KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bøcugum ve ceyda ev almis yalnis anlamadiysam hayirli olur insaallah onlar icin gule gule otursunlar.

kizlar bende tasincam yaa kiraya cikcam mecburen dua edinde sole guzel ve iyi fiyatta bir ev bulup cikayimm

evet konuşmiyiler
sende çok durgun gibi geldin bana canım bi sorun yok dimi

yok cnm sukur bi sorun yok regl olmanin agirligi ve oglumu uyutabilme mucadelesi yuzunden gec yaziom bugun huysuzlugu tuttu
esim isten ciktimii buzluk almaya gitcez. bole huzsuzlasirsa zor olur geci arabayi cok sevio hemen uyuyakalio

Son düzenleme:
kızlarrr ben geldim:119::119::119::119::119::119::119:
hazalda gelmiş kuşum hoşgeldin özledik seni
hoşgeldin kuşum
yok cnm sukur bi sorun yok regl olmanin agirligi ve oglumu uyutabilme mucadelesi yuzunden gec yaziom bugun huysuzlugu tuttu
esim isten ciktimii buzluk almaya gitcez. bole huzsuzlasirsa zor olur geci arabayi cok sevio hemen uyuyakalio
evet bebekler arabayı seviyor genelde

tamam canım Kolay gelsin sana
bitir gel hemen
bende topiğin camlarını filan sileyim yerleri süpüreyim ne zamandır yapılmıyor

Allah seni pirinçli kek mi yaptın gıı
ayyy aleyküm selam canım. hani bi yaşlı teyze vardı kızz. kızları hiç gelip bakmıyolardı. helenga mıydı neydi adı. o nasıllll
neleride hatırlıyo hee ne hafiza var yarabbim akşam ne yediğimi unutuyom ben
anamm kız yakçan bide kızı nası becerdin onu:18::18:
bizede getireydinya kızz
gece uyutmadı 2 tane aldım canım ama bugün almadım dayanabildiğim kadar dayanacam bakalım

geçmiş olsun canım dün ben bugünde sen mi bende dün baş ağrısından ölüyodum valla

bøcugum ve ceyda ev almis yalnis anlamadiysam hayirli olur insaallah onlar icin gule gule otursunlar.

kizlar bende tasincam yaa kiraya cikcam mecburen dua edinde sole guzel ve iyi fiyatta bir ev bulup cikayimm

Sağol canım benim.. Allah herkese nasip etsin inş.

sen nie çıkmak istiyosun evden bacım :26:

nen atıyom, norveçemi gittim şimdi. delüüüü

Sağol canım benim.. Allah herkese nasip etsin inş.

sen nie çıkmak istiyosun evden bacım :26:

cnm bu ev bizim deil esimin oglan kardesinin biz gecici sureligine yerlestik eve simdi kendi evine girmek istiyo bizde ev arioz ole

hazal ne buzluğu alıyonuz kı. siz zaten buzlukta yaşamıyonuzmu
haahhah deluuu

neyse bacular ben cikiom esim aradi kendimi ve oglumu anca hazirlarim opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…