KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sizin niye öyle aceleye geldi dilek

kaynanamllar beni istemiyodu işte evlenip evlenmicemiz belli deildi haziran ayına kadar eşim ya ikna edicekti ailesini yada ayrılcaktık biz sonra çok şükür kocacım zorda olsa etti 4 haziranda isteme falan oldu işte 2 temmuzda nişan oldu sonra 28 temmuzda abimin eşi doğum yaptı doğumdu mevlüttü bide abim dükkan diye tutturdu dükkan açıldı o sıkıntıda dükkan aç eve koştur ekimdede düğün oldu bütün gün dükkanda duruyorum ne doğru dürüst rahatça alışveriş yapabildik ne nişey anladım gündüz bütün gün dükkanda duruyodum akşam oluncada kendi evime gidiyodum temizlik ev falan yerleştiriyodum gece 1-2 kadar ahh ne çektim bii bilseniz:85::85:

ayyy sormaaa ne manyaklık yaa şimdi diyom eşime sakal bırakacam sözümü dinlemedin acele ettin o güne aldın bilet diyom bi gün geç gitsek nolurdu sanki her yıl düğün yapıyozda diyorum tmm daaaaaaaa diyo oda pişman

karıların sözünü dinlemiyolar zamanında sonra pişman oluyolar ama iş işten geçiyo

ahh canım benim tabi seni istemedikleri içinde kaynanangil evi temizlemeye yerleştirmeyede yardım etmemişlerdir vicdansız insanlar ya kankim benim

hadi ya
canım sen çok ama çok güzelsin niye istemiyorlar dı
başka birinimi düşünmüşler ki oğullarına
gıcık oluyorum böyle insanlara oğlun sevmiş karışma işte karışma ya

zaten hep biz haklı çıkarız ama erkeklerin düşüncesizliği yüzünden iş işten geçmiş olur.
gıcıklık yaptı ağlattı beni kınadan sonra boşver canım ya

ahh canım benim tabi seni istemedikleri içinde kaynanangil evi temizlemeye yerleştirmeyede yardım etmemişlerdir vicdansız insanlar ya kankim benim

ilkten istemediler ama sonra bizim eve gelip bizim durumumuzu gördükten sonraki hallerini bi görseydin ilk istemeye gelince babam dedi biz biraz araştıralım düşünüp taşınalım deyip postaladı bunlar bunlar bi tutuştu 2 gün sonra babası arıyo ee noldu aramadınız ne zaman gelceniz
bi yağlar bi yağlar
o evden kendi çıktı temiz bırakabilirdi ama bi görcektiniz evi saolsun temizlikten hiç haberi yoktur kendisinin mecbur herşeyi ben yaptım

boşver canım şimdi eşinden çeksin ooda hiç bi ah yerde kalmıyo merak etme

hepte öyle oluyo nedense sonradan tutuşuyolar.. ne güzel bi kızsın anacım karakterinde mis gibi daha ne isterlerse

hepte öyle oluyo nedense sonradan tutuşuyolar.. ne güzel bi kızsın anacım karakterinde mis gibi daha ne isterlerse

varya şimdi ki aklım olsaydı anında bitirirdim ama eşim benim ilk çıktığım insan ilk kez biriyle çıktım hayatımda eşimle onu sevdim evlenmek istedik böyle bişeyle karşılaştım şaşırıp kaldım eşimden ayrılırsam yaşayamam gibi geldi o ilk olduğu için bağlanmıştım ona ama ne bileyim nasip işte şimdiki aklım olsaydı böyle basit insanlar için hiçç kendimi üzmez anında sepet havası yapardım

öyle canım insan sevince gözü kör oluyo cidden bazı şeyleri görmüyo malesef bende bu kadar sevmeseydim bazı şeyler için başta net tavrımı koyardım ama kısmet işte her şeyde bi hayır var diyoruz

canlarım salatı tefriciye duasını biliyormusunuz 4444 kere okunan duayı... hiç okudunuz mu
ben okudum canım ama ezberimde yok ne oldu
evet canım insan ozamanlar hatyata pempe gözlükerle bakıyo o an görmüyo bişeyi

evet ben kendim okuyorum canım başkalarına güvenipte veremiyorum dediğin gibi eksik falan olur diye
inşallah bende görürüm:97:

evet ben kendim okuyorum canım başkalarına güvenipte veremiyorum dediğin gibi eksik falan olur diye
inşallah bende görürüm:97:
ay inşAllah canım ya
benim arkadaşım gördü efendimizi rüyasında hemde bu duayı okumadan
arkadaşım 5 vakit namazında ve 5 vakitten hariç gece namazlarınıda kalkıyor
ona çok imreniyorum ya çok ta severim kendisini
ve şeytan efendimizin kılığına giremiyormuş rüyalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…