- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.381
vay uyanıklarrr. cezası yokmu peki bunun
ne o kız hasta ziyaretimiii
öyleyse ziyaretin kısası makbuldür. hadi anam bidi ziayret saatiiiii:88:
250tane bedava msj hakkını paketleyip eve mi götüreyim lenal bi mesajcı daha olum faturalıda msj lar çok pahalı len heyriye en yakın arkadaşımda senin gibi yolliyde yolliy tabi bende cevap yazim sonra fatura
olsun anamlarınkinden atarım bende sana nası olsa fatura onlara gidiy
tamam bebişim haberleşirik
bende sizi
bende de msj zımbırtısı var.ben de msj atıyom zırt bırt odadan odaya bile. bi bakıyom kociş horluyu odada.kızı uyuturken ben.bi msj gönderiyom len horlamadiye.bzn de boş gönderiyom uyansın sırf diye eheheh
bende de msj zımbırtısı var.ben de msj atıyom zırt bırt odadan odaya bile. bi bakıyom kociş horluyu odada.kızı uyuturken ben.bi msj gönderiyom len horlamadiye.bzn de boş gönderiyom uyansın sırf diye eheheh
özeldeen tabikideee nerden veriyoz numaraları
ne alaka ki ya nolar verilince büyümü bozulmuşya kızlar. ben hanilelikle beraber. nisan anneleri topiğine takılmaya başladım. orda kilelde ilk başta çok güzel anlaştıkç böle numaralr felan veirldi. ama sonra o hava kayboldu. hele son zamnlarda beni hiç sohbetlere dahil olmamaya başladım. bişey konuşuyom kimse cevap vermiyo. yazıyom kimse geri dönmüyo. çok gıcık oldum. ayrıldım ordan. umarım biz öyle olmayız.
ya kızlar. ben hanilelikle beraber. nisan anneleri topiğine takılmaya başladım. orda kilelde ilk başta çok güzel anlaştıkç böle numaralr felan veirldi. ama sonra o hava kayboldu. hele son zamnlarda beni hiç sohbetlere dahil olmamaya başladım. bişey konuşuyom kimse cevap vermiyo. yazıyom kimse geri dönmüyo. çok gıcık oldum. ayrıldım ordan. umarım biz öyle olmayız.
ya kızlar. ben hanilelikle beraber. nisan anneleri topiğine takılmaya başladım. orda kilelde ilk başta çok güzel anlaştıkç böle numaralr felan veirldi. ama sonra o hava kayboldu. hele son zamnlarda beni hiç sohbetlere dahil olmamaya başladım. bişey konuşuyom kimse cevap vermiyo. yazıyom kimse geri dönmüyo. çok gıcık oldum. ayrıldım ordan. umarım biz öyle olmayız.
ne alaka ki ya nolar verilince büyümü bozulmuş
biz öyle olmayız ya zannetmiyorum
yanlız beni eşinizin nosundan aramayın canlar aramak isteyince kntrunuz yoksa çaldırın ben ararım
ne alaka ki ya nolar verilince büyümü bozulmuş
biz öyle olmayız ya zannetmiyorum
yanlız beni eşinizin nosundan aramayın canlar aramak isteyince kntrunuz yoksa çaldırın ben ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?