KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

nen ayran içtik ayrımı düşttük niye yazmıyonuz beee.
cuma çok aynadınız tabi düğünde şimdi yazacak dermanınız yok demiii

ne unutkan gacısın kız sen
1 ay oldu nerdeyse biz ekleyeli

ya haklısın ama 1 tek gün evde olunca hangi işimi yapsam diye düşünmekten sana pazar günümü anlatayım bakalım bana hak vercenmi
sabah kalktım kahvaltı hazırlıyodum eşim ben gazete alıyım dedi bi çıktı ben kahvaltıyı hazırladım makineye çamaşır attım ocağa yemeği koydum ondan sonra geldi sonra kahvaltı yaptık bu hadi ben iddaa oynadım onu yatırmam lazım dedi gene bi gitti ben hadi sofrayı topladım evi sildim süpürdüm çamaşırları astım bu yine anca geldi ondan sonra geldi ben daha dinlenmeden hadi güneş bitmeden çıkıp dolaşalım dedi hazırlandım dışarı çıktık geldiğimizde karanlıktı nası çekiyim yarın sabah unutmazsam çekmeye çalışayım

inşallah kızlar Allah daim etsin...
neler yapıyorsunuz...ben kaç gündür yorgundum..bugün dinlenmiş hissediyorum kendimi bakalım..havada çok güzel..kızı parka götürsemmi götürmesemmi kararsızım.

günaydın tatlım sanada iyi haftalar

temam bende kılıyom öğlen. :13:

günaydın dilekkk

günaydın canlarım nasılsınız
bende evde olsam kılcamda şuan kılmam çok zor ama içim çok huzursuz aslında herşeyi bırakıp başlamamız lazım bu dünya için çalışıp duruyoruz önemli olan ahiretimiz için çalışmak

günaydın canım bizim burda müthiş güzel bi hava var valla orasıda öyleyse götür bence hava alsın kızın güneş görsün biraz

kızlar bu arada bira mayasını duymuşsunuzdur anne sütünü en çok arttıran oymuş.süt problemeim olmamıştı ama olsun bunda ne olacağı belli değil.bide bol olsun zararımı var dimidoğumdan önce alsammı diyorum..tablet halinde satılıyor..bira deyince içinde alkol varmı diye şüphe ettim.ama mayası bu herhalde yoktur.alkol varsa eğer anam keser beni

size bişey sorcam ya gusül abdestini nasıl alıyosunuz ben heryerde okuyorum farklı şekillerde anlatıyo kafam karıştı size sorayım dedim

evet anladım canım
neyse ne zaman müsait olursan çekersin yeni eve taşınmadn
evet hep bu dünya için çalışıyoruz
sizin dükkanda arka kısımda kalan depo gibi bi yer yokmu kılmak için

oh ne gğzel. burası çok soğuk. tir tir titriyoz:18:

evet canım. maalesef öyle . rabbim inşalah tüm ibadetlerimizi huşu ile yapmamız için yardım eder

bira mayası deilde buğday birasımı ne varmış bizim bi tanıdık sütü olsun diye çok içmişti ondan

kızlar asıl benim bi sürü oruç borcum var. o kadar çok ki.okurken,hamileyken,emzrriken hiç tutmadım geçen sefer de 1 gün tuttum ramazanda çok sıcaktı. allhım ya herhalde 2-3 yıl tutsam ancak denk gelecek borçlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…