KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Geçmiş olsun canım... Ne kötü şu kan verme olayı ya.. 2 haftadır ben de tüp tüp kan verdim..
Kötü bişi çıkmaz inşallah...
saol canım inşallah yoktur bişey sizede çok geçmiş olsun geldimi ard arda gelir hepiniz hasta olmuşsunuz Allah şifalık versin
saol canım keşke yakın olabilseydik biz ancak rüyalarda buluşuyok işte
inşallah romatizma değildir geçmiş olsun canım
saol canım inşallah deildir
valla 4 tüp hee zaten kansızım iyice kanımı bitircekler deliler
kuruüzüm kansızlığa iyide işte kilo alcam diyede bişey yemeğe korkuyom bacım kilo takıntım olmasa

onlarında öyle dönemleri oluyo işte. biz regl döneminde vücudumuzdaki pis kanla kötü enerjimizi atıyoz rahatlıyoz am ayzık onlar vücutlarında döndürüp duryolar. çok görmemk lazım

ne kilo alcan deli. zaten kaç kilosun. çıtı pıtı bi hatunsun.

valla bende aynen böyleyim hee şimdi yap kalk banyo yap saç kurut ohoo en iyisi yapma otur sıcacık bak keyfine

onlarında öyle dönemleri oluyo işte. biz regl döneminde vücudumuzdaki pis kanla kötü enerjimizi atıyoz rahatlıyoz am ayzık onlar vücutlarında döndürüp duryolar. çok görmemk lazım

rahatlattın beni sağol canım :))

cadım kar yağmış size ne güzel bizede yağdı durdu dünden beri ama tutmadı yaff sinir oldum dün bütüngün yağmış akşamda yağdı acık beyazlattı hemen şimdi güneş açtı hemen eridi acık tutsaydıda heryer bembeyaz olsaydı ne güzel olurdu

evet canım bembeyaz her yer

şaka yaptım böcüğüm ama sen genede kuru üzümle cevizili sucuk yemeyi ihmal etme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…