- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.361
resimdeki kişimiydi yaprak
evet canım dua yerine geçsinAmin canım benimm
rahmet istedi heralde bizden dimi
sabah sabah aklıma geldi
benimde bekar görümcem vefat etti trafik kazasından. ve vuran kişi bulunamadı. kimse görmemiş. kapısının dibiydi halbuki.
hadi yabenimde bekar görümcem vefat etti trafik kazasından. ve vuran kişi bulunamadı. kimse görmemiş. kapısının dibiydi halbuki.
bekardı canım. ankarada oturuyodu.ayyy yarabbim ateş düştüğü yeri yakıyo ne kadar zor bi durum Allah eşine ailesine sabırlar versin
33 yaşındayı vefat ettiğinde. mekanı cennet olsun. çok iyi bi insandı.hadi ya
Allah rahmet eylesin çok zor gerçekten kaç yaşındaydı
benimde bekar görümcem vefat etti trafik kazasından. ve vuran kişi bulunamadı. kimse görmemiş. kapısının dibiydi halbuki.
ardından babsı yani kayın peder acısına dayanamayıp kanser odlu. 3 ay sonrada onu kaybettik.
herkez bi şekilde unutuyo ama işte ana baba yüreği yanıp kavruluyo
bekardı canım. ankarada oturuyodu.
33 yaşındayı vefat ettiğinde. mekanı cennet olsun. çok iyi bi insandı.
kızlar başınız sağolsun zor bir durum gerçekten
Bende kıbrısta trafik kazasında kuzenimi kaybettim
Hiç aklımdan çıkmıyor...
Allah hepsinin günahlarını affetsin
eşim kardeşlerinin içinde en çok onu severdi. hastaneye yatırıldığı gece sabaha kadar başında bekledi. vefat ettiğinde de yine sabaha kadar o vardı başında .a ma hiç ağlamadı. paylaşmak istdeim ama paylaşmadı. acısını hep içine akıttı. çok sabırlıdır benim eşim. en çok bu yönünü severim.yani senin eşine canım
çok zordur gerçekten kardeş acısıda eminim
eşim kardeşlerinin içinde en çok onu severdi. hastaneye yatırıldığı gece sabaha kadar başında bekledi. vefat ettiğinde de yine sabaha kadar o vardı başında .a ma hiç ağlamadı. paylaşmak istdeim ama paylaşmadı. acısını hep içine akıttı. çok sabırlıdır benim eşim. en çok bu yönünü severim.
eşim kardeşlerinin içinde en çok onu severdi. hastaneye yatırıldığı gece sabaha kadar başında bekledi. vefat ettiğinde de yine sabaha kadar o vardı başında .a ma hiç ağlamadı. paylaşmak istdeim ama paylaşmadı. acısını hep içine akıttı. çok sabırlıdır benim eşim. en çok bu yönünü severim.
hadi konuyu değiştirelim kızlar üzüldük sabah sabah
cadım akşam ne yaptınız demişti
biz evdeydik eşimin teyzesinin oğluyla eşi geldi oturduk çay falan içtik
siz ne yaptınız kızlar browni nihan cadımm
ivet kız.
güzle geçmiş akşamızın. bende daha önce söylediğim gibi kartopuoynadım. kar yağınca bizim kanallar gitti hep. tvde izleyemedik. öyle bir geçeki zamanı izledeim eccik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?