- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.001
sıpa terzide uyumaya alıştı. karşı apartmanın altında terzi var, oraya gidiyolar. orda uyuyo. evde mümkün değil uyumuyo.
bakıcımızda mecburen huyszulaşınca alıp gidiyo.
bende dem msn de sorun varbende kk hariç nette sorun var:44:
he görünmü caduyuu mekan farklı geldi ya gezme sandığı için orayı yatma saati gelince orayı istiyo zaar
artık canlı değil topik yaYa niye bu kadar sezssiniz bugünnnn:44:
hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Kız ben konuşturamıyom bunları sen bari konuşturben geldim bal petekleri
ama cok feci hastayim bronsit olmusum
ben geldim bal petekleri
hoşgeldin sevgi kelebeğimben geldim bal petekleri
ay herkez susarsa tapiki sessiz olur şekerim. Konuşun eciikartık canlı değil topik ya
delüühoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Kız ben konuşturamıyom bunları sen bari konuştur
hoşgeldin canım. Geçmiş olsun. Kız ben konuşturamıyom bunları sen bari konuştur
ayyy geçmiş olsun şehnazcımm... sizin oralar soğuk tabi kar kış dikkat et canımm
delüü
sende eskisi gibi espirikler yap çek bizi kendine
şaka yapıyom he
muhabbet açılsa devamı geliyo da:97:
cok saolun canolar
ben hayatimda hic bukadar hasta oldugumu hatirlamiyorumcok sukirdi kocacigim bana harika bakti ona olan askim katbe kat artti tekrarda icimden dedim iyiki onla evlenmisim diye bildiginiz bir bebek gibi ilgilendi benle 2 gün kapatti dukkani benim icin seviyorum onu uleyyyn
ee sizlerde ne varne cok
bilge kız bi form ver hele giriş işlemleri içinselam arkadaşlar ben yeniyim benide alırmısınız aranızaaaaaa
cok saolun canolar
ben hayatimda hic bukadar hasta oldugumu hatirlamiyorumcok sukirdi kocacigim bana harika bakti ona olan askim katbe kat artti tekrarda icimden dedim iyiki onla evlenmisim diye bildiginiz bir bebek gibi ilgilendi benle 2 gün kapatti dukkani benim icin seviyorum onu uleyyyn
ee sizlerde ne varne cok
cok saolun canolar
ee sizlerde ne varne cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?