KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hımmm regl oldun dimek

ben iyiyim canım evet misafirlerimi atlattım çok şükür

erkenden bitirdim temizliğimi sırf burda toplanacaz diye

ama gelen gitti kimse yok,evde de canım sıkılıyor

tv'den sıkıldım,pc'den sıkıldım off napıcam ben yaaa

sanırım nazar değdi kuşum baksana kimse yok

anlamadım ki herkes bir dağıldı gitti

ceydada hep markete gidiyor

ben geldim kızlar. bi yorgunuki ayy. şu paltoyu , yün hırkayı taşımaktan omzum düştü

sanırım nazar değdi kuşum baksana kimse yok

anlamadım ki herkes bir dağıldı gitti

ceydada hep markete gidiyor
evet canım
cadumda geldi hadi muhabbet edek
ben geldim kızlar. bi yorgunuki ayy. şu paltoyu , yün hırkayı taşımaktan omzum düştü

sorma kız ne ağır dimi
benimde kalın kazak vardı sabahtan öğlen eve gidip değiştirdim ince bişey giydim çok sıcak oldu hava ya

evet canım
cadumda geldi hadi muhabbet edek

sorma kız ne ağır dimi
benimde kalın kazak vardı sabahtan öğlen eve gidip değiştirdim ince bişey giydim çok sıcak oldu hava ya

ay burası çok soğuk. bide okul kapandığından beri yün hırkayı sırtımdan hiç çıkarmadım. bacağımda aynı pantolon. eşarbıda çıkarmıyom. hırka resmen suedadan ağır. paltoda öyle .
okul hayırlıysla bi açılsaydıda süslenip püslenseydimm

kalorifer yanmıyomu ondan mı okadar kalın giyindin canım

kiz yaprak bende bugun regl oldum benimkide bekarken ve evlendikten sonrada cok sancili olurdu esim beni kac kere acile goturdu. evlendikten sonra gecer dediler gecmedi dogumdan sonra gecer dedilere yine gecmedi.. burdaki dr. bana bi ilac verdi onu ictimmi cok rahatliorummm.. trde majezik die bi hap kullaniodum oda cok faydali oluyordu...

yazik esiminde haberi yok telefon actim bi yag cekiyor bana aksam icin dedim hicbisi istemiorummm niye dedi regl oldum demedim yazik simdiden moreli bozulmasinnn aksam solicem artikk....

sanırım ama ben kendime çok dikkat ederim sıkı giyinirim ayaklarımdan çorabım patiğim eksik olmaz ama demekki yeterli değil yada bu ağrının başka bi sebebi var bilmedimizz:44:
valla bu ağrıyla ilgili kaçkere gittim doktora çekeceksin dedi yapabileceğimiz bişey yok dedi doktor
kimisi bizim gibi şansız oluyo işte canım kimiside hiç beli bile ağrımaz
bizim bu kadarimiz yaprak çekecez bacım

kız söyle yazık hayaller kurmasın akşama
biz kapanışı yaptık dün şansımıza baktım hemen arkasından oldum

çekek gari napak Allah başka acılar vermesin
hazalında dediği gibi evlenince geçer diyolardı ama yok anam geçmedi bebek oluncada geçmiyimiş çekecez artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…