- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.221
canım ben sivilce bişey bulsam dayanamam sıkarım.hatta eşim de biliyo. apse boşaltma ameliyatı olunca sen de gel bak diyo.geçen kadının birinin bacağından yukarı kısmından tam 5 litre apse boşaltmışne yağıymış. bende hafta sonu hiç sevmiyom o kadını ama denk geldim izledim. serdemmmidir nedir. kanal 7 de. siyah noktaları kesinlikle sıkmayacakmışsın. ben çok sıkardım. kadın uygulamalı gösterdi. ay bi daha töbe sıkarmıyım. kendi haline bırakacam cildimi.
sıkınca ne oluyomuş çoğalıyomuymuş
doktormu eşincanım ben sivilce bişey bulsam dayanamam sıkarım.hatta eşim de biliyo. apse boşaltma ameliyatı olunca sen de gel bak diyo.geçen kadının birinin bacağından yukarı kısmından tam 5 litre apse boşaltmış
sen üstten sıkıyomusun ama o alta dağılıyomuş. daha kötü oluyomuş. zaten ben sıktıktan sonra mutlak ao yerde iri bi sivilce çıkar.
evt canım dr. bu arada bizde kanal 7 stv falan çıkmıyo askeriye oluncadoktormu eşin
bnede bacağımdaki noktalara felan dayanamam, sıkarım.
niye kızz öğlenleri canını sıkıp sıkıp yolluyo işee
yok bu sefer o da işte tlf sıktı canımısende eve gidiyon herüf canını sıkıyo geri dönüyon
senin canını sıkmak içinmi bekliyo bu adambi tane şaplattım herifine
ozonlanmış kayısı çekirdeği yağı
üzüm çeirdeği yağı
jojoba yağı
buğday yağı
kız sana özel mesaj atıyom diye kendime atmışım. enam ne kadar hızlı yazdı nihan ditom bendeyok bu sefer o da işte tlf sıktı canımı
şaplat bacım
kızlar vatandaşlar geliyo ondan geç yazıyorm
bu yağları ayrı ayrımı karıştırıpmı sürcezozonlanmış kayısı çekirdeği yağı
üzüm çeirdeği yağı
jojoba yağı
buğday yağı
ben hayatta sıkmam ıyy midem bulanıyocanım ben sivilce bişey bulsam dayanamam sıkarım.hatta eşim de biliyo. apse boşaltma ameliyatı olunca sen de gel bak diyo.geçen kadının birinin bacağından yukarı kısmından tam 5 litre apse boşaltmış
sen üstten sıkıyomusun ama o alta dağılıyomuş. daha kötü oluyomuş. zaten ben sıktıktan sonra mutlak ao yerde iri bi sivilce çıkar.
e şimdi bu yağları karıştırıp yüzünemi sürüyon. daha çok yağlandırmasın
kız sana özel mesaj atıyom diye kendime atmışım. enam ne kadar hızlı yazdı nihan ditom bende
canım ben 1-2şer damla koyuyorum küçük kaba karıştırıyorum.gece cildimi temizledikten snra sürüyorum yatmadan önce.valla ne sivilcce çıktı ne yağlanma oldu.tam tersi oldu.bi de leke serumu diye bişey almıştım dedim aman ne etkisi olcak ucuz zaten alıyım dedim.bkaç leke var yüzümde valla açıldı rengi.şimdi bekliyorum bakalım bikaç gün daha geçsin.gece yatmadan önce sürüyorume şimdi bu yağları karıştırıp yüzünemi sürüyon. daha çok yağlandırmasın
tamam dır aldım sorumun cevabınıcanım ben 1-2şer damla koyuyorum küçük kaba karıştırıyorum.gece cildimi temizledikten snra sürüyorum yatmadan önce.valla ne sivilcce çıktı ne yağlanma oldu.tam tersi oldu.bi de leke serumu diye bişey almıştım dedim aman ne etkisi olcak ucuz zaten alıyım dedim.bkaç leke var yüzümde valla açıldı rengi.şimdi bekliyorum bakalım bikaç gün daha geçsin.gece yatmadan önce sürüyorum
kil maskesi siyah noktalara iyi geliyo aslında ama fırsat bulup yapamıyom.tavsiye ederim. kil bi kaşık zeytin yağı birazda ılık su karıştırıp bi maske yap yüzüne sür. kuruyunca. yatan eşinin yanına gidip onuda korkut. çok iğrenç bi görüntü oluyo.peki tamamen yok etmek için napacaz bu siyah noktalarıı
ne alaka :44:evt canım dr. bu arada bizde kanal 7 stv falan çıkmıyo askeriye olunca
of elektirk kesilip duruyor giremedim hiç buraya..birazdan yine kesilir diye korkuyorum valla..pc nin kafa kıyak olcak bu gidişle:18::18::18::18:
bu yağları ayrı ayrımı karıştırıpmı sürcez
ben hayatta sıkmam ıyy midem bulanıyo
sen nereye sürcektin bidenem
hımm. bende ben çok fazla yacanım ben 1-2şer damla koyuyorum küçük kaba karıştırıyorum.gece cildimi temizledikten snra sürüyorum yatmadan önce.valla ne sivilcce çıktı ne yağlanma oldu.tam tersi oldu.bi de leke serumu diye bişey almıştım dedim aman ne etkisi olcak ucuz zaten alıyım dedim.bkaç leke var yüzümde valla açıldı rengi.şimdi bekliyorum bakalım bikaç gün daha geçsin.gece yatmadan önce sürüyorum
kil maskesi siyah noktalara iyi geliyo aslında ama fırsat bulup yapamıyom.tavsiye ederim. kil bi kaşık zeytin yağı birazda ılık su karıştırıp bi maske yap yüzüne sür. kuruyunca. yatan eşinin yanına gidip onuda korkut. çok iğrenç bi görüntü oluyo.
ne alaka :44:
rüzgarmı çok orda . niye kesiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?