KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

form falan yok kuşum.. direkt dakıyosunuz. yalnız ayaklarlan girmek yassahh
uaçarkmı girecem nan. :96:

Bi de evett kırmızıya bayılırımm

ayakları çıkaralım totşu bi tarafa koyalım gövdeyi bi tarafa kelleyide buz dolabının üzstüne

akşam cazibede böyle konuşma geçtiydi

taam kısım eklicem foto da tabii şimci o attığın dayağı geri al ceza olarak da 10 öpücük verr
onun işi gücü dövmek zati. eli sopalı nihann

tıotoşumu heç bi yere bırakmammm ben nereye o oraya

sağol gülüm..

heralde kızzı ne sandın.. 2. milli sermayem o benim.. 1. ciyi biliyonuz onun yeri hepten ayrı

anam bu kız hem kırmzı hastası hemde sapıkkkkkk

kız saat kaç olmuş ne duruyon sen. kalk hemen başla .
size tavsiyem kızlar. iş yaparken dakka tutun. işe yarıyo valla. yarış yapmış gibi oluyo. hemde sıkılmıyo insan

bencede biranönce başla işlere ütüleri bırak bi dolaba koy boşver ütüyü dağınıklığı topla biran önce
ayy ben misafir gelcek zaman deli oluyom nası yetişçem diye
bende saate bakıyom hep biran önce işim bitsinde oturem diye:89::89:

aman sorma . bende de bi sinir oluyo. sağa sola çatıyom, bağırıyom. eşim sırf bu yüzden misafir alma sen diyo

kız canıma değsin ikinci çocuk olunca napçan sen bitane varken kafayı yicem diyon bide bebek olcak ozaman napçan

aman sorma . bende de bi sinir oluyo. sağa sola çatıyom, bağırıyom. eşim sırf bu yüzden misafir alma sen diyo

bende hiç odaya uğramıyom misafir gelcek zaman eşimde kızıyo gel boşver uğraşma diye bide herife bağırıyom işime karışma sen benim zaten işim var bide senlemi uğraşçam diye

bugün geç kalktık yaaa
kız çok erkej kalkar normalde 7 gibi
bugün uyumuş bende uyumuşum
neyse başladım yapmaya biter inşallah kısa zamanda
koşturur vaziyetteyim zaten arada da buraya bakıyorum

bende hiç odaya uğramıyom misafir gelcek zaman eşimde kızıyo gel boşver uğraşma diye bide herife bağırıyom işime karışma sen benim zaten işim var bide senlemi uğraşçam diye

'gel boşver uğraşma' demek onlara için o kadar basitki
bizimkiside der arada sanki kim uğraşacaksa benden başka

kargocu geldi az önce yengee paket var sana didi
kargom geldii
çok sevindirik oldum hee
nihann çok teşekkür ederim canım çok saol kesene bereket çok güzel hepsi çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…