- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #13.561
evet kız. altı üstü. sildim süspürdüm ama ev çok geniş olduğu için bitmek bilmedi. balkonlarada hiç dokumadım. camda silmedim.ama çok yoruldum. yapmaya yapmaya soğumuşum .
sonrada maklube yaptım. kzıı bakıcımıza bırakmıştım. alıp oraya götrüdüm yedik . bi güzel.
bişey söylicem ya benim sağ elimde özellikle orta parmağımda ve diğer parmaklarımın tam eklem yerlerinde kızarıklıklarve sertlikler var orta parmağım şiş ve katlanırken acıyo ya ne olabilirki acama
mouse tutmaktandır
bişey söylicem ya benim sağ elimde özellikle orta parmağımda ve diğer parmaklarımın tam eklem yerlerinde kızarıklıklarve sertlikler var orta parmağım şiş ve katlanırken acıyo ya ne olabilirki acama
mouse tutmaktandır
maklube şöyle. önce eti bi güzel pişiriyon. kavurma gibi. sonra başka bi tencerede pirinci kavuruyon. ben içine badem felanda attım. patetesleride yuvarlak yuvarlak doğrayıp kızartıyon. patlıcanıda öyle .maklube ne :44::44::44:
valla hiç bi bilgim yok canım başıma hiç gelmedibişey söylicem ya benim sağ elimde özellikle orta parmağımda ve diğer parmaklarımın tam eklem yerlerinde kızarıklıklarve sertlikler var orta parmağım şiş ve katlanırken acıyo ya ne olabilirki acama
hadi be ondanmıki acaba :44::44::44:
bencede öyle . zaman zaman bende de oluyo.
maklube şöyle. önce eti bi güzel pişiriyon. kavurma gibi. sonra başka bi tencerede pirinci kavuruyon. ben içine badem felanda attım. patetesleride yuvarlak yuvarlak doğrayıp kızartıyon. patlıcanıda öyle .
bir teflon tencereeyi alıyon. en alta kızarttığnın patatesi, sonra halka halka soğanı sonra patlıcanı sonra, pişirdiğin eti ve en üstede kavurduğun pirinci koyuyosun. bi miktar su ekleyip pişiriyon.piştikten sonra. bir tepsiye (büyükçe)tencereyi ters çeviriyon . etrafınada bol yeşillikli salatayı paylaştırıyon. ortada pilav. yanlarına azar azar salata. salatanın yanlarınada yoğurt. çiçek gibi b. görüntü oluyo. ve nefis bi tat
valla hiç bi bilgim yok canım başıma hiç gelmedi
en çok sağ elimizi kullanırız yada biyere mi asıldın sıkıca tuttun ağır poşet filanmı taşıdın
yok kız mausele ne ilgisi var
Günaydınnngüzel topiğimizin çıtır, güzel ve seksü hatunları
Bu sabah kargodan aradılar telefonun sesine uyandım zati.. Bi problem olmuş bugün geri getirecekler ben de başka kargoyla göndericem.. hediyem geç kalıcak yaaaaaaa :84::84::84::84::84: bi getirsinler bak oklavaylann bekicem kapıda
aa ne sinir bozucuBu sabah kargodan aradılar telefonun sesine uyandım zati.. Bi problem olmuş bugün geri getirecekler ben de başka kargoyla göndericem.. hediyem geç kalıcak yaaaaaaa :84::84::84::84::84: bi getirsinler bak oklavaylann bekicem kapıda
Bu sabah kargodan aradılar telefonun sesine uyandım zati.. Bi problem olmuş bugün geri getirecekler ben de başka kargoyla göndericem.. hediyem geç kalıcak yaaaaaaa :84::84::84::84::84: bi getirsinler bak oklavaylann bekicem kapıda
evet biraz oyalayıcıçok teferruatlı bişeymiş ya
hangi anketlerden , nerde yapılıyobu ödülü anketlerden geçenlerde göz altı kremi kazandıydım şimdide yumuşatıcıkazanmışım:92:
günaydın canımmm
tüh en janjanlı senin hediyeydi sanırım
ödüllü anketler diye bi topik var canıımevet biraz oyalayıcı
hangi anketlerden , nerde yapılıyo
, kırmızı
ödüllü anketler diye bi topik var canıım
kimisine katılıyo kimisine katılamıyo değişiyor canımkk pro olmayanda katılabiliyomu onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?