KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

büyük hayal kırıklığı yaşıcak yazık
sen bide normal doğum yaptın dimi hazal normal doğumda kesin geçer diyor büyükler geçmiyo demek
ben doğumumdan önce ilaç içtimi ağrı geçerdi normal şekilde olurdum ama doğumdan sonra ne zaman ağrı kesici içsem çok felaket oluyo ağrı kesiliyor ama işyerinde 2 kere geçti pantolunuma
allahtan kıştıda montu geçirip eve koştuydum

abooo valla yaz olaydı bideee hele bide açık renk giymiş olsaydın amanınnn en korktuğum şey yaaa valla otobüste falan geçipte farkında olmadan rezil rüsva oluruz anam

evet cnm normal yaptim ama hic bi degisiklik yok sancida sadece eskiye nazaran daha cok gelioo dedigin gibi benimkide gecirioo ALLAHTAN ben evdeyimde basimin caresine bakiyorumm 1 gunde 10 15 tane ped degistiriomm

Kızlar ben artık bebek istiyorum

aaa hadi hayirlisi bakalim ihanda istiyordu galiba belki denk getirirsiniz ayni zamanda hamile kalirsiniz

kız söyle yazık hayaller kurmasın akşama
biz kapanışı yaptık dün şansımıza baktım hemen arkasından oldum

bizde hep kapanışı yapıyoz arkasından oluyom
paris biletlerini isteyenlere verelim yaprak yanmasın kız
çekek gari napak Allah başka acılar vermesin
hazalında dediği gibi evlenince geçer diyolardı ama yok anam geçmedi bebek oluncada geçmiyimiş çekecez artıkın
evet aşkitom
yanıyo ama . hafta sonu soğunu alınca iki gün ısınmıyo
bide adamlar felan varya . dikkat çekmek istemiyo. paspal paspal dolanıyom
iyi yapıyorsun canım

çekek gari napak Allah başka acılar vermesin
hazalında dediği gibi evlenince geçer diyolardı ama yok anam geçmedi bebek oluncada geçmiyimiş çekecez artıkın
damarlar çok dar oluyomuş galiba. bi arkadaşta aynı dertten muzadriptide ona öyle demiş doktor. doğum yapınca damarlar genişler geçer demiş.

Kızlar ben artık bebek istiyorum
hayırlısıyla her isteyene versin Rabiim inş.
ama iyi düşün caanım
abooo valla yaz olaydı bideee hele bide açık renk giymiş olsaydın amanınnn en korktuğum şey yaaa valla otobüste falan geçipte farkında olmadan rezil rüsva oluruz anam
evet ya:18::18::18:
evet hayırlısı canım :81::81: ben şu sıralar korunuyorum gerçi önce bi doktora gitçez öyle

Son düzenleme:
damarlar çok dar oluyomuş galiba. bi arkadaşta aynı dertten muzadriptide ona öyle demiş doktor. doğum yapınca damarlar genişler geçer demiş.
benim geçmedi
ay inşallah bacım

ay sizinle konuşunca ağrım geçti ilaç gibisiniz canım kankilerim benim yaaaaaaaaaaaaa
kafan dağıldı da ondan sanırım
hadi hadi daha da konuşak

bana bi bilet verün nen bacılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…