KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canım ben sivilce bişey bulsam dayanamam sıkarım.hatta eşim de biliyo. apse boşaltma ameliyatı olunca sen de gel bak diyo.geçen kadının birinin bacağından yukarı kısmından tam 5 litre apse boşaltmış

doktormu eşin
bnede bacağımdaki noktalara felan dayanamam, sıkarım.

kızlar alttan sivilcenin kanalları var. siz üstten sıkınca alta doğru diğer kanallar da doluyo o kanalların açıldığı yerlerden yine çıkıyo

of elektirk kesilip duruyor giremedim hiç buraya..birazdan yine kesilir diye korkuyorum valla..pc nin kafa kıyak olcak bu gidişle:18::18::18::18:

ozonlanmış kayısı çekirdeği yağı
üzüm çeirdeği yağı
jojoba yağı
buğday yağı
bu yağları ayrı ayrımı karıştırıpmı sürcez
ben hayatta sıkmam ıyy midem bulanıyo

sen üstten sıkıyomusun ama o alta dağılıyomuş. daha kötü oluyomuş. zaten ben sıktıktan sonra mutlak ao yerde iri bi sivilce çıkar.

e şimdi bu yağları karıştırıp yüzünemi sürüyon. daha çok yağlandırmasın

sen nereye sürcektin bidenem

e şimdi bu yağları karıştırıp yüzünemi sürüyon. daha çok yağlandırmasın
canım ben 1-2şer damla koyuyorum küçük kaba karıştırıyorum.gece cildimi temizledikten snra sürüyorum yatmadan önce.valla ne sivilcce çıktı ne yağlanma oldu.tam tersi oldu.bi de leke serumu diye bişey almıştım dedim aman ne etkisi olcak ucuz zaten alıyım dedim.bkaç leke var yüzümde valla açıldı rengi.şimdi bekliyorum bakalım bikaç gün daha geçsin.gece yatmadan önce sürüyorum

tamam dır aldım sorumun cevabını

peki tamamen yok etmek için napacaz bu siyah noktalarıı
kil maskesi siyah noktalara iyi geliyo aslında ama fırsat bulup yapamıyom.tavsiye ederim. kil bi kaşık zeytin yağı birazda ılık su karıştırıp bi maske yap yüzüne sür. kuruyunca. yatan eşinin yanına gidip onuda korkut. çok iğrenç bi görüntü oluyo.

evt canım dr. bu arada bizde kanal 7 stv falan çıkmıyo askeriye olunca
ne alaka :44:

of elektirk kesilip duruyor giremedim hiç buraya..birazdan yine kesilir diye korkuyorum valla..pc nin kafa kıyak olcak bu gidişle:18::18::18::18:

rüzgarmı çok orda . niye kesiliyo

bu yağları ayrı ayrımı karıştırıpmı sürcez

ben hayatta sıkmam ıyy midem bulanıyo

sen nereye sürcektin bidenem

her yere sürülebilir. vücuda da iyi gelir.

hımm. bende ben çok fazla ya

cnm dışarı çıktık kızla,hadi pazar da kurulu dolaşayım dedim
bardaktan boşalırcasına yağmur bastırdı,sığındık bi çadırın altına eşiem tel açtım işin bittiyse gel biz mahsur kaldık dedim neyse hemen geldi öğle tatiline giriyordu zaten..
şimşek gökgürültüsü dolu ne varsa hepsi bir anda başladı
saat 1 den beri 10 kere kesildi desem yalan olmaz.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…