KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Yazmadığım süre içerisinde kalktım kendime koca bir tabak peynirli makaroni yaptım

şimdi onu yiycem diğerleri napıo bılemıorum

ohh ye bacım afiyet olsun
yaprak cadımm kızlar hadin browniye gidiyok makarna yapmış atlayın süpürgelere tatlı neyimde yap kız bi gelene kadar anca uçarız biz sen tatlıyı yapana kadar bi browni yapta yiyek

sevindim cnm gordugune.
ya herkes babasina benzetiyo bende zaten hamile iken surekli esime benzesin isterdim ve surekli ona bakardim aynida oldu..
eger kiz olsaydi asla bakmazdim esime esimin kiz versiyonunu dusunemiyorumm

benimkinide basta hep babasina benzetiyorlardi bende hamileyken baska birinimi gördügüm vardi diyip gülüyordum.
ee erkek babaya kiz anneye benzesin tabiki.
kim esinin kiz versiyonu nu düsünebilirki
bazen esim benim taklitimi yapiyor gülmekten ölüyorum

yaprak cadımm kızlar hadin browniye gidiyok makarna yapmış atlayın süpürgelere tatlı neyimde yap kız bi gelene kadar anca uçarız biz sen tatlıyı yapana kadar bi browni yapta yiyek

he hadiyin gidek valla ne iyi olurr çayıda koy bacım biz gelenece hazır olsun

sevindim cnm gordugune.
ya herkes babasina benzetiyo bende zaten hamile iken surekli esime benzesin isterdim ve surekli ona bakardim aynida oldu..
eger kiz olsaydi asla bakmazdim esime esimin kiz versiyonunu dusunemiyorumm

ayy bende çocuğumun bana benzemesini istiyom napmam lazım çok bencil gördüm kendimi

Haydeeeee gidelum hayde hayde gidelüm haydeeeeeeeeeeeee

gelin hepiniz gelin brownilerrr hazır

browniye bayilirim valla hele visneli olursa tam süper olur.

sakin bana benzesin bana benzesin deme tam tersi olur

yani dimi hamile iken kimseiyi goruyodukki eslerimizden baska ceke ceke onlara cekiolar..

hahahhaha nasil yapio cok merak ettim.... cok komikktir eminim

ayy bende çocuğumun bana benzemesini istiyom napmam lazım çok bencil gördüm kendimi

valla benziyecegi varsa benze ama benim gibi surekli esine bakarsan tipkisinin anisi olur...

ama ilerde kiz bebegime hamis kalirsam aslaaaaaaaa esime bakmam oda bana benzesin dimi

haahaa benimkide yapıyo bazen benim ne söylicemi bile benden önce söylüyo
beni kızdırınca ben ona direk sen bana baksana diyom oda bişeyler söylüyo beni kızdırcak bana bakıyo ve bana beksana sen diyo ben söylemeden önce

çAy hazır annem gelirken kola alın marketten

son bardagı kendıme doldurdum size kalmadıda

olar alırızda sen kalkta browniyi yapmaya başla bide kısır yap kız çayın yanına börek falanda yap uzak yoldan geliyok süpürge tepesinde karnımız acıkır gelene kadar

sizinde kocalariniz taklitinizi yapiyormu benimki sirf komiklik olsun diye yürüyüsümü konusmami verdigim tepkileri yapiyo bazen gülmekten yerlere yatiyom.
bende onunkini yapiyom bazen

sizinde kocalariniz taklitinizi yapiyormu benimki sirf komiklik olsun diye yürüyüsümü konusmami verdigim tepkileri yapiyo bazen gülmekten yerlere yatiyom.
bende onunkini yapiyom bazen

haa haa güzelmiş hee çok komik görünüyodur yapmaz benimki bitek bazen çok konuşunca konuşmamı yapar vıdı vıdı vıdı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…