- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #16.641
hoşgeldünnn dilek ne ara kaçtı yaben geldüm
he anam yaa kız dilek hemen bi delik bulunca kaçıyon kıs
nirdesin gel bakemm çikolata vercem sana
selaaaaaam kızlarrr ben gelidimnasılsınızzzzz bakalımmm bnimde ne reelde nede kkda kankaam yok ve ynlız hissediyorum kendimi
o bi çikoya kanmaz kız
o teminki konuda sonunda başka biri yazmış hikayesini ay çok üzüldümm yaprak okudunmu onu
hep böyle devam etsin aranız hiç bozulmasın inş.
evet yaşu üvey annesiyle babasının yaptıkları mı
hoşgeldin canım
evet yane biçim insanlar yaprakçım
hoşbulduuummmm napıyosunuz bakalıımmmmmmm neler kaynatıyosunuz
ne didişmesi nenvalla gördüğün gibi canım bi bakıyon didişiyoz bi bakıyon kanımız kaynıyo birbirimize yuvarlanıp gidiyoz
sen kendinden bahset canım kendini tanıt accık
valla gördüğün gibi canım bi bakıyon didişiyoz bi bakıyon kanımız kaynıyo birbirimize yuvarlanıp gidiyoz
sen kendinden bahset canım kendini tanıt accık
ne didişmesi nen
nerde görülmüş didiştiğimiz
kendimle çeliştim şuan
Hayırlısı olsun inş. bu resimdeki senmisin :44:ben 20 yaşındayım 21ime giricempazarlamacıyım önlisans mezunuyum bekarım bi ilişkim war 5 aydır azcık aşkla azcık sinirle idare ediyoruz çalışmıyorum ewdeyim vs vs siz ??
nen mesacın sonun da farkına vardım hatamınaha bak ahaa aha işte nasıl furuyo kafamıza kafamızaa
Hayırlısı olsun inş. bu resimdeki senmisin :44:
bende 24.5 25e gircem 3 yııdır evliyim
çalışıyorum
ben 20 yaşındayım 21ime giricempazarlamacıyım önlisans mezunuyum bekarım bi ilişkim war 5 aydır azcık aşkla azcık sinirle idare ediyoruz çalışmıyorum ewdeyim vs vs siz ??
nen mesacın sonun da farkına vardım hatamıngel bi öpeyim kuşum
inş. canım zamanı gelince olur hayırlısıyla inş.:97:evet resim benim ayyyyy ewlimisinnnnnn ne güzeeel yaa allah mesut etsin bizede nasib etsinnn
gel bakemöp
sarıl
bağrına bas
şevkat göstert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?