- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.661
evet canımsanırım nazar değdi kuşum baksana kimse yok
anlamadım ki herkes bir dağıldı gitti
ceydada hep markete gidiyor
ben geldim kızlar. bi yorgunuki ayy. şu paltoyu , yün hırkayı taşımaktan omzum düştü
ben burdayım kızlar ama karnım ağrıyooooooooo
evet canım
cadumda geldi hadi muhabbet edek
sorma kız ne ağır dimi
benimde kalın kazak vardı sabahtan öğlen eve gidip değiştirdim ince bişey giydim çok sıcak oldu hava ya
kalorifer yanmıyomu ondan mı okadar kalın giyindin canımay burası çok soğuk. bide okul kapandığından beri yün hırkayı sırtımdan hiç çıkarmadım. bacağımda aynı pantolon. eşarbıda çıkarmıyom. hırka resmen suedadan ağır. paltoda öyle .
okul hayırlıysla bi açılsaydıda süslenip püslenseydimm
havalar soğuk olunca sancı iki kat çok oluyo galiba.sağol canım abammmmmm
ağrı kesici alıyonmu sen yaprak
bilirim o ağrıyı berbat yagece uyutmadı 2 tane aldım canım ama bugün almadım dayanabildiğim kadar dayanacam bakalım
havalar soğuk olunca sancı iki kat çok oluyo galiba.
bilirim o ağrıyı berbat ya
benim ağrı kesici alınca geçiyo ama çok aşırı yoğun oluyo
inş. geçer canm
valla bu ağrıyla ilgili kaçkere gittim doktora çekeceksin dedi yapabileceğimiz bişey yok dedi doktorsanırım ama ben kendime çok dikkat ederim sıkı giyinirim ayaklarımdan çorabım patiğim eksik olmaz ama demekki yeterli değil yada bu ağrının başka bi sebebi var bilmedimizz:44:
kiz yaprak bende bugun regl oldum benimkide bekarken ve evlendikten sonrada cok sancili olurdu esim beni kac kere acile goturdu. evlendikten sonra gecer dediler gecmedi dogumdan sonra gecer dedilere yine gecmedi.. burdaki dr. bana bi ilac verdi onu ictimmi cok rahatliorummm.. trde majezik die bi hap kullaniodum oda cok faydali oluyordu...
yazik esiminde haberi yok telefon actim bi yag cekiyor bana aksam icin dedim hicbisi istemiorummm niye dedi regl oldum demedim yazik simdiden moreli bozulmasinnn aksam solicem artikk....
valla bu ağrıyla ilgili kaçkere gittim doktora çekeceksin dedi yapabileceğimiz bişey yok dedi doktor
kimisi bizim gibi şansız oluyo işte canım kimiside hiç beli bile ağrımaz
bizim bu kadarimiz yaprakçekecez bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?