- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #15.761
herkeşlere slm
slm canım hoşgeldin
selam canım naberhoşbulduk cnmcım.bugün hava ii gibi.siz ev işini ne yaptınız
bned ekomşumda yemiştim. kuru kabak, kuru biber, kuru patlıcan kızartmış kaselere doldurmuş. lavaşla ikram etti. ayyy. nasıl güzel olmıştu.çayla yoğurtlu biberi nası yicekler gıı bilmem valla hadi yoğurtlu makarna oluyoda yoğurtlu biber enteresan geldi bana:44::44:
bence bu mevsim kabağından olmaz o yaprak. onu es geçevet canım yapıyorlar öyle bende dahil olmak üzere
bide o dediğin gibi kabaklı mezeyi biliyorumm bende yemiştimm süper lezzet
bak o yoktu aklımda ondanda yapabilirim
kız evrak birkmiş ki dağ gibi. işlem yapılacakları ayırdımda . kaldırlacakları kaydedcem ara verdim.datlu cadım kuşum niye yazmıyon bebem albimine baktım pek hoş olmuşsun cankuşum
saçmalama ne . sırtın açık kalmıştır. yel girmiştir.kızlar ya iki göğsümün ortasında kemiğin bitiminde bi yanma hissi bi batma oluyor
niye acaba
kalp krizimi geçircem
bu hisse neden kapıldım ki
aç mısın canım mide öz süyun yemek boruna gelmiştirkızlar ya iki göğsümün ortasında kemiğin bitiminde bi yanma hissi bi batma oluyor
niye acaba
kalp krizimi geçircem
bu hisse neden kapıldım ki
bizim gibiii nihancım ne ossun.her zamanki gibi internet mesaime başladım. şimdi saçlarımı düzleştirdim de remington almıştım 2 gün önce geldi. şimdi yaptım süper oldu. valla çok memnun kaldım
:83:ay ne bilim neden öyle düşündüysem:83:saçmalama ne . sırtın açık kalmıştır. yel girmiştir.
evet canım karnım açaç mısın canım mide öz süyun yemek boruna gelmiştir
selam canım naber
bilge yok çıkmış
yaprağın nerde olduğu belli değil
selam canım naber
bilge yok çıkmış
yaprağın nerde olduğu belli değil
bizim gibi
remington çok güzel gerçekten
güle güle kullan
:83:ay ne bilim neden öyle düşündüysem:83:
kalbimin orası sıkışma gibi bişey korktum ama napim:18:
evet canım karnım aç
ama gursak yanması değil
bizim gibi
remington çok güzel gerçekten
güle güle kullan
:83:ay ne bilim neden öyle düşündüysem:83:
kalbimin orası sıkışma gibi bişey korktum ama napim:18:
evet canım karnım aç
ama gursak yanması değil
anladım şimdiyok zaten yemek borun daralma olabilir arada kasılmalar yani bi de midenden yemek boruna sıvı gelince de batma yanma olur. gursak yanması olması gerekmez illa. sen bir bardak su iç canım
sende benim gibi pinpiriklisin nihoş :18:
bende çok korkarım bi yerim ağrıyınca
arada bende de olur merak etme bişey yoktur.şimdi online kalp krizi falan geçirme he. valla yardım edemeyiz burdan suni solunum neyim yapamayık
öpüldünüz cicişkızlar ben kahvaltıyı yaptırdım kuzuya..dışarı çıkıyoruz şimdi azcık güneş görsün..öptüm hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?