KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

menün güzel tatlım belk ibide pilavın yanına tavuk haşlayabilirsinn

nihan çok güzel olmuşunya kuşum maşallah kaçtane yeğen var sende geçenlerdede biri sözlenmemişmiydi:44::44:

günaydın canlarım nasılsınız ceyda börek te yap yanına çeşit olur hem pastanın yanındada yiyebilirsiniz

kız kaç günlerdir kayınvalidemde yiyoruz yemek biliyorsunuz artık börekten fenalık geldi :120: zaten buakşam bari sulu yemek yiyelim diye bize çağırdım bi de zaten misafir geldi hep 1 .5 haftadır börek çörek yedik bacımm benim herüf dedi ki anne hamur işi yapma artık içim kurudu dün akşam da yemekte ordaydık. yine börek yapmış, kısır, karnıbahar kızartmış çayla dayadı yine

bezelyeyi kıymalı değilde etli yaparım ben. kıymalısını hiç yemedim daha önce

nihan çok güzel olmuşunya kuşum maşallah kaçtane yeğen var sende geçenlerdede biri sözlenmemişmiydi:44::44:
he işte bu o sözlenen nişanı da yeni oldu canım
bizde kuzen çok kız yaşıtız ama o kadar samimi değiliz resimde samimi durduğumuza bakma resim işte
arkadaşlarımla daha yakınım anlayacağın
sağol canım ayrıca

hıı anladım canım ozaman yaptıkların yeter zaten yabancı deiller

yaptım bebişim
ama acıktım ya çok yiyom ben artık 56 kilo olmuşum:18::18:
boyun kaç yaprak

etli güzel oluyo bebemm ama ben kıymalıyı daha çok seviyorum nedense. Evde hazır kıyma da varken kıymalı yapam didimm
hımmm sen yapanda kötü olurmu bebiş

bende hee daha şimdi kahvaltı yaptım ama yemek lafını duyunca

benide sabah komşum çağırdı. bi kaç kişi gelcekmiş sende izinliysen gel diye. oda çok maharetlidir. eminim döktürüü gene. öğleden sonra ziizn alabilirsem kaçararım. bakıcımda hastalanmış zati. evde yatıyo yatak döşek. çocukların karnını doyurdum sabah. öğlende ona bi çorb ayapıyım. içsin sıca sıcak

boyumm 1,63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…