KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceydam görümcen görücü üsülüylemi evlendi nası gitti ta samsuna yaa bide çok anlaşıyosunuz keşke yakına evlenseydi

yok bacım severek evlendi.. damadın annneannesi, dayıları, teyzeleri falan hep istanbulda. çocuk yaz tatiline gelmiş buraya işte o zaman tanıştı bizimkiyle. Zati eşim de samsun' lu benim. yani yabancı yere gitti sayılmaz ama çok zor tabii. evliliğinin ilk 2 ayı resmen hasta yattı görümcem hasretlikten ama seviyo da tabii neyse alıştı şimdi. yarın akşam dönüyo samsun' a. o da diyo keşke istanbul' da olsam diye amaaa

kızlar ben gidiyorum yine mola verdiydim kendime görüşürüz canlarım.. öpüldünüz. yaramazlık yapmayın hee yoksam ben hepinizi birden döferim

oyy kıyar mıyım heçç

hadi gedek atla süpürgelere dalma çetesi geliy

ne bu sinir gıı azcıkın relax ol dalma dediysek vurma anlamında deil bacım kıyamam ben nihanıma gıdaklarık olmamı hem öperik
yirim bende kıyamma nen size
ben sadece kaslarımı gösteriyom

he yasık kız bende kıyamam kankime
gıdıklayın beni döfmeyin apla
yi beniiiiiiii

he bacım valla.. güzel güzel mamalar yapardım size
evet bende size yapardım:97:

iyi hadi severek evlenmiş ama gerçekten çok zordur ya kıyamam ona 2 ay yattı demek alışmasına sevindim ama nekadar alışşa yinede zordur çok erken dönüyo ya biraz daha kalsaydıya çok beğeniyorum görümceni valla face gördüm maşallah su gibi çok güzel bi kız Allah bahtını açık etsin kocasınla mutlu olsun yuvasındada napçak katlanır hasretliğede

sevenleriiiiii sevdiğineeeee vermediler vermediiiiiilerrrrr
güzel gözlüm seni bana çokkk gördülerrr çokkk gördüüülerrrr

abe kaynanada ne yaptın bize ne yaptın bizedeeeeee

şuanda bu şarkıyı dinliyomda
geçip oynıcam la nerdeyse akşam yetmedi galibaa

haydin gacılar oynayak 2

ben bu şarkıyı çok sefiom kaynanam olcak karıya ithaf etiyom hep duyunca çıkıyoken bizi ayırmaya kalktılar çok ama OLMADI BAŞARAMADILAR

Son düzenleme:
hadi yandan yandan
bursanın ufak tefek taşları keman olmuş o yarimin kaşları

:118::119::81::81::81:
bursalımısın kadifeli gelin çaydanmı geçtiiiiiinnnn
yanakların al al olmuş konyakmı içtin konyakmı içtin

içtiğimiz konyak mezemiz kaymak

sen kimin yarisin yavrum her yerin oynak

hadi yaprak angara havalrı bekliyoruz sendende
:82::82::82::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…