KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aşkböcüğü bu metin varya kuaför o yaptı benim saçlarımı kıvırcık merinos.sen böyle ii kaför biliyo musun hiç çanakkalede saç için boya değil sadece çok güzel kesim yapsın bana o lazım

aşkböcüğü bişey daha sorcam ya. bu max factorun fondötenini alcam da kaptan kozmetik satıyo mu.yada satan bi yer var mı çanakkalede

aşk böcüğümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yzsananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhabalar bende kanka istiyorum arada giriyorum nete yaramaz mı yaramaz bir oğlum var yakamı bırakırsa bakınıyorum işte aşkböcüğü bende çanakkaleye tayin isteyecğim doğu görevimiz bitsin de hayırlısıyla inş rabbim nasip ederse oğlişim oralarda büyüyecek

kızlar geçen yağlar aldım yüzüme sürüyorum.3 gün oldu. komşuma gittim dün.dedi ki hiç bişey demedim ona.cildin süper olmuş ne yaptın kızım dedi. valla bn artık krem falan almıcam bi sürü para döktüm kremşlere bi halta yaramadı.

yağlar ne canım

ne yağıymış. bende hafta sonu hiç sevmiyom o kadını ama denk geldim izledim. serdemmmidir nedir. kanal 7 de. siyah noktaları kesinlikle sıkmayacakmışsın. ben çok sıkardım. kadın uygulamalı gösterdi. ay bi daha töbe sıkarmıyım. kendi haline bırakacam cildimi.

sıkınca ne oluyomuş çoğalıyomuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…