KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bugün moralim bozuldu biraz kızlar. düşüncesizlik yaptığım için. bakıcıma arabayı yollamadım sabah kadıncağızın ayakları hep ıslanmış. nasıl böyle bi salaklık yaptım diye kendime kızıp duruyom

yaprak dilek bilge:82:

gece sizi rüyamda gördüm nen

eşlerinizle inegöle gelmişiniz

benimde eşim var yanımda bilge sizin arabaınzla gelmişiniz

oturuyoruz cafe tarzı bi yerde ama cafe oda oda böyle koltuklar var

sohbet muhabbet altınlı gün gibi

sonre benim herüfü arayıp çağırıyorlar oda gidiyo gelcem diyip çıkıyo

ondan sonra biz sohbete devam ediyoz

sonra benimki saatler geçiyo gelmiyo eşşek

sizin kalkmanız gerekiyo eve gitmek için

hepiniz bi arabaya doluşup gidiyonuz

beni bırakıyonuz tek başına orda

bide bu cafe didiğim yer şehir dışındaymış merkeze yürümek mümkün diil

kocamı arıyom bağırıyom çağırıyom :95::95::95:

gel beni al diyom orda uyandım

beni niye bıraktınız ya tek başına

ay canım benim kıyamam ben sana . kız sen niye bizi evine çağırmadın ok adar yolu geri tepdirdin bacım. doluşur senin eve gider sohbete orda devam ederdikk.

nihan sen nasılsın kuzum. moralin nasıl
yaprak senin kasık ağrın devam ediyormuuuu
iyyim canım keyfim yerinde gibi
evet kötü olmuş ama olmuş bikere üzme kendini herşeyi aynı aynda düşünmek bazen zor oluyor
sanada hak verir aynı anda herşeyi düşünmek zorundayız biz kadınlar
çok şükür geçti ya dün akşamdan beri ağrımıyor korkmuştum rahatladım şimdi
iyi ya sevindim canım

ay canım benim kıyamam ben sana . kız sen niye bizi evine çağırmadın ok adar yolu geri tepdirdin bacım. doluşur senin eve gider sohbete orda devam ederdikk.
bilmem uyuyayım kendime sorayım tekrar
size inegöl köfte yedirmek istedim galiba
bilge kızım barı kucağına alsaydın nen benim totoş küçük sığarım ben

aklıma not düşecem bi daha hep. bu aralar iyice unutkan oldum zatiii (bu tokat kendime)

bilmem uyuyayım kendime sorayım tekrar
size inegöl köfte yedirmek istedim galiba
bilge kızım barı kucağına alsaydın nen benim totoş küçük sığarım ben

enam totoş küçükse sen nereyi zayıflatmaya çalışıyon. hoş yer olmasa ben seni başımın üstünde de taşırım emme

anam kız hayır olsun ayy bacım bende rüyamda gördüm bizi sen bilge dilek ceyda ben hatırladığım yüzler bi kaç kişi daha varda onları bilmiyom tatile gidiyok cümbür cemaat
bi tek ceydayı güneşlenirken hatırlıyom
hayır olsunn

ayrıca biz tee nerelerden geldik inegölee o kadar beklemişiz akşam oldu eve dönecez zaar kocan gelmemiş zamanında hemen bize fur kız hep biz suçlu

Cuma gecesi fenalaştım, bulantı falan.. Hastanelik oldum.. Serum falan takıldı. Sonra oğlum hasta oldu. Sonra annem hasta oldu. sonra kocam..
Mikrop varmış ortalarda dikkat etmeli.. Kar buralara da yağsa da mikroplar ölse....

burda dün akşam kar yağmaya başladı. kocaman kocaman bi anda her yer bembeyaz oldu. bizde oğlumla aşağı kartopu oynamaya indik. apartmandaki herkezde inmiş. bi güzel kar savaşı yaptık

Süper manzara...

onada vurdum nen
beni bırakıp gittiniz olum

ben bursaya hiç gitmedim. bi kere çanakkale tarafından gelriken inegölün içinden geçmiştik sanırım. bi kerede yalovaya giderken bursadan geçmiştik o kadar. ama eşim mobilyaları alırken inegöle gidip ordan alalım diyodu. bakarsın geliriz

bi tek ceydayı güneşlenirken hatırlıyom
hayır olsunn

mayoynanmı neeennnn

ben bir kere geldim bursaya keşke hiç o zamanı yaşamamış olsaydımda hiç gelmeseydim keşkeee
keşke başka bi sebepten gelseydim

çok geçmiş olsun. şimdi iyimisiniz bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…