KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bugün geç kalktık yaaa
kız çok erkej kalkar normalde 7 gibi
bugün uyumuş bende uyumuşum
neyse başladım yapmaya biter inşallah kısa zamanda
koşturur vaziyetteyim zaten arada da buraya bakıyorum
iyi hadi güle güle, misafilerede selam söyle.(salam yazdım gene yanlışlıkla). datlucadu ve saz ekibin selamı var dersin.

ben yavaş:97: yavaş :97:yemeğe çıkıyorum
gelcek olan varsa atlasın arkama
ben senin arkana binmem , senin direksiyon kötü

demi gı bişiyi yanlış de hemen çat çat indiriyo enseye

saya dırağınada güldüm hee

amman ne karıştırmışım kız. pes yani bana. çok güldüm haa. sıra dayağı olmuş saya dırağıaklımı başımdan alıyonuz ne yapam hain gacılar.

kargocu geldi az önce yengee paket var sana didi
kargom geldii
çok sevindirik oldum hee
nihann çok teşekkür ederim canım çok saol kesene bereket çok güzel hepsi çok beğendim
annnaa. güle güle kullan kız. hadi bakalım. ya dilek ya ceyda. neden korkuyom biliyonuzmu. şimdi ceydaya ben çıktıysam ve hakkaten don yolladıysa ve kırmızıysa bide benim herüf teslim alırsaaaa abooooowww:96:

hosgelmissen seenn
ne yedin bakim
bu aksam ne yemegi yapsam yaa
ay kabak vardı dolapta acleyle onu yedim valla.
ben de akşama güveç tarzı bişey yapacam. pilav. bu aralar canım acayip komposto çekiyo. bide salata ve komposto yapayım

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben seni öpücükle karşılıyım sen bana böle yap
hem sen geçen dileğin süpürgesinden düştün benimkinde değil

ben seni öpücükle karşılıyım sen bana böle yap
hem sen geçen dileğin süpürgesinden düştün benimkinde değil
sorma ,beni öptüğünü görünce söylemiş olduğum sözlerden ötürü vicdanım acayip sızladı.
dilek sana yetişmeye çalışıyodu ondan düşürdü beni,çok hız yapıyonnnn

hoş geldin afiyet olsun tatlım
bak öpücüklerle karşılıyorum

ee naber polyanan
ne malzemeler var elinde :44:
balik et ay ne bilim bamya falan ama kocam pek sevmiyo bamyayi balikmi yapsam hic sevmem ama
yanina ne yapsam
ay kabak vardı dolapta acleyle onu yedim valla.
ben de akşama güveç tarzı bişey yapacam. pilav. bu aralar canım acayip komposto çekiyo. bide salata ve komposto yapayım

bende kayisi kompostosu yapayim icinede kuru üzüm atayim bide kuru dut cok güzel olur agzim sulandi kizz

Son düzenleme:
ya böcügümünki gibi resim nasil cikiyor ben yapiyorum link cikiyorrr bileniniz varmi

sorma ,beni öptüğünü görünce söylemiş olduğum sözlerden ötürü vicdanım acayip sızladı.
dilek sana yetişmeye çalışıyodu ondan düşürdü beni,çok hız yapıyonnnn
delü ya yirim seni
balik et ay ne bilim bamya falan ama kocam pek sevmiyo bamyayi balikmi yapsam hic sevmem ama
yanina ne yapsam

bende kayisi kompostosu yapayim icinede kuru üzüm atayim bide kuru dut cok güzel olur agzim sulandi kizz
balık yapçaksan yanına arpa şehriye pilavı güzel gidiyor birde soğan salatası tavsiye ederim bu menüyü
bamyayı bende sevmem

yanina ne yapsam

bamya çorbasını biliyonuzmu kızlar. benim eşimde bamyayı hiç sevmedi. konyada yedik. sonra bende evde yaptım. harika oldu. eşimde bu sayede bamyayı sevdi.
sende bi bamya yap etli. yanına pilav. bide kompostu

delü ya yirim seni

balık yapçaksan yanına arpa şehriye pilavı güzel gidiyor birde soğan salatası tavsiye ederim bu menüyü
bamyayı bende sevmem

:78::78:

bamya sevilmezmi kız. ben bayılırım valla. yanında pilavvv. oh şahane olur.

Son düzenleme:
delü ya yirim seni

bamyayı bende sevmem

niye kiz bamya salyali salyali ne güzel gider
cok teskür canim bu menüyü yapicam tamam
canim kankilerim hastayim size.

bu arada yanlislikla resim koymayi basardim biraz büyük ama

bamya çorbasını biliyonuzmu kızlar. benim eşimde bamyayı hiç sevmedi. konyada yedik. sonra bende evde yaptım. harika oldu. eşimde bu sayede bamyayı sevdi.
sende bi bamya yap etli. yanına pilav. bide kompostu

nasil yapiliyor corbasi kiz ilk defa duydum

bu bizim taysinimiiiz nihancim o kücüklügü ama bide büyümüs halini koyayimmi tam canavar

Son düzenleme:
niye kiz bamya salyali salyali ne güzel gider
cok teskür canim bu menüyü yapicam tamam
canim kankilerim hastayim size.

bu arada yanlislikla resim koymayi basardim biraz büyük ama
hayatımda bamyanın tadına bile bakmadım annem güzel yapar(yiyenler öyle der hep)
ama ben bi ısınamadım o yemeğe
tadına bakmadığın yemeği nasıl sevmiyon diyolar sevemiyorum valla
bende hastayım sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…