KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

size bişey sorcam ya gusül abdestini nasıl alıyosunuz ben heryerde okuyorum farklı şekillerde anlatıyo kafam karıştı size sorayım dedim

ben önce niyet ediyorum sonra ağzıma 3 kere iyice gargara yapıyorum..sonra burnuma su çekiyorum 3 kere ama genzim yanacak şekilde en uç noktasına kadar çekiyorum..bu arada küpeyle giriyorum küpeyi oynatıyorum ki deliğede su kaçsın..sonra baştan aşağı güzelce kuru kalmayacak şekilde yıkanıyorum..bide bu sürede kimseyle konuşmamamk gerekiyormuş.kocanız falan gelirse ses etmeyin

aynen canım hele şu son ölüm haberlerini okuyunca insan daha bi çok etkileniyor.yani ölüm ensemizde her an ne olacağı meçhul:85::85:

evet anladım canım
neyse ne zaman müsait olursan çekersin yeni eve taşınmadn

evet hep bu dünya için çalışıyoruz
sizin dükkanda arka kısımda kalan depo gibi bi yer yokmu kılmak için

arkada yer var ama abdest almam için aşağıya tualetlere inmem gerek orda abdest alıp başım açık çıkamam kapatıp çıksam herkes bi acayip bakar bu napıyo diye açığımya normalde

benimde kalan borçlarım varya regl olduğum günlerin oruçları hep kalıyo onları tutmam gerek ama

hiç duymadum canım. ben ce rizle atma kendini. süt probleminde yokmyuş zaten.

size bişey sorcam ya gusül abdestini nasıl alıyosunuz ben heryerde okuyorum farklı şekillerde anlatıyo kafam karıştı size sorayım dedim
önce namaz abdetstini alıyom. 3 kere ağza ,gırtlağa kadar. gargara yapar gibi. 3 kere burna. gibi.sonra heryerimi güzelce yıkıyom. göbek deliği. kulak delikleri. ne kadar delik varsa anlayacan sonrada banyomu yapıyom. çıkıyom. önceden gusulü sona bırakırdım ama öyle yapılmamsı gerekiyomuş.

bend ehamileyken yemiştim. regl döneminde yediklerimde duruyo. baya çokkk, kış ayları oruç için çok müsait aslında ama ah şu boğaza hükmedebilsek

yaa ben ilk önce gusle niyet edip sonra namaz abdesti alıyodum
sonra biyerde okudum abdest almaya niyet edip sonra namaz abdesti alıp sonra gusle niyet edin diyodu onu yapıyodum geçenakşam takvim kağıdında senin dediğin gibi yazıyodu ne yapçamı şaşırdım valla ondan size sorayımm bi dedim

aynen yaaa..ilk hamileliğimde tutmadım..sonra emzirme dönemine geldi 3 gün denedim olmadı burda.çok sıcak zaten aşırı su kaybediyorsun sütüm azaldı bıraktım.kış gelince 15 gün kadar tuttum..şimdi yine hamileyim.ramazanın ilk 15 günü tuttum daha yeniydi ve bulantılarım çoğalana kadar tuttum..sonra kurban öncesi annemin yanındaydım annem borçlarını tutarken bende 7 gün tuttum zaten 3 ay yeni dolmuştu fazla yiyemiyordum hiç zorlanmadım.bu yaz yine emzirme dönemine denk gelecek tutamıcam.dünya kadar borcum var yaaaa

ilk önce namaz abdesti alıp ondan sonramı gusül abdesti alıyoruz:44:

arkada yer var ama abdest almam için aşağıya tualetlere inmem gerek orda abdest alıp başım açık çıkamam kapatıp çıksam herkes bi acayip bakar bu napıyo diye açığımya normalde
çıkabilirsin. başörtü için namazı terketme. farz olan namaz.

önce namza abdetsi sonra gusul sonra banyo. bu kesin doğru arkadaşlar. kaynağım çok emin

sende bizim gelin gibi oda sık sık doğum yaptı 2007 de evlendi bi ilk sene tuttu galiba oruç ondan sonraki sene hamileydi tutmadı sonra emziriyodu 1 yaşında falandı ama tutmadı gene bu sene 2.yi emziriyodu gene tutmadı valla

çıkabilirsin. başörtü için namazı terketme. farz olan namaz.

önce namza abdetsi sonra gusul sonra banyo. bu kesin doğru arkadaşlar. kaynağım çok emin
evet dilek abdesin bozulmaz saçların gözüktü diye
bende ditek yıkanıyorum sonra gusul alıyordum namaz abdesi ile birlikte
bide diyanete sorayım bakayım ne dicekler.
bizede söylermisin canım ne dediklerini

kıza mama yedircem. annecim çok acıktım diyo yavrum uyandı da. öptüm sizleri
tmm canım gel yine:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…