- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.681
kalorifer yanmıyomu ondan mı okadar kalın giyindin canım
büyük hayal kırıklığı yaşıcak yazıkkiz yaprak bende bugun regl oldum benimkide bekarken ve evlendikten sonrada cok sancili olurdu esim beni kac kere acile goturdu. evlendikten sonra gecer dediler gecmedi dogumdan sonra gecer dedilere yine gecmedi.. burdaki dr. bana bi ilac verdi onu ictimmi cok rahatliorummm.. trde majezik die bi hap kullaniodum oda cok faydali oluyordu...
yazik esiminde haberi yok telefon actim bi yag cekiyor bana aksam icin dedim hicbisi istemiorummm niye dedi regl oldum demedim yazik simdiden moreli bozulmasinnn aksam solicem artikk....
kız söyle yazık hayaller kurmasın akşama
biz kapanışı yaptık dün şansımıza baktım hemen arkasından oldum
büyük hayal kırıklığı yaşıcak yazık
sen bide normal doğum yaptın dimi hazal normal doğumda kesin geçer diyor büyüklergeçmiyo demek
ben doğumumdan önce ilaç içtimi ağrı geçerdi normal şekilde olurdum ama doğumdan sonra ne zaman ağrı kesici içsem çok felaket oluyo ağrı kesiliyor ama işyerinde 2 kere geçti pantolunuma
allahtan kıştıda montu geçirip eve koştuydum
Kızlar ben artık bebek istiyorum
büyük hayal kırıklığı yaşıcak yazık
sen bide normal doğum yaptın dimi hazal normal doğumda kesin geçer diyor büyüklergeçmiyo demek
ben doğumumdan önce ilaç içtimi ağrı geçerdi normal şekilde olurdum ama doğumdan sonra ne zaman ağrı kesici içsem çok felaket oluyo ağrı kesiliyor ama işyerinde 2 kere geçti pantolunuma
allahtan kıştıda montu geçirip eve koştuydum
Kızlar ben artık bebek istiyorum
yok ya demem aksam ogrensin
cok kotuyum dimii
ama onun iyiligi icin simdidem moreli bozulmasin
kız söyle yazık hayaller kurmasın akşama
biz kapanışı yaptık dün şansımıza baktım hemen arkasından oldum
evet aşkitomçekek gari napak Allah başka acılar vermesin
hazalında dediği gibi evlenince geçer diyolardı ama yok anam geçmedi bebek oluncada geçmiyimiş çekecez artıkın
iyi yapıyorsun canımyanıyo ama . hafta sonu soğunu alınca iki gün ısınmıyo
bide adamlar felan varya . dikkat çekmek istemiyo. paspal paspal dolanıyom
damarlar çok dar oluyomuş galiba. bi arkadaşta aynı dertten muzadriptide ona öyle demiş doktor. doğum yapınca damarlar genişler geçer demiş.çekek gari napak Allah başka acılar vermesin
hazalında dediği gibi evlenince geçer diyolardı ama yok anam geçmedi bebek oluncada geçmiyimiş çekecez artıkın
bizde hep kapanışı yapıyoz arkasından oluyom
paris biletlerini isteyenlere verelim yaprak yanmasın kız
evet aşkitom
iyi yapıyorsun canım
hayırlısıyla her isteyene versin Rabiim inş.Kızlar ben artık bebek istiyorum
evet ya:18::18::18:abooo valla yaz olaydı bideee hele bide açık renk giymiş olsaydın amanınnnen korktuğum şey yaaa valla otobüste falan geçipte farkında olmadan rezil rüsva oluruz anam
evet hayırlısı canım :81::81: ben şu sıralar korunuyorum gerçi önce bi doktora gitçez öyleevet cnm normal yaptim ama hic bi degisiklik yok sancida sadece eskiye nazaran daha cok gelioo dedigin gibi benimkide gecirioo ALLAHTAN ben evdeyimde basimin caresine bakiyorumm 1 gunde 10 15 tane ped degistiriomm
aaa hadi hayirlisi bakalim ihanda istiyordu galiba belki denk getirirsiniz ayni zamanda hamile kalirsiniz
damarlar çok dar oluyomuş galiba. bi arkadaşta aynı dertten muzadriptide ona öyle demiş doktor. doğum yapınca damarlar genişler geçer demiş.
benim geçmedidamarlar çok dar oluyomuş galiba. bi arkadaşta aynı dertten muzadriptide ona öyle demiş doktor. doğum yapınca damarlar genişler geçer demiş.
kafan dağıldı da ondan sanırımay inşallah bacım
ay sizinle konuşunca ağrım geçti ilaç gibisiniz canım kankilerim benim yaaaaaaaaaaaaa
hadi hayırlısı bakalım canm.Kızlar ben artık bebek istiyorum
nen ben şehir içi tur atmıcam
bu sefervenediğe gidelim diyoduk
gondolla gezerük didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?