- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.221
iyiyim kuşum sen nasılsın?
Bugün işe-güce dalmadan sizin yanınıza uğrayıverdim hemencik..Buakşam kayınvalidemler bana gelecek. İki görümcemin de doğumgününü kutlayacağız buakşam. Sene olarak farklı ama 1 gün ara ile doğumgünü tarihleri İkisini aynı gün kutluyorlar hep ama büyük görümcem evlenip gidince onun ist.a gelmesini bekledi yine kardeşi beraber kutlasınlar diye
Kızlar akşam yemeğe alıcam onları, sonra da pasta kesilir zaten çayla falan..
Size sorum şu; akşama ne yemek yapayım :84::84::84:
Ben aklımdaki menüyü yazıyorum;
Süzme mercimek çorbası
Kıymalı bezelye yemeği
Pilav
Cacık
Yoğurtlu havuç salatası
evet yaprağa katılıyorm canım pilavın yanına bir tavuk bududa koyabilirsinmenün güzel tatlım belk ibide pilavın yanına tavuk haşlayabilirsinn
menün güzel tatlım belk ibide pilavın yanına tavuk haşlayabilirsinn
evet canım olabilir haır yufakadan gül böreği olur mesela:97:günaydın canlarım nasılsınız ceyda börek te yap yanına çeşit olur hem pastanın yanındada yiyebilirsiniz
evet yaprağa katılıyorm canım pilavın yanına bir tavuk bududa koyabilirsin
haşlama deilde kızartma olarak güzel olur tavuk bak şöyle pilavın yanına bide rus salatası ohh
günaydın canlarım nasılsınız ceyda börek te yap yanına çeşit olur hem pastanın yanındada yiyebilirsiniz
bezelyeyi kıymalı değilde etli yaparım ben. kıymalısını hiç yemedim daha önceiyiyim kuşum sen nasılsın?
Bugün işe-güce dalmadan sizin yanınıza uğrayıverdim hemencik..Buakşam kayınvalidemler bana gelecek. İki görümcemin de doğumgününü kutlayacağız buakşam. Sene olarak farklı ama 1 gün ara ile doğumgünü tarihleri İkisini aynı gün kutluyorlar hep ama büyük görümcem evlenip gidince onun ist.a gelmesini bekledi yine kardeşi beraber kutlasınlar diye
Kızlar akşam yemeğe alıcam onları, sonra da pasta kesilir zaten çayla falan..
Size sorum şu; akşama ne yemek yapayım :84::84::84:
Ben aklımdaki menüyü yazıyorum;
Süzme mercimek çorbası
Kıymalı bezelye yemeği
Pilav
Cacık
Yoğurtlu havuç salatası
acıktım yaf
he işte bu o sözlenen nişanı da yeni oldu canımnihan çok güzel olmuşunya kuşum maşallah kaçtane yeğen var sende geçenlerdede biri sözlenmemişmiydi:44::44:
kahvaltı yapmadınmı kuzum
bezelyeyi kıymalı değilde etli yaparım ben. kıymalısını hiç yemedim daha önce
acıktım yaf
kız kaç günlerdir kayınvalidemde yiyoruz yemek biliyorsunuz artık börekten fenalık geldi :120: zaten buakşam bari sulu yemek yiyelim diye bize çağırdımbi de zaten misafir geldi hep 1 .5 haftadır börek çörek yedik bacımm benim herüf dedi ki anne hamur işi yapma artık içim kurudu dün akşam da yemekte ordaydık. yine börek yapmış, kısır, karnıbahar kızartmış çayla dayadı yine
he işte bu o sözlenen nişanı da yeni oldu canım
bizde kuzen çok kız yaşıtız ama o kadar samimi değiliz resimde samimi durduğumuza bakma resim işte
arkadaşlarımla daha yakınım anlayacağın
sağol canım ayrıca
he işte bu o sözlenen nişanı da yeni oldu canım
bizde kuzen çok kız yaşıtız ama o kadar samimi değiliz resimde samimi durduğumuza bakma resim işte
arkadaşlarımla daha yakınım anlayacağın
sağol canım ayrıca
boyun kaç yaprakyaptım bebişim
ama acıktım ya çok yiyom ben artık 56 kilo olmuşum:18::18:
hımmm sen yapanda kötü olurmu bebişetli güzel oluyo bebemm ama ben kıymalıyı daha çok seviyorum nedense. Evde hazır kıyma da varken kıymalı yapam didimm
bende hee daha şimdi kahvaltı yaptım ama yemek lafını duyunca
boyun kaç yaprak
hımmm sen yapanda kötü olurmu bebiş
benide sabah komşum çağırdı. bi kaç kişi gelcekmiş sende izinliysen gel diye. oda çok maharetlidir. eminim döktürüü gene. öğleden sonra ziizn alabilirsem kaçararım. bakıcımda hastalanmış zati. evde yatıyo yatak döşek. çocukların karnını doyurdum sabah. öğlende ona bi çorb ayapıyım. içsin sıca sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?