hiç şimdi nevar ne yok hepsini aldım ya bide bi yazda gittim bide aptallık edip almasaydım nolurdu bilmem bak altın yüksek şimdi hiç demiyolar oğlum naptınıa altınları bizde üstüne ekleyip bişey alalım değerlendirelim demiyolar hiç
verirmiyim hiç şimdi nevar ne yok hepsini aldım ya bide bi yazda gittim bide aptallık edip almasaydım nolurdu bilmem bak altın yüksek şimdi hiç demiyolar oğlum naptınıa altınları bizde üstüne ekleyip bişey alalım değerlendirelim demiyolar hiç
ben geldim kızlar. aman altın maltın mevzularına girmeyin kız burda. böcüğüm sil yadıklarını herkez okuyo bacım. allah korusun
bende geldim hatunlar
valla cadum dogru diyor ne olur ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?