KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

dün onlar bizi araştırmaya gitti şimdide biz onları sen yaprağa bak dilek ben bilgeye

kızlar ya iki göğsümün ortasında kemiğin bitiminde bi yanma hissi bi batma oluyor
niye acaba
kalp krizimi geçircem
bu hisse neden kapıldım ki

çayla yoğurtlu biberi nası yicekler gıı bilmem valla hadi yoğurtlu makarna oluyoda yoğurtlu biber enteresan geldi bana:44::44:
bned ekomşumda yemiştim. kuru kabak, kuru biber, kuru patlıcan kızartmış kaselere doldurmuş. lavaşla ikram etti. ayyy. nasıl güzel olmıştu.

evet canım yapıyorlar öyle bende dahil olmak üzere
bide o dediğin gibi kabaklı mezeyi biliyorumm bende yemiştimm süper lezzet
bak o yoktu aklımda ondanda yapabilirim
bence bu mevsim kabağından olmaz o yaprak. onu es geç
datlu cadım kuşum niye yazmıyon bebem albimine baktım pek hoş olmuşsun cankuşum
kız evrak birkmiş ki dağ gibi. işlem yapılacakları ayırdımda . kaldırlacakları kaydedcem ara verdim.

ii nihancım ne ossun.her zamanki gibi internet mesaime başladım. şimdi saçlarımı düzleştirdim de remington almıştım 2 gün önce geldi. şimdi yaptım süper oldu. valla çok memnun kaldım

ii nihancım ne ossun.her zamanki gibi internet mesaime başladım. şimdi saçlarımı düzleştirdim de remington almıştım 2 gün önce geldi. şimdi yaptım süper oldu. valla çok memnun kaldım
bizim gibi
remington çok güzel gerçekten
güle güle kullan
saçmalama ne . sırtın açık kalmıştır. yel girmiştir.
:83:ay ne bilim neden öyle düşündüysem:83:
kalbimin orası sıkışma gibi bişey korktum ama napim:18:
aç mısın canım mide öz süyun yemek boruna gelmiştir
evet canım karnım aç
ama gursak yanması değil

yok zaten yemek borun daralma olabilir arada kasılmalar yani bi de midenden yemek boruna sıvı gelince de batma yanma olur. gursak yanması olması gerekmez illa. sen bir bardak su iç canım

sende benim gibi pinpiriklisin nihoş :18:
bende çok korkarım bi yerim ağrıyınca

arada bende de olur merak etme bişey yoktur.şimdi online kalp krizi falan geçirme he. valla yardım edemeyiz burdan suni solunum neyim yapamayık

yok zaten yemek borun daralma olabilir arada kasılmalar yani bi de midenden yemek boruna sıvı gelince de batma yanma olur. gursak yanması olması gerekmez illa. sen bir bardak su iç canım
anladım şimdi
ay sağol canım
içtim suyumu
sende benim gibi pinpiriklisin nihoş :18:
bende çok korkarım bi yerim ağrıyınca

evet ya çok pimpirikliyim
hiç sevmiyorum şu huyumu

kızlar ben kahvaltıyı yaptırdım kuzuya..dışarı çıkıyoruz şimdi azcık güneş görsün..öptüm hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…