- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.441
böcüğüm yukarlarda okudunmu
evimizin çevresini balkondan veya ne bilim yürüken çaktırmadan çekip paylaşalım diyoruz burda olarmı
hadiya deniz manzarası he süperolar ben çekiyim benim ön tarafta dağ manzarası var bazen keçiler geliyo
arkadada deniz ama oturupta deniz manzarasına bakıyonmu desen hayır tabisi akşamdan akşama evin yüzünü gördüğümüzden:100::100:
cadım sizin orda anneyle bebeği öldürülmüştüya kadının abisiyle babası öldürmüş kaçtı diye gerizekalılar ya Allahım nası biliyosa öyle yapsın bunları ya bunlara öldürme hakkını kim veriyosa bunlara Rabbim böyle insanlara fırsat vermesin inşallah
hadiya deniz manzarası he süper
en çok istediğim şey
evet ya benimde en çok istdeiğim şey. şayet bir gn yazlık alırsam deniz manzaralı olcak inşallah.hadiya deniz manzarası he süper
en çok istediğim şey
cadım sizin orda anneyle bebeği öldürülmüştüya kadının abisiyle babası öldürmüş kaçtı diye gerizekalılar ya Allahım nası biliyosa öyle yapsın bunları ya bunlara öldürme hakkını kim veriyosa bunlara Rabbim böyle insanlara fırsat vermesin inşallah
hımm anladım canım ama sen çok uzun saatler çalışıyon sende haklısın vallahiç isteme vallla heç biişe yaramıyo şahsen 2 sene bitti kaç kere oturdun denize karşı desen 2-3 keredir çalışan insanlara uygun deil emekli olcan ozaman iyi olar
avatar yapmışık güle güle kullan yaffrumm:89::89:
nen dilek . anlattığın yer heidi nin dedsinin kulubesi gibi. keçileride peter mi güdüyo he he heolar ben çekiyim benim ön tarafta dağ manzarası var bazen keçiler geliyo
arkadada deniz ama oturupta deniz manzarasına bakıyonmu desen hayır tabisi akşamdan akşama evin yüzünü gördüğümüzden:100::100:
hey Allahım nerden geliyi kız aklına böyle şeylernen dilek . anlattığın yer heidi nin dedsinin kulubesi gibi. keçileride peter mi güdüyo he he he
nen dilek . anlattığın yer heidi nin dedsinin kulubesi gibi. keçileride peter mi güdüyo he he he
sorma lüzumlu heç bişey yok aklımda. bunları düşüne ne kadar bakıcına araba göndermeyş akıl edeydin yaa demiii:111:hey Allahım nerden geliyi kız aklına böyle şeyler
hee hee hee peter güdüyo ya heidi de geliy bazen köpekleri falan her gün burdalar sen çocukları kap gel görsünler heidiyi
sorma lüzumlu heç bişey yok aklımda. bunları düşüne ne kadar bakıcına araba göndermeyş akıl edeydin yaa demiii:111:
he kız bende çıkıyom diyecektim.ben yemeğe çıkıyorum kızlar bilgoşta çıkar şimcik
normalde kocası getiriyoda bugün onun izin günü. yollarda hep kar suyu. oda yürüyerek gelmiş.arabayı nasıl gönderiyon gı kim gidip alıyo bakıcıyı senmii
efendim banamı dedin:44:piştttttt:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?