KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

buda benden severim bu türküyü düğünden önce kocikle açardık oyun havalarını alıştırma yapardık kocik bana öğretirdii

sevdiğin güzel gızlar parmakta oynatır seni
ye ye hiç bitmiyordu sanki hacıbaba tekkesi
dün aslan gibi kükrüyordunnnn şimdi ne oldu sana

dar geldi sana angara
şaziye de kaçtı osmana
çek çek dünyanın kahrını da
vur vur rakı bira şaraba

bu ne yaprakkhiç duymamıştım çok komikmiş

bizim öyle düğün müziği falan seçmek için hiç zamanımız yoktu balayını bile cuma düğünüm vardı perşembe günü rastgele bi otel bulup gittiydik
cuma günü kına gecem var sabahtan çarşıda işlerimizi koşturduyduk

biz nişanda deniz 'seni seviyorum'
düğünde mustafa ceceli'hastalıkta sağlıkta':97::97:

ahh ahh benim en güzel nişanım geçtii:97:

sizin niye öyle aceleye geldi dilek

Son düzenleme:

mustafa cecelinin o şarkısı güzelde bizim zamanımızda yoktu o
kız düğün deyince hep aklıma sen geliyon düğünün yarı yerinde kesmişiniz ya düğünü balayına gitmek için
benim nişanım evde oldu ben istemedim büyük nişan gerçi annemlerde hiç demediler büyük yapalım diye gerçi yapamazdım ben evlenmeye kalktım abim saolsun herzamanki gibi kendini ön plana attı hiç bişey anlamadım ne nişanlılıktan ne düğünümden

mustafa cecelinin o şarkısı güzelde bizim zamanımızda yoktu o
kız düğün deyince hep aklıma sen geliyon düğünün yarı yerinde kesmişiniz ya düğünü balayına gitmek için
benim nişanım evde oldu ben istemedim büyük nişan gerçi annemlerde hiç demediler büyük yapalım diye gerçi yapamazdım ben evlenmeye kalktım abim saolsun herzamanki gibi kendini ön plana attı hiç bişey anlamadım ne nişanlılıktan ne düğünümden:85::85:

oyy kıyamam sana
benim nişanda evde oldu düğünümde güzel olmadı düğün cdsini bile kırdım bi kınam güzel oldu onuda kaynım mahvetti pislik Allahından bulsun
bende bişey anlamadım yani canım

ewet biz eskidik galiba sanırsam nihanım:44::44:
evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…