KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

böcüğüm yukarlarda okudunmu
evimizin çevresini balkondan veya ne bilim yürüken çaktırmadan çekip paylaşalım diyoruz burda olarmı

olar ben çekiyim benim ön tarafta dağ manzarası var bazen keçiler geliyo
arkadada deniz ama oturupta deniz manzarasına bakıyonmu desen hayır tabisi akşamdan akşama evin yüzünü gördüğümüzden:100::100:

hadiya deniz manzarası he süper
en çok istediğim şey

cadım sizin orda anneyle bebeği öldürülmüştüya kadının abisiyle babası öldürmüş kaçtı diye gerizekalılar ya Allahım nası biliyosa öyle yapsın bunları ya bunlara öldürme hakkını kim veriyosa bunlara Rabbim böyle insanlara fırsat vermesin inşallah

yaaa
Allah kahretsin sizin gibi insanları yaa kendi canınız kanınız geri kafalılar ne istediniz o bebekten yaa

en çok istediğim şey

hiç isteme vallla heç biişe yaramıyo şahsen 2 sene bitti kaç kere oturdun denize karşı desen 2-3 keredir çalışan insanlara uygun deil emekli olcan ozaman iyi olar
avatar yapmışık güle güle kullan yaffrumm:89::89:

en çok istediğim şey
evet ya benimde en çok istdeiğim şey. şayet bir gn yazlık alırsam deniz manzaralı olcak inşallah.
pazardamı seyredemiyon dilek. dnize karşı kahvaltı ne süper olur

evet ya. adamlar alışmış. programda da ne kadar soğukkanlı duruyolardı. biz bile kaynındna şüphelenir olmuştu. pis herifler. minicik cana kıymışlar.

hımm anladım canım ama sen çok uzun saatler çalışıyon sende haklısın valla
ama manzaranı merak ettim çek iyice bi ayrıntılı olarak
:yüssüznihansmili:

sağol bebik

nen dilek . anlattığın yer heidi nin dedsinin kulubesi gibi. keçileride peter mi güdüyo he he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…