- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.601
nen yaprak nerlerdesin gııı
bebişim dilekçim eşyaların yeni evinize tam geliyomu gerçi yeni eviniz büyüktü dimi
abariii nihan gördünmü nolmuşş
ama onlarında hakkı nolcekki sanki aykırı bişi yapmışlar karı kocalar sonuçta
derdm vardaki olayımı diyon kapı denen bişey var kapamamışlar ne insanlar var heabariii nihan gördünmü nolmuşş
ama onlarında hakkı nolcekki sanki aykırı bişi yapmışlar karı kocalar sonuçta
:80:huuu huuu
valla beraber gitmedik orda karşılaştıknolmuşla nerlere gittiniz gene:44::44:
canım bizim şimdi oturduğumuz ev küçük olduğu için biz fazla bişey almamıştık şimdilik oturma odası boş kalcak koltukları şimdilik salona koyucam yemek takımıyla ilerde bi takım açık renk koltuk ve tv ünitesi almayı düşünüyorum Allah nasip ederse
ay ağzın bal yesin bitanem yatopikte herkes ev aldı valla he nihan darısı başına canım Rabbim seninde gönlüne göre bi ev versin inşallah
hoşgeldin canımselam's kızlar nasılsınız bende sohbete geldim
canım bizim şimdi oturduğumuz ev küçük olduğu için biz fazla bişey almamıştık şimdilik oturma odası boş kalcak koltukları şimdilik salona koyucam yemek takımıyla ilerde bi takım açık renk koltuk ve tv ünitesi almayı düşünüyorum Allah nasip ederse
derdm vardaki olayımı diyon kapı denen bişey var kapamamışlar ne insanlar var he
ay ne bilim ister ister can buda insan bi kapıyı kapar yuh yanihe anam yaaa komik aslında amca gece gece rüyasında falanmı gördüde parise gitmek istedi
ay ağzın bal yesin bitanem ya
inş. canım benim bende böyle bi mutlu haberi paylaşırım sizle:97:
hoşgeldin canım
he anam yaaa komik aslında amca gece gece rüyasında falanmı gördüde parise gitmek istedi
daha öncede gelmişmiydin buraya:44::44:Hoşbulduk nihancım
bende okudum şimdi abowwwçok komik hee ben kaynanamı hiç düşünemiyom öyle kahkahayı patlatırdım ben olsaydım hee eşimede sen uyu bak millet ne işler beceriyo derdim
bende okudum şimdi abowwwçok komik hee ben kaynanamı hiç düşünemiyom öyle kahkahayı patlatırdım ben olsaydım hee eşimede sen uyu bak millet ne işler beceriyo derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?