KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

abariii nihan gördünmü nolmuşş
ama onlarında hakkı nolcekki sanki aykırı bişi yapmışlar karı kocalar sonuçta

bebişim dilekçim eşyaların yeni evinize tam geliyomu gerçi yeni eviniz büyüktü dimi

canım bizim şimdi oturduğumuz ev küçük olduğu için biz fazla bişey almamıştık şimdilik oturma odası boş kalcak koltukları şimdilik salona koyucam yemek takımıyla ilerde bi takım açık renk koltuk ve tv ünitesi almayı düşünüyorum Allah nasip ederse

topikte herkes ev aldı valla he nihan darısı başına canım Rabbim seninde gönlüne göre bi ev versin inşallah

inşallah tatlım zamanla alırsın dediğin gibi bi ünite bide L koltuk alırsın çok iyi olur
benimde oturma odam yok şuan 2 oda boş biri tamamen boş diğerinde çamaşır falan kurutuyorum..
ilerde belki birini oturma odası yaparım hani bebek falan olunca salon büyük gelir falan diyee

Son düzenleme:

inşallah tatlım zamanla alırsın dediğin gibi bi ünite bide L koltuk alırsın çok iyi olur
benimde oturma odam yok şuan 2 oda boş biri tamamen boş diğerinde çamaşır falan kurutuyorum..
ilerde belki birini oturma odası yaparım hani bebek falan olunca salon büyük gelir falan diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…