KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benimde bekar görümcem vefat etti trafik kazasından. ve vuran kişi bulunamadı. kimse görmemiş. kapısının dibiydi halbuki.
ardından babsı yani kayın peder acısına dayanamayıp kanser odlu. 3 ay sonrada onu kaybettik.
herkez bi şekilde unutuyo ama işte ana baba yüreği yanıp kavruluyo

Son düzenleme:

Ay çok fena işte ya.. Evet içi yakıyo en çok bu acılar..
hele evlat acısı.. allah kimseye yaşatmasın...

kızlar başınız sağolsun zor bir durum gerçekten
Bende kıbrısta trafik kazasında kuzenimi kaybettim
Hiç aklımdan çıkmıyor...

Allah hepsinin günahlarını affetsin

dediğim gibi hayat devam ediyo. herkezin gideceği yer belli. önemli olan kazırlıklı gitmek.
sabah sabah andık onları rahmetle. kalan sağlar bizimdir

yani senin eşine canım
çok zordur gerçekten kardeş acısıda eminim
eşim kardeşlerinin içinde en çok onu severdi. hastaneye yatırıldığı gece sabaha kadar başında bekledi. vefat ettiğinde de yine sabaha kadar o vardı başında .a ma hiç ağlamadı. paylaşmak istdeim ama paylaşmadı. acısını hep içine akıttı. çok sabırlıdır benim eşim. en çok bu yönünü severim.

içe atmak daha kötü aslında ama demekki sabrından dolayı böyle yada işte yapısı öylee kimi bağırarak çağırarak yaşıyo acısını kimide sessizce kendi içinde ama hepsinin ortak noktası aynı acıyı hissediyorlar
Allah bütün ölmüşlerimize rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Benim eşimde babasını kaybettiğinde hiç ağlamadı
İçlerine atıyorlar ağlayamıyorlar bu daha kötü

erkeklerin çoğu öyle sanırsam
bizim çocuğun ölümünde de eşim çok sabırlı davrandı onun öyle davranması bana güç verdi o da yıkılsaydı beni kim toparlardı

hadi konuyu değiştirelim kızlar üzüldük sabah sabah

cadım akşam ne yaptınız demişti
biz evdeydik eşimin teyzesinin oğluyla eşi geldi oturduk çay falan içtik
siz ne yaptınız kızlar browni nihan cadımm

ivet kız.

güzle geçmiş akşamızın. bende daha önce söylediğim gibi kartopuoynadım. kar yağınca bizim kanallar gitti hep. tvde izleyemedik. öyle bir geçeki zamanı izledeim eccik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…