- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.541
günaydın canımgünaydınn kızlar ama kocik burda çıkçam hemen kahvaltı yapçaz
sağol canım kesene bereket patiklerde çok tatlıgünaydın kızlar ben geldim.
hediyemi beğenmene çk sevindim nihan. güle güle tak.
ekledim albüme kızlargünaydın dilek günaydın datlucadım
nerdeydin dün datlucadımmm
günaydın canım
hemen gel ama
sağol canım kesene bereket patiklerde çok tatlı
kızım olcak galiba
ekledim albüme kızlar
günaydın kızlar dün giremedim uzun süre sinir oldum..laflarımda yarım kaldı hep..bugünde temzilik falan yaacağım akşama misafirim var.pek giremeyebilirim girersem kaldığım yerden okuyup katılırım muhabbete
dün oğlanın randevusu vardı. bende izin almıştım sonra gidemedim. hazır izin almışken evleri temizleyim dedim. ama yorgunluktan ölmüşüm. her yerim ağrıyogünaydın dilek günaydın datlucadım
nerdeydin dün datlucadımmm
günaydın canım
hemen gel ama
sağol canım kesene bereket patiklerde çok tatlı
kızım olcak galiba
ekledim albüme kızlar
sağol canım bende bayıldımcanım çok güzel hediyelerin güle güle kullan hele patiğe bayıldım ayy
nazarımızmı değdi kız yoksa.bişey yemedim
ya benim canım abur cubur istiyo şu sıralar
motivemi kaybediyorum
sende hoşgeldin canım. nickin çok hoş ama çok uzun. kısaca sana ne diyelimselam kızlar.bnede aranıza katılabilirmiyim acaba..evde çok canım sıkılıyor kk da da muhabbet edecek bir topik yok:44:
sağol canım. bi dahakine daha kalabalık olcez inşallahGünaydınlar herkese
Cadum hediyen çok güzelmiş eline sağlık nihancim sende güle güle kullan.
acilen çıktım o gün kızlar. kusura bakmayın.bizde özledik kız
ne çok gitmiş öyle baya uzun sürmüş gelmesi elektirk olmayınca zor oluyo valla
ben çayımı içiyorum şimdi canımiyiyim çok şükür
giderken sorduk ama bişey demedi canım
Sağol canım iyiyim,yeni eve cumartesi günü taşındım
hala yerleşmeye çalışıyorum...
sen nasılsın hayatım
evine taşınmışsın canım. güle güle otur. allah ağzının tadını bozmasın. geniş evden dar eve çıkmak zor oluyo haklısın ama senin kendi evin çok şükür, zamanla gözüne batan eksiklikleride tamamlarsın. herşeyini ona göre ayrlarsın. derli toplu kutu gibi evler daha kullanışlı olıyo. temizliği de rahat yapılıyo. kendini olumsuzlukları düşünüp üzme. allah can sağlığı ve huzur versin. hepsi yoluna girer.Sorma canım ya;
Hayatımda ilk defa taşındım insanlar zor olduğunu söylüyordu ama bana kolay geliyordu
ne varmış diyordum şirket geliyor topluyor götürüyor...ama öyle değilmiş
Havalar bir yandan kargaşa bir yandan delirdim 2-3 gündür...
Çok zormuş çok,herşey heryerde bişey arıyoruz bulamıyoruzbütün düzen allak bullak oldu
Ev küçük geldi sığamadım oturdum sinirimden çocuk gibi ağladım
ben bu evi sevmedim istemiyorum diye,alışamadım yaprak ya ne bilim eski evim daha güzeldi
daha büyüktü,bunda elimi neye atsam sorun çıkıyor güya yaptırdık ama hala bir ton eksik var
hee emme az yazmışınız. sabah mesami burayı okumaya ayırdım beee:95:.nerdesin kıs sen çayı demledik bekliyoz karardı daha çayyyy
datlucadı yok diye boşlamayın burayı yarın gelir sıradayağına çeker sölemedi demeyin:18:
gerçi o aferin az yazışmışsınız der okumak zor oluyodu der
uleynnn bi toplanamadınız hee. kovalamaçmı oynuyonuz topicte. akşamcı, sobeciler:86:nen yaprakbeni çağırdın sen gittin
yaprakkk
acilen çıktım o gün kızlar. kusura bakmayın.
evine taşınmışsın canım. güle güle otur. allah ağzının tadını bozmasın. geniş evden dar eve çıkmak zor oluyo haklısın ama senin kendi evin çok şükür, zamanla gözüne batan eksiklikleride tamamlarsın. herşeyini ona göre ayrlarsın. derli toplu kutu gibi evler daha kullanışlı olıyo. temizliği de rahat yapılıyo. kendini olumsuzlukları düşünüp üzme. allah can sağlığı ve huzur versin. hepsi yoluna girer.
hee emme az yazmışınız. sabah mesami burayı okumaya ayırdım beee:95:.
uleynnn bi toplamadınız hee. kovalamaçmı oynuyonuz topicte. akşamcı, sobeciler:86:
sen nettin cadıcım dün temizliklemi geçirdin gününü
mersi canım.ben geldim datlu cadım kesene bereket çok hoşmuş hele patiklere bayıldım çok tatlı
nihan sende güle güle tak canım
bende pazartesi gönderdim gitmiş olması lazım :44::44:
nen ne çok konuşmışsunuz dün oku oku bitmiyyoooo:96:
ay ne bileyim canım dünden beri çok abur cubur yiyesim varnazarımızmı değdi kız yoksa.
acilen çıktım o gün kızlar. kusura bakmayın.
hee emme az yazmışınız. sabah mesami burayı okumaya ayırdım beee:95:.
uleynnn bi toplanamadınız hee. kovalamaçmı oynuyonuz topicte. akşamcı, sobeciler:86:
sağol canımben geldim datlu cadım kesene bereket çok hoşmuş hele patiklere bayıldım çok tatlı
nihan sende güle güle tak canım
bende pazartesi gönderdim gitmiş olması lazım :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?