KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

maklube ne :44::44::44:

bişey söylicem ya benim sağ elimde özellikle orta parmağımda ve diğer parmaklarımın tam eklem yerlerinde kızarıklıklarve sertlikler var orta parmağım şiş ve katlanırken acıyo ya ne olabilirki acama

mouse tutmaktandır

bencede öyle . zaman zaman bende de oluyo.

maklube ne :44::44::44:
maklube şöyle. önce eti bi güzel pişiriyon. kavurma gibi. sonra başka bi tencerede pirinci kavuruyon. ben içine badem felanda attım. patetesleride yuvarlak yuvarlak doğrayıp kızartıyon. patlıcanıda öyle .
bir teflon tencereeyi alıyon. en alta kızarttığnın patatesi, sonra halka halka soğanı sonra patlıcanı sonra, pişirdiğin eti ve en üstede kavurduğun pirinci koyuyosun. bi miktar su ekleyip pişiriyon.piştikten sonra. bir tepsiye (büyükçe)tencereyi ters çeviriyon . etrafınada bol yeşillikli salatayı paylaştırıyon. ortada pilav. yanlarına azar azar salata. salatanın yanlarınada yoğurt. çiçek gibi b. görüntü oluyo. ve nefis bi tat

valla hiç bi bilgim yok canım başıma hiç gelmedi
en çok sağ elimizi kullanırız yada biyere mi asıldın sıkıca tuttun ağır poşet filanmı taşıdın
hadi be ondanmıki acaba :44::44::44:
yok kız mausele ne ilgisi var

Bu sabah kargodan aradılar telefonun sesine uyandım zati.. Bi problem olmuş bugün geri getirecekler ben de başka kargoyla göndericem.. hediyem geç kalıcak yaaaaaaa :84::84::84::84::84: bi getirsinler bak oklavaylann bekicem kapıda

çok teferruatlı bişeymiş ya

valla hiç bi bilgim yok canım başıma hiç gelmedi
en çok sağ elimizi kullanırız yada biyere mi asıldın sıkıca tuttun ağır poşet filanmı taşıdın

yok kız mausele ne ilgisi var

ağır bişey taşıdımmı en fazla kasaları falan kaldırıyom daha öncede olmuştu :44::44:

bu ödülü anketlerden geçenlerde göz altı kremi kazandıydım şimdide yumuşatıcı kazanmışım:92:

tüh yaa. kime yollyacaktınki. kimse yazık beklemsin bugün barii:26:

aa ne sinir bozucu
geç olsun güç olmasın
günaydın bu arada

günaydın canımmm
tüh en janjanlı senin hediyeydi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…