- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.261
ıyyyy hey Allahım yailkokulda bi kız vardı valla ltına etmişti hem de büyükkkkk.dersteyken çıkarmış donunu yapmış arkaya aman bi koku bi koku. snra hademe gelmişti de temizlemiştiii. ne iğrenç kızın adı da çiğdemdi.kimseyi hatırlamam onu hatırlıyom bak nası mıçtıysa artıkın unutulmaz:86:
iyi bari yırtmışınızo derse 3-4 hoca giriyodu kendi konularında.yoksa kesin kalmıştı bütün sınıf.
hadiya adına gıcık kaptılar hebenim de hala oğlu var babam koymuş adını soyadları türköz. babam da adını alparslan koymuş hey allahım olmuş mu size alparslan türköz. halaoğlu kazanmıştı ben ilkokuldayken odtüyü.ben bitirdim ünv.teyi o ala odtüde 2.sınıftaydı
olmuş sonunda bu yıl. bi de rus bi gacı bulmuş.onla evlenmiş gizli saklı.halam tabi krizlerde.halaoğlu gitmiş mülüman kapalı olunması gereken bi ülkeye.rus da dimiş ki ben kapanmam o da rusyaya gitmiş.nasıl evlilik bu annamadımhadiya adına gıcık kaptılar he
ee şimdi mezun oldumu
ne renk cnm.bi de sen yara yapıp durma onu da kaşıyıp kendi ya geçer önemsise. yada kalırsa mantar olabilir.kaşıyıp durma da iyileşsin bibacılar ya benim kolumda küçük yuvarlak yara gibi bişi çıktı hafif kızarık
yaklaşık3-4 aydır o şekilde duruyo..arada bi kaşınıyo ve üzeri hafif sert . sizin ne olabileceğine dair fikirleriniz varmı
bacılar ya benim kolumda küçük yuvarlak yara gibi bişi çıktı hafif kızarık
yaklaşık3-4 aydır o şekilde duruyo..arada bi kaşınıyo ve üzeri hafif sert . sizin ne olabileceğine dair fikirleriniz varmı
ne renk cnm.bi de sen yara yapıp durma onu da kaşıyıp kendi ya geçer önemsise. yada kalırsa mantar olabilir.kaşıyıp durma da iyileşsin bi
bilmiyomki canım pazartesi sağlık ocağına git bi göster
ilkokulda bi kız vardı valla ltına etmişti hem de büyükkkkk.dersteyken çıkarmış donunu yapmış arkaya aman bi koku bi koku. snra hademe gelmişti de temizlemiştiii. ne iğrenç kızın adı da çiğdemdi.kimseyi hatırlamam onu hatırlıyom bak nası mıçtıysa artıkın unutulmaz:86:
nen bilge kocacuğum gelirken 2 ekmek al. geç kalma he. amelyat neyim dinlemem basarım hastaneyi ona göre.hadi ben kaçtım bacılar girerim yine öleden snra
aşkitolarım ben çıkıyom. kimse kalmadı okulda. byssssssss:79:
abooww bi yaşıma daha girdim hee canlı canlı bi iskoç erkeği gördüm hemide etekli loo
ayağındada beyaz çorap vardı bacaklarıda cıbıldak ben böyle donuyom bunun totosu nası donmiy loo
nereye gelmiş kıs sizin işhanınamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?