- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.461
malt içeceği canım. ben deiçmiştim. alkol yok.günah da değilbira mayası deilde buğday birasımı ne varmış bizim bi tanıdık sütü olsun diye çok içmişti ondan
size bişey sorcam ya gusül abdestini nasıl alıyosunuz ben heryerde okuyorum farklı şekillerde anlatıyo kafam karıştı size sorayım dedim
günaydın canlarım nasılsınız
bende evde olsam kılcamda şuan kılmam çok zor ama içim çok huzursuz aslında herşeyi bırakıp başlamamız lazım bu dünya için çalışıp duruyoruz önemli olan ahiretimiz için çalışmak
evet anladım canım
neyse ne zaman müsait olursan çekersin yeni eve taşınmadn
evet hep bu dünya için çalışıyoruz
sizin dükkanda arka kısımda kalan depo gibi bi yer yokmu kılmak için
kızlar asıl benim bi sürü oruç borcum var. o kadar çok ki.okurken,hamileyken,emzrriken hiç tutmadım geçen sefer de 1 gün tuttum ramazanda çok sıcaktı. allhım ya herhalde 2-3 yıl tutsam ancak denk gelecek borçlarıma
size bişey sorcam ya gusül abdestini nasıl alıyosunuz ben heryerde okuyorum farklı şekillerde anlatıyo kafam karıştı size sorayım dedim
hiç duymadum canım. ben ce rizle atma kendini. süt probleminde yokmyuş zaten.kızlar bu arada bira mayasını duymuşsunuzdur anne sütünü en çok arttıran oymuş.süt problemeim olmamıştı ama olsun bunda ne olacağı belli değil.bide bol olsun zararımı var dimidoğumdan önce alsammı diyorum..tablet halinde satılıyor..bira deyince içinde alkol varmı diye şüphe ettim.ama mayası bu herhalde yoktur.alkol varsa eğer anam keser beni
önce namaz abdetstini alıyom. 3 kere ağza ,gırtlağa kadar. gargara yapar gibi. 3 kere burna. gibi.sonra heryerimi güzelce yıkıyom. göbek deliği. kulak delikleri. ne kadar delik varsa anlayacansize bişey sorcam ya gusül abdestini nasıl alıyosunuz ben heryerde okuyorum farklı şekillerde anlatıyo kafam karıştı size sorayım dedim
bend ehamileyken yemiştim. regl döneminde yediklerimde duruyo. baya çokkk, kış ayları oruç için çok müsait aslında ama ah şu boğaza hükmedebilsekkızlar asıl benim bi sürü oruç borcum var. o kadar çok ki.okurken,hamileyken,emzrriken hiç tutmadım geçen sefer de 1 gün tuttum ramazanda çok sıcaktı. allhım ya herhalde 2-3 yıl tutsam ancak denk gelecek borçlarıma
ben önce niyet ediyorum sonra ağzıma 3 kere iyice gargara yapıyorum..sonra burnuma su çekiyorum 3 kere ama genzim yanacak şekilde en uç noktasına kadar çekiyorum..bu arada küpeyle giriyorum küpeyi oynatıyorum ki deliğede su kaçsın..sonra baştan aşağı güzelce kuru kalmayacak şekilde yıkanıyorum..bide bu sürede kimseyle konuşmamamk gerekiyormuş.kocanız falan gelirse ses etmeyin
kızlar asıl benim bi sürü oruç borcum var. o kadar çok ki.okurken,hamileyken,emzrriken hiç tutmadım geçen sefer de 1 gün tuttum ramazanda çok sıcaktı. allhım ya herhalde 2-3 yıl tutsam ancak denk gelecek borçlarıma
hiç duymadum canım. ben ce rizle atma kendini. süt probleminde yokmyuş zaten.
hiç duymadum canım. ben ce rizle atma kendini. süt probleminde yokmyuş zaten.
önce namaz abdetstini alıyom. 3 kere ağza ,gırtlağa kadar. gargara yapar gibi. 3 kere burna. gibi.sonra heryerimi güzelce yıkıyom. göbek deliği. kulak delikleri. ne kadar delik varsa anlayacansonrada banyomu yapıyom. çıkıyom. önceden gusulü sona bırakırdım ama öyle yapılmamsı gerekiyomuş.
bend ehamileyken yemiştim. regl döneminde yediklerimde duruyo. baya çokkk, kış ayları oruç için çok müsait aslında ama ah şu boğaza hükmedebilsek
çıkabilirsin. başörtü için namazı terketme. farz olan namaz.arkada yer var ama abdest almam için aşağıya tualetlere inmem gerek orda abdest alıp başım açık çıkamam kapatıp çıksam herkes bi acayip bakar bu napıyo diye açığımya normalde
önce namza abdetsi sonra gusul sonra banyo. bu kesin doğru arkadaşlar. kaynağım çok eminyaa ben ilk önce gusle niyet edip sonra namaz abdesti alıyodum
sonra biyerde okudum abdest almaya niyet edip sonra namaz abdesti alıp sonra gusle niyet edin diyodu onu yapıyodum geçenakşam takvim kağıdında senin dediğin gibi yazıyodu ne yapçamı şaşırdım valla ondan size sorayımm bi dedim
evet canım. en doğru bilgiyi nlar verir.bide diyanete sorayım bakayım ne dicekler.
ilk önce namaz abdesti alıp ondan sonramı gusül abdesti alıyoruz:44:
evet canım. en doğru bilgiyi nlar verir.
evet yaprak. bende önceden senin gibi yapıyodum. ama yanlışmış.
aynen yaaa..ilk hamileliğimde tutmadım..sonra emzirme dönemine geldi 3 gün denedim olmadı burda.çok sıcak zaten aşırı su kaybediyorsun sütüm azaldı bıraktım.kış gelince 15 gün kadar tuttum..şimdi yine hamileyim.ramazanın ilk 15 günü tuttum daha yeniydi ve bulantılarım çoğalana kadar tuttum..sonra kurban öncesi annemin yanındaydım annem borçlarını tutarken bende 7 gün tuttum zaten 3 ay yeni dolmuştu fazla yiyemiyordum hiç zorlanmadım.bu yaz yine emzirme dönemine denk gelecek tutamıcam.dünya kadar borcum var yaaaa
kıza mama yedircem. annecim çok acıktım diyo yavrum uyandı da. öptüm sizleri
evet dilek abdesin bozulmaz saçların gözüktü diyeçıkabilirsin. başörtü için namazı terketme. farz olan namaz.
önce namza abdetsi sonra gusul sonra banyo. bu kesin doğru arkadaşlar. kaynağım çok emin
bizede söylermisin canım ne dediklerinibide diyanete sorayım bakayım ne dicekler.
tmm canım gel yine:80:kıza mama yedircem. annecim çok acıktım diyo yavrum uyandı da. öptüm sizleri
kıza mama yedircem. annecim çok acıktım diyo yavrum uyandı da. öptüm sizleri
o zaman en başta abdesti alıyoruz sonra yıkanıyoruz değilmi bacım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?