KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

off ya çok sinir oldum yaa dosyayı seçiyorum upload files diyo onun tıklıyorum sayfada hiç bişey olmuyoya daha napçam temel yükleyiciyi kullanıyom hata oluşyu diyo :95::95:

off ya çok sinir oldum yaa dosyayı seçiyorum upload files diyo onun tıklıyorum sayfada hiç bişey olmuyoya daha napçam temel yükleyiciyi kullanıyom hata oluşyu diyo :95::95:
acaba resim dosyasımı farklı niye öyle diyo anlamadım
sitede yaşanılan sorunlar adlı topiğe bildirsene canım
sinirimden mause fatlattım kaçtane elim acıdı
kız mause çok diye sende kıracan he

neyse arkideşler. oğlum başımda bekliyo. ben çıkıyom. hepciniz öpüyom. bnede öğleden sonra yüklerim resimleri byeeeeeeee:79:

merhaba canım hoşgeldin nerelerdesin

meraba canım

buralardayım herzaman aslında ama geyiğe gircek kadar vaktim olmuyo bi yandan başka bişeyle ugrastığım için hep
başka topiklere bakıyorum ne de yazıcagım bi yorum sonra işime göre kapatıyorum
geyikten bi türlü çıkamıyorum biri bişe sorsa cevap veremiyorum falan görmediğim için o yüzden bakıp bakıp kacıyodum
nasılsın görüşmeyeli

başladığın işi bitirsene hem temizlik yapem diyo bide viladayı bezleri ortada bırakıp gidiyo ya

çayı demlemeye gittim
sende yardım et gızz şu halıları çırp camları sil bende makineyle alıp yerleri sileyim şimdi gelirler sonrada bardakları hazırlayalım yanınada o kadayıflı pastandan yap iyi gider çaylan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…