- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.361
nen eşinizden aramayın gitmesin eşinizin nosu sağa sola
bide bi kere arkim beni eşinden aramıştı sonrada eşim yabancı noyu görünce aramış o noyu arkimin eşi çıkınca baya bi sorun olduydu :18:
biz kendi aramızda aldık verdik numaraları yaban ellere başka topiklere gitmedik taaammmı
ben anlamambiz kendi aramızda aldık verdik numaraları yaban ellere başka topiklere gitmedik taaammmı
benmiii , hiç oynamam
bide bana kinci diyodunnn
nen eşinizden aramayın gitmesin eşinizin nosu sağa sola
bide bi kere arkim beni eşinden aramıştı sonrada eşim yabancı noyu görünce aramış o noyu arkimin eşi çıkınca baya bi sorun olduydu :18:
ben anlamam
arkamızdan iş çevirdinz nen
şaka yapıyom bebikim yirim
yaaa kimse vodafone kullanmıyomu:95::95::95::95::95:
ben anlamam
arkamızdan iş çevirdinz nen
şaka yapıyom bebikim yirim
yaaa kimse vodafone kullanmıyomu:95::95::95::95::95:
ben kullanıyom bacım beni arayabilin
aşaa bakın gene ziyaretçiimiz varr 2 paket maltepeylen temiz iç çamaşırıda getireydiniz gelirken
olsun tabiolur senide kendi cebimden ararım . feda olsun sana
oh be sonundaben kullanıyom bacım beni arayabilin
sende beni ara ,, naslısa fatura anangile gidiyomuşşş
sende beni ara ,, naslısa fatura anangile gidiyomuşşş
aşaa bakın gene ziyaretçiimiz varr 2 paket maltepeylen temiz iç çamaşırıda getireydiniz gelirken
hafta sonlarıda msjlaşırık özlüyom ben sizihee olur ararım tabisi bacım ya bazen işimiz falan oluyo gelemiyozya cep numaramız olursa haber verebiliriz merak edilmemek açısından o yüzden şeyettiydim
bende şaka yapıyom yavyum
bizim aveaydı sona vodafone geçtik 1000 dk hediye kazandık sona dakkalarımız bitince tekrar aveya döndük
olsun tabina kadan yüssüzümm
oh be sonunda
şuan kont yok ayın 1inden sonra 30 lira yüklicem msjlardabedava olcak 10 dk sı 30 kr olcak ozaman ararım msj da atarım len hayriye altın dişine kurban olem len
vay uyanıklarrr. cezası yokmu peki bunun
ne o kız hasta ziyaretimiii
öyleyse ziyaretin kısası makbuldür. hadi anam bidi ziayret saatiiiii:88:
hafta sonlarıda msjlaşırık özlüyom ben sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?