KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın kızlar ben geldim.
hediyemi beğenmene çk sevindim nihan. güle güle tak.

günaydın kızlar dün giremedim uzun süre sinir oldum..laflarımda yarım kaldı hep..bugünde temzilik falan yaacağım akşama misafirim var.pek giremeyebilirim girersem kaldığım yerden okuyup katılırım muhabbete

günaydın dilek günaydın datlucadım
nerdeydin dün datlucadımmm
dün oğlanın randevusu vardı. bende izin almıştım sonra gidemedim. hazır izin almışken evleri temizleyim dedim. ama yorgunluktan ölmüşüm. her yerim ağrıyo

günaydın canım
hemen gel ama

sağol canım kesene bereket patiklerde çok tatlı
kızım olcak galiba

ekledim albüme kızlar

sağol canım.

Son düzenleme:
acilen çıktım o gün kızlar. kusura bakmayın.

Sağol canım iyiyim,yeni eve cumartesi günü taşındım
hala yerleşmeye çalışıyorum...
sen nasılsın hayatım

evine taşınmışsın canım. güle güle otur. allah ağzının tadını bozmasın. geniş evden dar eve çıkmak zor oluyo haklısın ama senin kendi evin çok şükür, zamanla gözüne batan eksiklikleride tamamlarsın. herşeyini ona göre ayrlarsın. derli toplu kutu gibi evler daha kullanışlı olıyo. temizliği de rahat yapılıyo. kendini olumsuzlukları düşünüp üzme. allah can sağlığı ve huzur versin. hepsi yoluna girer.

hee emme az yazmışınız. sabah mesami burayı okumaya ayırdım beee:95:.

nen yaprak beni çağırdın sen gittin
yaprakkk
uleynnn bi toplanamadınız hee. kovalamaçmı oynuyonuz topicte. akşamcı, sobeciler:86:

Son düzenleme:

sen nettin cadıcım dün temizliklemi geçirdin gününü

ben geldim datlu cadım kesene bereket çok hoşmuş hele patiklere bayıldım çok tatlı
nihan sende güle güle tak canım
bende pazartesi gönderdim gitmiş olması lazım :44::44:

sen nettin cadıcım dün temizliklemi geçirdin gününü

evet kız. altı üstü. sildim süpürdüm ama ev çok geniş olduğu için bitmek bilmedi. balkonlarada hiç dokumadım. camda silmedim.ama çok yoruldum. yapmaya yapmaya soğumuşum .
sonrada maklube yaptım. kzıı bakıcımıza bırakmıştım. alıp oraya götrüdüm yedik . bi güzel.

Son düzenleme:
ben geldim datlu cadım kesene bereket çok hoşmuş hele patiklere bayıldım çok tatlı
mersi canım.
dün ben evde bekledim baya ama gelmdi. bugün gelir benimkide herhal:44:

nen ne çok konuşmışsunuz dün oku oku bitmiyyoooo:96:

nazarımızmı değdi kız yoksa.
ay ne bileyim canım dünden beri çok abur cubur yiyesim var

sağol canım
bende dün akşam gönderdim 6 gibi bugün gelir umarım:97:
ee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…