KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ama annem beslenbeme güzel şeyler koyunca nihanda sende yanımda oturmak için kafga ediyodunuzz niye kalk diyon şimdi annemi istiyommmmmmmmmmm:84::84:

ayy birden ilk okulda üçümüzün olduğunu hayal ettim bilgede örtmenimiz ama aynı zamanda kankamız

siz lisede yapmışsınız en azından.biz ünvde yapmıştık.bi kadın vardı doç. bişey bilmiyo. ezberci.sınıftakiler sen bişey bilmiyon ezbercisin. önünden kağıdı alsak mal gibi kalırsın. soru soruyoz başka cevap veriyosun demişler de de kadın zırlayarak terk etmişti amfiyi hehehhehe

ilkokulda bi kız vardı valla ltına etmişti hem de büyükkkkk.dersteyken çıkarmış donunu yapmış arkaya aman bi koku bi koku. snra hademe gelmişti de temizlemiştiii. ne iğrenç kızın adı da çiğdemdi.kimseyi hatırlamam onu hatırlıyom bak nası mıçtıysa artıkın unutulmaz:86:

maşallah sizde baya açık sözlüymüşsünüz hee sonra o kadın sizi geçirdimi dersinden

ıyyy ne gerizekalımış ya

ay kız kendi hatırladıkça nasıl utanıyodur şimdi

üniv okumadım ama eşim in bi arkadaşı bi hocaya gıcık gittiği için adam 15 yılda alamadı diplomayı
bende tanıştım o kişiyle tanıştığımmızdan 1 sene sonra almış sonunda adam iş buluyo çalışıyo emekli olcak nerdeyse ama sonunda mezun oluyo hayatı mkahvolmuş yani
yani üniv. deki hocalar gıcık kapınca kötü oluyormuş iyi kadın bişey yapmamış mı ben olsam yapardım kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…