- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.201
durduğu yerde dururmu o hiç kimbilirnerdedir
canım sıkkın nen mecnun gibi geziyomnihan bi göründü geri kayboldu :44:
hoşbulduk canım naberhoşgeldün nihan. aşkböcüğü çanakkale güzel yer yaşanabilecek yer. kızmın ismi de kübra:)
noldu laa ne kokluyon
durduğu yerde dururmu o hiç kimbilirnerdedir
daha öbürünü cevaplamadıaşkböcüğü bişey daha sorcam ya. bu max factorun fondötenini alcam da kaptan kozmetik satıyo mu.yada satan bi yer var mı çanakkalede
ne oldu kız niye sıkıldı canıncanım sıkkın nen mecnun gibi geziyom
hoşbulduk canım naber
aşağıda adı var ama sayfa açık kalmış olabilir eve bakmaya gitçeklerdi canımaşk böcüğümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yzsananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benüm herüfe
aşkböcüğü bişey daha sorcam ya. bu max factorun fondötenini alcam da kaptan kozmetik satıyo mu.yada satan bi yer var mı çanakkalede
benüm herüfe
o heyecandan sayfayı kapatmayı unutup çıkmıştır.kız aşk böcüğü didik bağrımza bastık.bakma öle alttan alttan.ağlarım bak:84::84:
aynı şeyi düşünmüşüz ve yazmışızniye kızz öğlenleri canını sıkıp sıkıp yolluyo işee
o heyecandan sayfayı kapatmayı unutup çıkmıştır.
aynı şeyi düşünmüşüz ve yazmışız
kızlar geçen yağlar aldım yüzüme sürüyorum.3 gün oldu. komşuma gittim dün.dedi ki hiç bişey demedim ona.cildin süper olmuş ne yaptın kızım dedi. valla bn artık krem falan almıcam bi sürü para döktüm kremşlere bi halta yaramadı.
ne yağıymış. bende hafta sonu hiç sevmiyom o kadını ama denk geldim izledim. serdemmmidir nedir. kanal 7 de. siyah noktaları kesinlikle sıkmayacakmışsın. ben çok sıkardım. kadın uygulamalı gösterdi. ay bi daha töbe sıkarmıyım. kendi haline bırakacam cildimi.kızlar geçen yağlar aldım yüzüme sürüyorum.3 gün oldu. komşuma gittim dün.dedi ki hiç bişey demedim ona.cildin süper olmuş ne yaptın kızım dedi. valla bn artık krem falan almıcam bi sürü para döktüm kremşlere bi halta yaramadı.
ne yağıymış. bende hafta sonu hiç sevmiyom o kadını ama denk geldim izledim. serdemmmidir nedir. kanal 7 de. siyah noktaları kesinlikle sıkmayacakmışsın. ben çok sıkardım. kadın uygulamalı gösterdi. ay bi daha töbe sıkarmıyım. kendi haline bırakacam cildimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?