KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

vay uyanıklarrr. cezası yokmu peki bunun

ne o kız hasta ziyaretimiii

öyleyse ziyaretin kısası makbuldür. hadi anam bidi ziayret saatiiiii:88:

ziyaretin kısasından falan anlamıyo bacım o ıq sü kaç bilemicem artıkın desek anlatamadık kendisine en sonunda rica etçem kazenden bi kız yardım istemiştide nası bulmuştu ıp numarasından bende bu ziyaretçiyi buldurcam

bende de msj zımbırtısı var.ben de msj atıyom zırt bırt odadan odaya bile. bi bakıyom kociş horluyu odada.kızı uyuturken ben.bi msj gönderiyom len horlamadiye.bzn de boş gönderiyom uyansın sırf diye eheheh

evet aynı evin içinde bizde mesajlaşırız ama kardeşimle
odadan gel bişey dicem diye çağırırım hep

bazen bende gıcıklığına çaldırım uyansın diye.

msjlarım genelde evdeyken:
çamaşırları makinadan çıkar,ocağın altını kapat,bulaşık mak. kapat.horlama...heheh napalım cnm bağıırırsam kız zati uyumuyo

ya kızlar. ben hanilelikle beraber. nisan anneleri topiğine takılmaya başladım. orda kilelde ilk başta çok güzel anlaştıkç böle numaralr felan veirldi. ama sonra o hava kayboldu. hele son zamnlarda beni hiç sohbetlere dahil olmamaya başladım. bişey konuşuyom kimse cevap vermiyo. yazıyom kimse geri dönmüyo. çok gıcık oldum. ayrıldım ordan. umarım biz öyle olmayız.

ne alaka ki ya nolar verilince büyümü bozulmuş
biz öyle olmayız ya zannetmiyorum
yanlız beni eşinizin nosundan aramayın canlar aramak isteyince kntrunuz yoksa çaldırın ben ararım

umarım bencede olmayızz

Allah korusun canım dostluğumuz daim olar inşallah

ne alaka ki ya nolar verilince büyümü bozulmuş
biz öyle olmayız ya zannetmiyorum
yanlız beni eşinizin nosundan aramayın canlar aramak isteyince kntrunuz yoksa çaldırın ben ararım

büyümü bozuldu bilmiyom ama ben çok bozuldum. kimse bana dönmeyince. ama orası kalablaıktı biraz tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…