KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlarrrrrrrrrrrrr hiç mucizevi bi olay yaşadınızmı:86:

çok mucizevi olmasa da beni epey şaşırtacak bi olay yaşadım canım. Şöyle ki;

Ben lisedeyken internet, chat falan yeni yeni yayılıyordu. O zmanlar da arkadaşın evinde paket internetlerden vardı ve biz de chat yapıyorduk. O zamanlar işte biriyle tanıştım chat yaparkene ve telefonla da 2-3 kez konuştuk. sonra annem yakaladı ve ben çocuğa annem izin vermiyo beni bi daha arama demişştim..

Neyse efemm aradan yıllar geçti, ben üniversitede iken eşimle tanıştım. Flört dönemimiz ve eşimle bigün üniv.de kampüste otururken cebinden bi kağıt çıkardı eskimiş azcıkın. O kağıtta benim lisedeyken kullandığım cep telefonu numaram yazıyordu Ben o hattı kullandıktan sonra dedeme vermişitm kendime yeni hat almıştım. o muhabbet açılınca eşim de ben bu numarayı biyerden hatırlıyorum demiş ve o kağıdı bulmuş.. numara da çok kolay ve aynı rakamların ard arda kullanıldığı bi numaraydı basitti yani. 415 15 15 gibi mesela. eşim sonra bana dedi ki ' sen bana o zaman tekmeyi bastın ama ben seni yine buldum' Yani dünya ne kadar küçük gerçekten, biz yine tesadüfen birbirimizi bulmuşuzz

Bu olaya ikimiz de çok şaşırmıştık gerçekten.

kızlarrrrrrrrrrrrr hiç mucizevi bi olay yaşadınızmı:86:

mucizevi denirmi bilmem ama yaşadım bazı şeyler

a a çok ilgin ç yaaa. bayıldımm

ay inanmıyorum çok güzel kısmet işte bakarmısın:81:

ay canım çok güzel bi tesadüf yaaaa görsen yüzümde nasıl kocaman bi gülümse oluştu şuan kapayamıyorum ağzımı

rabbim yazmış işte sizi birbirinizee:97::97:

Ayy iyi ki dün temizlik yaptım, bugün bir tek yemekleri pişirmek kalıyor. düşündükçe içim rahatlıyo valla işlerim birikmediği için. aklıma yine geldi de yazayım dedim size de

benim işe girişim çok ilginç olmuştu. sınava başvurduö o zaman 10 lira yatırdık. ama başörtüsünden dolayı girmedim. köyde düğün vardı sınav günü oraya gittim. sonra babama bugün sınav vardı ama ben girmedim dedim. babam çokkızdı madem sınv var sen ne arıyon burda parayı boşunamı yatırdık diye. anmm beni apar topar bi arabayla yolladı. koştıra koştura sınava girdim. başörtümüde açmamıştım. sonra sınavı kaznmışım. bu işe başvurcam tesadüfen öğrendim alım yapılacağını. ama belgemi bulamıyom. her yerde aradım ama belge yok. en sonunda pes ettim. arkadşımla gezmeye gittik. sonra dönerken bi akrbalarına rastladık bizi eve bıraktı. bi baktım ablamlar köye gidiyolar. hadi sende gel kafan dağılır dedi. annemlerde köydelerdi o sırada bend eannemi özledim geleyim dedim. bindik gittik. gene babama anlattım. böyle böyle alım yapılacakmış ama ben belgemi bulamdım baba dedim. babam benim eski paltı,onun cebinde bi belge var acaba omu dedi. yok canım ne gezer senin eski patoda dedim. ana bi getirdiki ordaaa. hemen ertyesi gün yozgata geldik. başvuru yapmaya. ben çalıştığım için belgelri hazırlayıp ablama bıraktım sen götür diye. yavrum oda ortaya koymuş yiğnimde kçüçüktü o zaman. al sen bi gzüel buruştur. yırtamaya ramak kalmışki ablam elmış elinden ütülemiş. etmiş. götürmüş. adam demiş bu ne böyle .bilgisayar okumaz bunu. o da zorla kabul ettirmiş. ve ben en sonuna bu işime kavuştum..

biraz uzun oldu ama benim yaşadığım en ilginç şeydir.

bi kerede trafik kazası yapmıştık. çok korkunçdu. hiç bişey olmadan atlattık şükür

annen biliyomu peki bu olayı ceydoşum

Biliyo kuşum evlendikten sonra söyledim. o da çok şaşırdı. Ben eşimle çıkarken eşimin saçları upuzundu annem de eşimi o haliyle gördü yani. Sonra annem diyo ki ben nasıl izin verdim acaba çocuğun saçları kız gibi.Allah kısmet edince insanın basireti bağlanıyo işte demişti

Kız bilge resmen babanın iteklemesiyle olmuş Allah seni sınav günü düğünde ne gezenn bacım öldüm gülmekten

Şaka bi yana insanın hayati zaruriyetleri ve inancı arasında kalması çok zor bir durum gerçekten. Yüce Rabbim ne derse oluyor işte, öyle ya da böyle hatta imkansız görünse bile..

baya badireler atlatmışın bacım bu iş için ama en sonunda olmuşş..
bide hepsinde babacın yardımcı olmuş sana hızır gibi...

baya badireler atlatmışın bacım bu iş için ama en sonunda olmuşş..
bide hepsinde babacın yardımcı olmuş sana hızır gibi...

evet canlarım. ben girmek istemiyodum hiçç. o zaman çok muhazafakardım. babam o zaman zorladı şimdi de çık diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…