- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #17.721
ya 2 haftadarı mesaiye filan gitti hiç görüşemedik nerdeyse
özlemişik birbirimizi :78::78:
evet benimde dikkatimi çekti çok tatlı ama yirim onun sesinidileğin sesi ne kadar nazenin demi kızlar. ben çok şaşırdım duyunca. ben daha kalın bi ses bekliyodum.
şiveside var. çok tatlı
dileğin sesi ne kadar nazenin demi kızlar. ben çok şaşırdım duyunca. ben daha kalın bi ses bekliyodum.
şiveside var. çok tatlı
ayyy kıyamammmm
aman en güzeli kız 7/24 devam durmak yok
ayy düşünceli kankim benim yaa
damarlar çok dar oluyomuş galiba. bi arkadaşta aynı dertten muzadriptide ona öyle demiş doktor. doğum yapınca damarlar genişler geçer demiş.
evet konuşmiyilerlen kizlar siz konusuyomusunuz hi
bak bak ben yokken nele yapmislar yawwww
saka bi yanada dostluklar bayagi ilerlemiss ne guzel
evet konuşmiyiler
sende çok durgun gibi geldin bana canım bi sorun yok dimi
kızlarrr ben geldim:119::119::119::119::119::119::119:
hazalda gelmiş kuşum hoşgeldin özledik seni
hoşgeldin kuşumkızlarrr ben geldim:119::119::119::119::119::119::119:
hazalda gelmiş kuşum hoşgeldin özledik seni
evet bebekler arabayı seviyor geneldeyok cnm sukur bi sorun yok regl olmanin agirligi ve oglumu uyutabilme mucadelesi yuzunden gec yaziom bugun huysuzlugu tuttu
esim isten ciktimii buzluk almaya gitcez. bole huzsuzlasirsa zor olur geci arabayi cok sevio hemen uyuyakalio
tamam canım Kolay gelsin sana
bitir gel hemen
bende topiğin camlarını filan sileyim yerleri süpüreyim ne zamandır yapılmıyor
Allah seni pirinçli kek mi yaptın gııya kankoşlar geçen ne oldu.
biz artık ekmek yapma mak. aldık ya allhım deli gibi ekmek yapmaya çalışıyoz. bi un aldık çok kötü hiç kabarmıyo elenmiyo.ben de dedim galiba un nemli o yüzden elenmiyo içine pirinç koydum. snra annem dedi ki un iridir o yüzden olmuyodur elenmiyodur ondan ekmek olmaz dedi. ben de unuttum tabi o unu aldım bi güzel kek yaptım.neyse çıkardım fırından.koydum tabaklara kocam diyo ki bunun içinde bişeyler var kıtır kıtır dişim kırılcak diyo.hala ben çakmadım tabi. kız da keki yiyo ama sanki çekirdek ayıklar gibi pirinçleri ayıklıyo kektenn. bi de salak gibi diyom ki komşuya da götüreym.
iiki götürmemişim rezillik valla
neleride hatırlıyo hee ne hafiza var yarabbim akşam ne yediğimi unutuyom benayyy aleyküm selam canım. hani bi yaşlı teyze vardı kızz. kızları hiç gelip bakmıyolardı. helenga mıydı neydi adı. o nasıllll
anamm kız yakçan bide kızı nası becerdin onu:18::18:o gün bi de kızın kafasına balık kızarttığım yağı döktüm neysekı buz gibiydi. bi de zırlıyo yıkanmıcam diye balık balık kokuyo saçlar yağlı iğğğ. yerde sürünüyo kak git babanın yanına diyom gtmiyo ben de döktüm yanlıklıkla. bi salaklık var üzerimde ama hadi hayırlısı
bi de diyom ki şekerli vanilin yüzünden olmuştur sertleşmiş biraz diyom.kocam da anlaşılınca olay diyo ki heee sen b.k atıyon şekerli vanilinmiş suçlu kendi yapamamış da diyo.mınyak ya. verseydin komşulara belki tarif isteyen oldurdu diyo hıyartoo. ben de sinirlendim gece kaktım valla yine yaptım kek
gece uyutmadı 2 tane aldım canım ama bugün almadım dayanabildiğim kadar dayanacam bakalım
bøcugum ve ceyda ev almis yalnis anlamadiysam hayirli olur insaallah onlar icin gule gule otursunlar.
kizlar bende tasincam yaa kiraya cikcam mecburen dua edinde sole guzel ve iyi fiyatta bir ev bulup cikayimm
nen atıyom, norveçemi gittim şimdi. delüüüü
Allah seni pirinçli kek mi yaptın gıı
neleride hatırlıyo hee ne hafiza var yarabbim akşam ne yediğimi unutuyom ben
anamm kız yakçan bide kızı nası becerdin onu:18::18:
bizede getireydinya kızz
geçmiş olsun canım dün ben bugünde sen mi bende dün baş ağrısından ölüyodum valla
ne çok yazmışınız hee okuyom okuyom bitmiyo kaldığım yerden devam edeyim bari
Sağol canım benim.. Allah herkese nasip etsin inş.
sen nie çıkmak istiyosun evden bacım :26:
haahhah deluuuhazal ne buzluğu alıyonuz kı. siz zaten buzlukta yaşamıyonuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?