KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

niye kiz bamya salyali salyali ne güzel gider
cok teskür canim bu menüyü yapicam tamam
canim kankilerim hastayim size.

bu arada yanlislikla resim koymayi basardim biraz büyük ama

nasil yapiliyor corbasi kiz ilk defa duydum

eyvallah bacımm..
çorba deniyo ama yemek gibi. biraz sulu. normal bamya gibi pişiriyon. ama dediğim gibi biraz sulu oluyo. ayrıca limonun felan ayarında koyarsan hiç sünmüyo. sününce bende sevmem

bu bizim taysinimiiiz nihancim o kücüklügü ama bide büyümüs halini koyayimmi tam canavar

bebekle zor olmuyomu canım. nedense ben evde bi hayvana hiç tahammül edemem. ne kedi ne köpek nede timsah,iguana vs

hımmmm psikolojik bir durum. bilinçaltıyla alakalı

Son düzenleme:

timsah iguanami allah seni kiz gülmekten öldumm

iiii bede pitonumuz var resmini koyimmi
yok kiz evde degil is yerinde nasil bakayim ben hemde evde

korkma caduuum cok sirindir ustune atlar oyun oynaman icin her lafi anlar ama bi kiz basini öne eger.
bende cok severim nihan burda herkesin köpegi var evlerinde bakiyorlar bi gör bir sirinler minik minik.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

DatluCadu polyanan

bir ziyyaretçimiz var yine. düzenli olarak ziyaret ediyo bizi.
bide hayaletimiz var tabiiiii

korkma caduuum cok sirindir ustune atlar oyun oynaman icin her lafi anlar ama bi kiz basini öne eger.
bende cok severim nihan burda herkesin köpegi var evlerinde bakiyorlar bi gör bir sirinler minik minik.

minikken gerçekten şirin duruyo. bende severim ama uzaktannn. ayrıca hiç kıyamam hayvancıklara. kedilere karşı biraz antipatim vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…