- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #12.961
evet akşamdan yıkaman daha iyi ama kurutmaya çalış canım ya sünizit olursun bideben dün banyo yapıpta yattım saçlarımı tam kurutamadım başım beynim çatlıyo şimdi ateşimde çıkacak gibi:18:
sabah yapıp çıksam zatürre olurum anamm
ne videosu yolluyo kız eşinvideo sitelerine bakınıyom. eşim yolluyo ben izliyom
saç önemli . benim ıslak kaldığı zaman senin gibi başım çatlar. saçların uzunsa kurutmak zor oluyodur. benim kısa ve az. o yüzden iki dakkada kurur
evet ya 2 gündür yok yineceyda gene yok. dünde yok. gelsin tlf numarası isteyecem bu kızdan . merak ediyom valla
evet akşamdan yıkaman daha iyi ama kurutmaya çalış canım ya sünizit olursun bide
var zaten sünizit azacak diye korkuyom iyice:18: normalde kuruturdumda dün üşendim
ne videosu yolluyo kız eşin
odamı memur canım
........
evet ya 2 gündür yok yine
ne güzel kız işte. bende saçlarımın hep öyle olmaısnı istemişimdir.he uzun ve gür ya başedemiyom ben bu saçlarla accık dökülse keşkem:97:
ne güzel kız işte. bende saçlarımın hep öyle olmaısnı istemişimdir.
ne güzel:97:
yaz gelse keşke yazı özledim ben:97:
baharla ilgili videolarevet akşamdan yıkaman daha iyi ama kurutmaya çalış canım ya sünizit olursun bide
ne videosu yolluyo kız eşin
odamı memur canım
evet ya 2 gündür yok yine
güzelde ne bilim açıp gezemiyom doğru düzgün kabarıyo hemen.. banyodan sonra işte kurutması uzun sürüyo falan uğraştırıyo anama çekmişim onunkide öyle
nere gittiniz yinee:44:
kıs casper nihan sen nörüyon nerdesinn:86:
bendeee
baharla ilgili videolar
seiz bide çok erken çıkıyomuşsunuz. uğraşsan en az yarım saatini alır senin saçlar
yarım saat sonra yemee çıkçam:97:hahaha delüü
bilmem burcum ikizler olsaydı olurdumsöleyin bakalım kızlar, erkek olsanız çapkın olurmuydunzu.
ben acayip olurdum gibime geliyo.
:81::26: karışık duygular içersindeyim
kesindilek yine yok:97:
deniz kenarında çay içiyordur yine:97:
hain dom dom
niyeki ikizler çokmu çapkın olurmuş, benim oğlan ikizler:26:bilmem burcum ikizler olsaydı olurdum
söleyin bakalım kızlar, erkek olsanız çapkın olurmuydunzu.
ben acayip olurdum gibime geliyo.
bilmem burcum ikizler olsaydı olurdum
cevap ver bakıyım nihanniye nihan yaf bnim kocamda ikizler burcu onlar çapkın mı oluyomuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?