- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.361
sizin niye öyle aceleye geldi dilek
mustafa cecelinin o şarkısı güzelde bizim zamanımızda yoktu o
kız düğün deyince hep aklıma sen geliyon düğünün yarı yerinde kesmişiniz ya düğünü balayına gitmek için
benim nişanım evde oldu ben istemedim büyük nişan gerçi annemlerde hiç demediler büyük yapalım diye gerçi yapamazdım ben evlenmeye kalktım abim saolsun herzamanki gibi kendini ön plana attı hiç bişey anlamadım ne nişanlılıktan ne düğünümden:85::85:
oyy kıyamam sana
benim nişanda evde oldu düğünümde güzel olmadı düğün cdsini bile kırdım bi kınam güzel oldu onuda kaynım mahvetti pislikAllahından bulsun
bende bişey anlamadım yani canım
kaynın naptıki gerizakalı şöyle insanlardan nefret ediyom yabenim görümcelerde sanki misafir gibiydiler düğünde saolsunlar kına gecesinde günlük kıyafet giyip gelmişler ne saç yaptırmışlar ne bişey hepsi bi enteresan bunların ya
ayyy sormaaa ne manyaklık yaa şimdi diyom eşime sakal bırakacam sözümü dinlemedin acele ettin o güne aldın bilet diyom bi gün geç gitsek nolurdu sanki her yıl düğün yapıyozda diyorumtmm daaaaaaaa diyo oda pişman
kaynanamllar beni istemiyodu işte evlenip evlenmicemiz belli deildi haziran ayına kadar eşim ya ikna edicekti ailesini yada ayrılcaktık biz sonra çok şükür kocacımzorda olsa etti 4 haziranda isteme falan oldu işte 2 temmuzda nişan oldu sonra 28 temmuzda abimin eşi doğum yaptı doğumdu mevlüttü bide abim dükkan diye tutturdu dükkan açıldı o sıkıntıda dükkan aç eve koştur ekimdede düğün oldu bütün gün dükkanda duruyorum ne doğru dürüst rahatça alışveriş yapabildik ne nişey anladım gündüz bütün gün dükkanda duruyodum akşam oluncada kendi evime gidiyodum temizlik ev falan yerleştiriyodum gece 1-2 kadar ahh ne çektim bii bilseniz:85::85:
karıların sözünü dinlemiyolar zamanında sonra pişman oluyolar ama iş işten geçiyo
hadi yakaynanamllar beni istemiyodu işte evlenip evlenmicemiz belli deildi haziran ayına kadar eşim ya ikna edicekti ailesini yada ayrılcaktık biz sonra çok şükür kocacımzorda olsa etti 4 haziranda isteme falan oldu işte 2 temmuzda nişan oldu sonra 28 temmuzda abimin eşi doğum yaptı doğumdu mevlüttü bide abim dükkan diye tutturdu dükkan açıldı o sıkıntıda dükkan aç eve koştur ekimdede düğün oldu bütün gün dükkanda duruyorum ne doğru dürüst rahatça alışveriş yapabildik ne nişey anladım gündüz bütün gün dükkanda duruyodum akşam oluncada kendi evime gidiyodum temizlik ev falan yerleştiriyodum gece 1-2 kadar ahh ne çektim bii bilseniz:85::85:
zaten hep biz haklı çıkarız ama erkeklerin düşüncesizliği yüzünden iş işten geçmiş olur.ayyy sormaaa ne manyaklık yaa şimdi diyom eşime sakal bırakacam sözümü dinlemedin acele ettin o güne aldın bilet diyom bi gün geç gitsek nolurdu sanki her yıl düğün yapıyozda diyorumtmm daaaaaaaa diyo oda pişman
gıcıklık yaptı ağlattı beni kınadan sonra boşver canım yakaynın naptıki gerizakalı şöyle insanlardan nefret ediyom yabenim görümcelerde sanki misafir gibiydiler düğünde saolsunlar kına gecesinde günlük kıyafet giyip gelmişler ne saç yaptırmışlar ne bişey hepsi bi enteresan bunların ya
ahh canım benim tabi seni istemedikleri içinde kaynanangil evi temizlemeye yerleştirmeyede yardım etmemişlerdir vicdansız insanlar yakankim benim
hadi ya
canım sen çok ama çok güzelsin niye istemiyorlar dı
başka birinimi düşünmüşler ki oğullarına
gıcık oluyorum böyle insanlara oğlun sevmiş karışma işte karışma ya
ben onlara göre birkaç beden fazlayım o yüzden onlar nası diyim bize göre daha normaller o köyden falan gelin almak isterdi heralde bide hepsi xxl ben small çeyiz için bi yelekler örmüş bi akletler almış atletler 5-6 beden pijamalar xl yelekler hepsi duruyo yayıntı benim gibi 2-3 kişi girer
işte onlara uymadığım için ben ameliyat oldumya onu mana edip istemediler beni ameliyat olmuşum ilerde sorun falan olusamış bunlar Allahtan korkmayan insanlar canım böyle bi sebep için istemediler beni ama şimdi babası ayaklarının üstüne basamıyo bu olaydan sonra olmuş topuk dikenimi ne varmış zor yürüyo ne diyim Allah büyük herşeyi görüyo
gıcıklık yaptı ağlattı beni kınadan sonra boşver canım ya
ilkten istemediler ama sonra bizim eve gelip bizim durumumuzu gördükten sonraki hallerini bi görseydin ilk istemeye gelince babam dedi biz biraz araştıralım düşünüp taşınalım deyip postaladı bunlarbunlar bi tutuştu 2 gün sonra babası arıyo ee noldu aramadınız ne zaman gelceniz
bi yağlar bi yağlar
o evden kendi çıktı temiz bırakabilirdi ama bi görcektiniz evi saolsun temizlikten hiç haberi yoktur kendisinin mecbur herşeyi ben yaptım
hepte öyle oluyo nedense sonradan tutuşuyolar.. ne güzel bi kızsın anacım karakterinde mis gibi daha ne isterlerse
canlarım salatı tefriciye duasını biliyormusunuz 4444 kere okunan duayı... hiç okudunuz mu
varya şimdi ki aklım olsaydı anında bitirirdim ama eşim benim ilk çıktığım insan ilk kez biriyle çıktım hayatımda eşimle onu sevdim evlenmek istedik böyle bişeyle karşılaştım şaşırıp kaldım eşimden ayrılırsam yaşayamam gibi geldi o ilk olduğu için bağlanmıştım ona ama ne bileyim nasip işte şimdiki aklım olsaydı böyle basit insanlar için hiçç kendimi üzmez anında sepet havası yapardım
ben okudum canım ama ezberimde yok ne olducanlarım salatı tefriciye duasını biliyormusunuz 4444 kere okunan duayı... hiç okudunuz mu
evet canım insan ozamanlar hatyata pempe gözlükerle bakıyo o an görmüyo bişeyivarya şimdi ki aklım olsaydı anında bitirirdim ama eşim benim ilk çıktığım insan ilk kez biriyle çıktım hayatımda eşimle onu sevdim evlenmek istedik böyle bişeyle karşılaştım şaşırıp kaldım eşimden ayrılırsam yaşayamam gibi geldi o ilk olduğu için bağlanmıştım ona ama ne bileyim nasip işte şimdiki aklım olsaydı böyle basit insanlar için hiçç kendimi üzmez anında sepet havası yapardım
duydum ama hiç okumadım noldu hayırdır
ben okudum canım ama ezberimde yok ne oldu
evet canım insan ozamanlar hatyata pempe gözlükerle bakıyo o an görmüyo bişeyi
olmadı canım ama ben bi kaç kişiye de dağıtmıştım ondan sanırım o kişler eksik okuduysa eğerdileğin kabul oldumu nihancım :97:
olmadı canım ama ben bi kaç kişiye de dağıtmıştım ondan sanırım o kişler eksik okuduysa eğer
ama kendin okuyorsan çok iyi canım Allah kabul etsin
peygamber efendimizi rüyada görmek içinde okuyorlar
ay inşAllah canım yaevet ben kendim okuyorum canım başkalarına güvenipte veremiyorum dediğin gibi eksik falan olur diye
inşallah bende görürüm:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?