KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

anneme diyom ki bbiz göççükkene yatağa çok çiş yapıyoduk herhal sen yatakları hep çıkarıp güneşte kurutuyodun diyom. bana diyo ki nerenden uyduruyon ben onları havalansın diye çıkarıyodum balkona diyo.hehehhe.

ıyyyy hey Allahım ya

o derse 3-4 hoca giriyodu kendi konularında.yoksa kesin kalmıştı bütün sınıf.
iyi bari yırtmışınız

benim de hala oğlu var babam koymuş adını soyadları türköz. babam da adını alparslan koymuş hey allahım olmuş mu size alparslan türköz. halaoğlu kazanmıştı ben ilkokuldayken odtüyü.ben bitirdim ünv.teyi o ala odtüde 2.sınıftaydı

bacılar ya benim kolumda küçük yuvarlak yara gibi bişi çıktı hafif kızarık
yaklaşık3-4 aydır o şekilde duruyo..arada bi kaşınıyo ve üzeri hafif sert . sizin ne olabileceğine dair fikirleriniz varmı

hadiya adına gıcık kaptılar he
ee şimdi mezun oldumu

hadiya adına gıcık kaptılar he
ee şimdi mezun oldumu
olmuş sonunda bu yıl. bi de rus bi gacı bulmuş.onla evlenmiş gizli saklı.halam tabi krizlerde.halaoğlu gitmiş mülüman kapalı olunması gereken bi ülkeye.rus da dimiş ki ben kapanmam o da rusyaya gitmiş.nasıl evlilik bu annamadım

ne renk cnm.bi de sen yara yapıp durma onu da kaşıyıp kendi ya geçer önemsise. yada kalırsa mantar olabilir.kaşıyıp durma da iyileşsin bi

bilmiyomki canım pazartesi sağlık ocağına git bi göster

nen bilge kocacuğum gelirken 2 ekmek al. geç kalma he. amelyat neyim dinlemem basarım hastaneyi ona göre.hadi ben kaçtım bacılar girerim yine öleden snra

Son düzenleyen: Moderatör:
ne renk cnm.bi de sen yara yapıp durma onu da kaşıyıp kendi ya geçer önemsise. yada kalırsa mantar olabilir.kaşıyıp durma da iyileşsin bi

canım pembe renkte hiç ellemedim dediğim gibi arada çok hafif kaşınıyo ama yine ellemiyorum dağılır falan diye çünkü tek bi yerde başka bi yerimde yok uzun süredir o şekilde duruyo

bilmiyomki canım pazartesi sağlık ocağına git bi göster

doğru bacım öyle yapabilirim aile hekimimi buraya aldırmıştım nasıl olsa pztesi bi gidip göstereyim ay akıl akıldan üstündür işte ya anasağlık hiç aklıma gelmedi

önemli bişey değildir umarım yapırakkk

nen bilge kocacuğum gelirken 2 ekmek al. geç kalma he. amelyat neyim dinlemem basarım hastaneyi ona göre.hadi ben kaçtım bacılar girerim yine öleden snra

nen netten alsana ekmeğini. herbişeyini alıyon onuda al işte.

abooww bi yaşıma daha girdim hee canlı canlı bi iskoç erkeği gördüm hemide etekli loo
ayağındada beyaz çorap vardı bacaklarıda cıbıldak ben böyle donuyom bunun totosu nası donmiy loo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…